Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 47
Page 26 of 47 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 36 ... 47
Re: Primera División 18/19
dostigao je odredeni nivo, vrijeme je da napravi korak naprijed kao maradona i cr7 te pokaze svoju pravu vrijednost u serie A
ili s druge strane kao pele, cijelu karijeru provede u alibi natjecanju.
iako pele, dokazao se bar na nacionalnom nivou sto ima svoju tezinu
ili s druge strane kao pele, cijelu karijeru provede u alibi natjecanju.
iako pele, dokazao se bar na nacionalnom nivou sto ima svoju tezinu
Guest- Guest
Diego Costa recieves an 8 game ban for his comments to the referee during the Barça game.
o bože, da se ovako kažnjavalo pederka taj ciganin bi propustio na stotine utakmica..
o bože, da se ovako kažnjavalo pederka taj ciganin bi propustio na stotine utakmica..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Barça and Ajax have reached a verbal agreement for Mathijs de Ligt. The transfer fee won’t go higher than €70/75M. [@_AdrianSnchz]
Pol Llonch (veznjak Willema II, o Matthijsu de Ligtu): "Nakon utakmice koju smo igrali protiv Ajaxa prošle sedmice, prišao sam De Ligtu i upitao ga otvoreno hoće li on preći u Barcelonu. Matthijs mi je rekao da on očekuje da će se to desiti, ali da nije upoznat s bilo kakvim novostima. Također mi je kratko poručio: 'Nadam se.' To je sve što mi je rekao."
dođi dođi najbolji stoperu svijeta
Pol Llonch (veznjak Willema II, o Matthijsu de Ligtu): "Nakon utakmice koju smo igrali protiv Ajaxa prošle sedmice, prišao sam De Ligtu i upitao ga otvoreno hoće li on preći u Barcelonu. Matthijs mi je rekao da on očekuje da će se to desiti, ali da nije upoznat s bilo kakvim novostima. Također mi je kratko poručio: 'Nadam se.' To je sve što mi je rekao."
dođi dođi najbolji stoperu svijeta
2015-08-25
hahahha, videlo se koliko je dobar protiv djubrentusa. njegov i samo njegov gol...
gskk
gskk
Guest- Guest
da popušio je gol protiv pederka koji je među top 5 najboljih igrača s ekipom koja je 10 puta slabija. ti si kreten
2015-08-25
End wrote:da popušio je gol protiv pederka koji je među top 5 najboljih igrača s ekipom koja je 10 puta slabija. ti si kreten
samo mi debilu reci gde se dokazao? u holandskoj ligi gde mu je jedini ozbiljni konkurent utrpao 6 komada? u reprezentaciji gde se šlepa uz najboljeg svetskog štopera?
još gluplji si nego što sam mislio.
Guest- Guest
Luis Suarez: Has a horrible season with 20 goals on his name. Cristiano Ronaldo: Is currently conquering Italy, with 19 goals, of which 10 are from penalties.
2015-08-25
End wrote:Diego Costa recieves an 8 game ban for his comments to the referee during the Barça game.
o bože, da se ovako kažnjavalo pederka taj ciganin bi propustio na stotine
Kada bi se lažna veličina iz rosaria ovako kažnjavala za guranje sudije i psovanje na svakoj utakmici, dobio bi doživotni izgon iz fudbala...
Guest- Guest
alena, puig + todibo i wague, abel ruiz na klupi i veličanstven povratak la masije
2015-08-25
Sevilla fans greet the team bus ahead of #ElGranDerbi! pic.twitter.com/Xy8gGm7DWO
— The Spanish Football Podcast (@tsf_podcast) 13. travnja 2019.
samo primera ovo ima, prave derbije
2015-08-25
odlično izgledaju todibo, wague i puig, alena je već klasa iznad njih. sve je to zrelo za prvu postavu kroz koju sezonu samo da imaš trenera s imalo mozga.
2015-08-25
Madridski list, Marca, danas je objavila još detalja vezanih uz Luku Jovića, koji je izbor broj jedan za poziciju napadača. Direktori kluba i trener su odlučili da je mladi 21-godišnji napadač najbolja opcija, a glavni razlozi su njegove godine, nastupi (postigao je 25 pogodaka i upisao je 7 asistencija), cijena (oko 70 milijuna eura), te njegova želja da potpiše za Real (njegov agent, Fali Ramadani, potvrdio je ovo José Ángelu Sánchezu, kada su održali sastanak na Valdebebasu 27. marta/ožujka). Prošli četvrtak, skaut Reala je bio na utakmici između Eintrachta i Benfice i tada je dano zeleno svijetlo za početak operacije. Eintracht će sigurno otkupiti Jovića od Benfice za 12 milijuna eura i nakon toga će kraljevski klub početi pregovore, a između klubova već vladaju sjajni odnosi nakon transfera Valleja i Mascarella. Nadalje, sama činjenica da je Eintracht zainteresiran za Raúla de Tomása i mladog igrača iz akademije kluba, Pedra Delgada, samo još dodatno može olakšati pregovore i smanjiti cijenu transfera (20% od čitavog transfera bi otišlo Benfici). Zidane u Luki vidi napadača na kojega može računati kada su u pitanju pogoci, ali i koji može bez problema igrati sa ostalim igračima u napadu koji se trenutno nalaze u klubu i koji tek trebaju doći.
cigan u cganski klub to se trazi i samaranje niske gluperde se nastavlja..
cigan u cganski klub to se trazi i samaranje niske gluperde se nastavlja..
2015-08-25
novo brukanje zatonske prevare, da li je moguce koliko je to jadan igrac
2015-08-25
Bartomeu: "We have a project with Dembélé and Coutinho with Neymar's money. Dembélé's level is better now than Neymar’s, he’s a much better player than Neymar and he’s already adapted." [tve]
Bartomeu: "Coutinho is a great player, excellent, he’s getting better and better. It’s not easy to play at Barça. He has the confidence of the coach. He will continue at Barça. He's different and Barça needs different players."
Bartomeu: "The signing of De Jong we wanted to do in the summer, but there was a lot of pressure, other teams wanted him and we advanced it. With Ajax there is a very good relationship. With De Ligt , I do not know what will happen."
Bartomeu: "The Griezmann subject is not on the table."
razvaljivanje..
Bartomeu: "Coutinho is a great player, excellent, he’s getting better and better. It’s not easy to play at Barça. He has the confidence of the coach. He will continue at Barça. He's different and Barça needs different players."
Bartomeu: "The signing of De Jong we wanted to do in the summer, but there was a lot of pressure, other teams wanted him and we advanced it. With Ajax there is a very good relationship. With De Ligt , I do not know what will happen."
Bartomeu: "The Griezmann subject is not on the table."
razvaljivanje..
2015-08-25
Barca potvrduje novi naslov, koliko je to do onih cigana koji cijelu povijest kradu i tenkovima uzimaju trofeje 8 naslova razlike haha
2015-08-25
Da ja sto godina kradem i ubijam i da mi glavni rival ima 8 naslova manje ubio bi se
2015-08-25
Page 26 of 47 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 36 ... 47
Similar topics
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20