Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 47
Page 16 of 47 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 31 ... 47
Re: Primera División 18/19
End wrote:a vijest dana je iapk ova.
Barcelona and Ajax exploring a collaboration link between them. They understand football in similar ways and, during the final stages of negotiating a deal for Frenkie de Jong, the idea arose of exploring an official collaboration between the two teams. [sport]
Cruyff je ponosan, ova suradnja za spas nogometa odavno je trebala biti dogovorena.
Taman zavrsija citat knjigu o Cruyffu...
Ovako nešto se i spominjalo u njoj...
;)
Guest- Guest
Ronaldinho: "There's an eternal battle between Barcelona and Real Madrid icons Lionel Messi and Cristiano Ronaldo and I think it is “good for football, but Messi is miles ahead. There's no comparison." [Marca]
End- Posts : 21177
2015-08-25
Jesi vidija izvještaj Mourinha o Barci 2006.-e u kojem piše da je Messi opasan i da bi ga tribalo ozljedit odma na početku utakmice?
;)
;)
Guest- Guest
Ende sta mislis o pjesmi the end
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
this is the end my only friend, preteča emo pokreta iz čega je nastao tokio hotel
2015-08-25
Apparently de Ligt has told Mino Raiola that money isn’t as important as playing for Barça.
očaran sam ovim poslovima barce, kao na FM-u se slaže momčad
2015-08-25
End wrote:
dobar video uradak
Gleda jučer, video je top...
Al nije mi bolji od ovog remek djela:
Guest- Guest
End wrote:this is the end my only friend, preteča emo pokreta iz čega je nastao tokio hotel
Ende, puši kurac!
Guest- Guest
End wrote:Apparently de Ligt has told Mino Raiola that money isn’t as important as playing for Barça.
Je, je, vrhunski su počeli radit...
Samo nek ne uzimaju Neymara ili Griezmanna...
Al pravog napadača moraju nać...
;)
Guest- Guest
BREAKING: The last talks between Barcelona, Ajax & De Ligt have made everything clear: everyone is delighted with De Ligt’s arrival at Barcelona. Only one part of the agreement is left: the transfer fee, which will not be difficult.
[via @agestioncarlos]
[via @agestioncarlos]
2015-08-25
End wrote:BREAKING: The last talks between Barcelona, Ajax & De Ligt have made everything clear: everyone is delighted with De Ligt’s arrival at Barcelona. Only one part of the agreement is left: the transfer fee, which will not be difficult.
[via @agestioncarlos]
Sad još jedan top napadač i to je to...
;)
Guest- Guest
#FCBarcelona agreed a long-term contract extension with American sportswear giants #Nike worth at least €155m (€105m+€50m kit+licensing&merchandising) a season from '18. The deal smashes #ManUnited's previous record £75m (€86.1m)/yr deal with #adidas and will run through '25 pic.twitter.com/aPcJCDTQ8H
— Łukasz Bączek (@Lu_Class_) 21. ožujka 2019.
mes ke un klub
2015-08-25
Most creative passers in BIG 5 LEAGUE.
— CoutL (@Coutinholaughs) 18. ožujka 2019.
X-axis: Smart passes per 90
Y-axis: Through passes per 90 pic.twitter.com/nQ3muSU79J
Dodavanja u prostor ona su dodavanja koja završe iza leđa obrane i nakon kojih igrač koji ih prima izbija sam pred golmana. Pametna dodavanja su kreativna dodavanja – koja nisu samo povratne lopte suigraču kojega nitko ne čuva (u njima mora postojati određena ideja, moraju izbaciti nekoliko protivničkih igrača i sl.)
Na temelju te dvije kategorije, po broju dodavanja po devedeset minuta, Leo Messi je uvjerljivo najkreativniji i najopasniji dodavač u ligama petice. Naravno, svi znamo da je Messi nevjerojatan igrač, ali fascinantno je kako je istovremeno i najbolji strijelac Europe (29 pogodaka za sada) i najkreativniji igrač.
Nakon Messija je, kao što se vidi na grafu, velika rupa. Tek onda slijede Luis Alberto (Lazio), Angel di Maria (PSG), David Silva (Manchester City) i Josip Iličić (Atalanta).
a di je silovatelj i pederčić???
2015-08-25
Zasto gubiš energiju u dokazivanju očitog?
:D
Lionel Messi je najbolji igrač sadašnjice...
I najbolji igrač svih vrimena...
To je toliko evidentno da vise nema smisla isticat...
;)
:D
Lionel Messi je najbolji igrač sadašnjice...
I najbolji igrač svih vrimena...
To je toliko evidentno da vise nema smisla isticat...
;)
Guest- Guest
to je relaksacija, meni je snaga i motivacija kad vidim dominaciju messija, počašćen sam šta živim u eri najvećega svih vremena.
2015-08-25
Page 16 of 47 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 31 ... 47
Similar topics
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20