Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 47
Page 7 of 47 • 1 ... 6, 7, 8 ... 27 ... 47
Re: Primera División 18/19
Wissam Ben Yedder:
“Na ovoj planeti vjerojatno bi dobili tu utakmicu. Ali postoji jedan igrač s neke druge planete, koji je imao drugi plan. Ponosan sam na ekipu jer nismo odustajali. Naprijed Sevilla!”, napisao je na Twitteru Francu
“Na ovoj planeti vjerojatno bi dobili tu utakmicu. Ali postoji jedan igrač s neke druge planete, koji je imao drugi plan. Ponosan sam na ekipu jer nismo odustajali. Naprijed Sevilla!”, napisao je na Twitteru Francu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kanouté (ex-Sevilla) ‘We have reached the point where it is shameful to not admit that Messi is the GOAT’.
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Daj, glup si ka kurac vise sa tom sprehom o ‘privatnom timu’...
Covik igra playmakera, a najbolji je golgeter svih vrimena...
Uozbilji se i pokloni se bez nekih suvišnih pizdarija...
;)
privatni klub fc leo messi
2015-08-25
Hahahahaha koji si ti Bog!kingkong7 wrote:messi je dobar igrac
:^O
Guest- Guest
Ovakav gol nisam vidio jos od vremena onog Livaje na pujankama .
Btw. Jucerasnja bajka u reziji Najveceg ikada je bafala vratila u kameno doba
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
U pravu si naklin do poda najvecem ikadaSerbia Strong wrote:S tim da je čerga već skoro 10 godina privatni tim grbavog, autističnog patuljka iz rosaria...
Anyway: perverzan prvi gol koji je dao danas.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
<3PABLO ESCOBAR wrote:Ovakav gol nisam vidio jos od vremena onog Livaje na pujankama .
Guest- Guest
Mislim samo budali poput zeke ovaj gol nije jasan da o asistu suarezu i ne govorim drugi gol je usual day for messi a treci ono potkopavanje je fantazija. Naime vec od 2009 godine jasna je svaka stvar da je messi nakbolji svih vremena. U biti to ionako nije covik vec sa druge planete. Cristiano je stroj. Igrac najveveg svjetskog kluba. Legenda ali uz jednu manu. Igra u isto vrijeme kad i najveci ikadafridrih_niche wrote:<3PABLO ESCOBAR wrote:Ovakav gol nisam vidio jos od vremena onog Livaje na pujankama .
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Mislim samo budali poput zeke ovaj gol nije jasan da o asistu suarezu i ne govorim drugi gol je usual day for messi a treci ono potkopavanje je fantazija. Naime vec od 2009 godine jasna je svaka stvar da je messi nakbolji svih vremena. U biti to ionako nije covik vec sa druge planete. Cristiano je stroj. Igrac najveveg svjetskog kluba. Legenda ali uz jednu manu. Igra u isto vrijeme kad i najveci ikadafridrih_niche wrote:<3PABLO ESCOBAR wrote:Ovakav gol nisam vidio jos od vremena onog Livaje na pujankama .
Guest- Guest
Mislim da nakon ovoga zlatna lopta nije uopce vise stvar pitanja. Osim kad se javi onaj proljev iz medjugorskog rektuma pa opise savrsenu predasistenciju bankomata
2015-09-13
Jedino se sa ovim remek djelom moze usporediti x golova neprepoznanog talenta sa pujanki kojemu su jace kolicine trave i flakke unistile talenat. Steta dobar momak ali crkva na pujankama je mnoge unistila.
2015-09-13
Ma Zlatna lopta je postala nebitna, PR nagrada za Perezove gay i štakor pulene...
Svatko ko se imalo razumi u balun vidi ko je i šta je Messi...
Drugima ionako nema pomoći...
;)
Svatko ko se imalo razumi u balun vidi ko je i šta je Messi...
Drugima ionako nema pomoći...
;)
Guest- Guest
Ni Messi ne može davat golove kakve san ja dava prije 15-20 godina...PABLO ESCOBAR wrote:Jedino se sa ovim remek djelom moze usporediti x golova neprepoznanog talenta sa pujanki kojemu su jace kolicine trave i flakke unistile talenat. Steta dobar momak ali crkva na pujankama je mnoge unistila.
<3
Guest- Guest
Ma kakav Messija pored tebe. To je neusporedivo. Samo jbg messi nije volio drogu za razliku odfridrih_niche wrote:Ni Messi ne može davat golove kakve san ja dava prije 15-20 godina...PABLO ESCOBAR wrote:Jedino se sa ovim remek djelom moze usporediti x golova neprepoznanog talenta sa pujanki kojemu su jace kolicine trave i flakke unistile talenat. Steta dobar momak ali crkva na pujankama je mnoge unistila.
<3
2015-09-13
Staljin ipak nije bija toliko okrutan. ..
darth_vader-
2014-04-17
znaci dva nedosudena penala za levante i jedan izmisljen za real.. zivio var
jebo im pas mater lopovsku dabogda netko onom zatonskom kriminalcu obje noge polomio
jebo im pas mater lopovsku dabogda netko onom zatonskom kriminalcu obje noge polomio
2015-08-25
Page 7 of 47 • 1 ... 6, 7, 8 ... 27 ... 47
Similar topics
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20