BARCLAYS EPL 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 18/19
Čuj malog cige Ti se našao pričat o Unitedu cigane mali. Jel postoji neko ko nije cigan da navija za čergare?
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
vidi kako mali cigan sam dolazi i odmah pokazuje ciganske manire junateda, ne moraš ga zvati
End- Posts : 21177
2015-08-25
autohtoni primjerak junajted fana
samo još fali dres reala, đubretara i PSG-a
2015-08-25
Da sam cigan, navijao bi za ciganski klub iz katalonije. Ali ovdje je samo jedan cigoEnd wrote:vidi kako mali cigan sam dolazi i odmah pokazuje ciganske manire junateda, ne moraš ga zvati
Intervju sa endom
Zar on nije rupa po tebi?Serbia Strong wrote:De Ligt blizu potpisa za najveći klub na svetu...
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Zar on nije rupa po tebi?Serbia Strong wrote:De Ligt blizu potpisa za najveći klub na svetu...
Za sve stopere uniteda je vidara lično...
Guest- Guest
Ja nisam rasist, ali kad vidim više od jednog kmice u nogometnoj ekipi, riga mi se. Ajde bili su Cole i Yorke, igračine. Drogba je isto bio zvijer, ali većina su antitalenti. Potpuno neinteligentni igrači
Ne kenjaj, šta su bili pele, ronaldinho ili adriano? Jay jay okocha? Weah? Eto’o? Sve doktori fudbala...
Guest- Guest
sad je najveći svih vremena... dok ne potpiše za barcufridrih_niche wrote:Zar on nije rupa po tebi?Serbia Strong wrote:De Ligt blizu potpisa za najveći klub na svetu...
2015-08-25
This whole Guardiola to Juventus thing has gotten completely out of control because everyone in England but Manchester City fans want him gone. By far the biggest compliment he’s earned since arriving in the Premier League.
GOAT
GOAT
2015-08-25
Mislin da vise ni sam de Ligt ne zna di ide...
Raiola ima ban od Fife i to jebe sve kupce malog de Ligta...
;)
Raiola ima ban od Fife i to jebe sve kupce malog de Ligta...
;)
Guest- Guest
Pele je bio prevara! Ronaldinho i Adriano su mulati. Okocha smiješan igrač. Weah i Eto’o su oni rijetki koji su kvalitetSerbia Strong wrote:Ne kenjaj, šta su bili pele, ronaldinho ili adriano? Jay jay okocha? Weah? Eto’o? Sve doktori fudbala...
crnci su cirkusanti. nemaju disciplinu, nemaju odanost, nemaju natjecateljski duh. sve vise od jednog u ekipi vodi raspadu sistema, slicno srbima.
Guest- Guest
kingkong7 wrote:crnci su cirkusanti. nemaju disciplinu, nemaju odanost, nemaju natjecateljski duh. sve vise od jednog u ekipi vodi raspadu sistema, slicno srbima.
| : Matthijs De Ligt je blizu Manchester Uniteda
Novinar iz Španije Gerard Romero, ujedno novinar koji je blizak sa odnosima sa javnošću vezano za Barcelonu je izjavio kako je dogovor sa Manchester Unitedom veoma blizu i da bi se uskoro trebao završiti.
Također na pitanje gdje bi volio igrati u narednom periodu, De Ligt za Ajax TV je rekao da je Engleska za njega najbolje mjesto za razvitak karijere
Saga se nastavlja ...
Novinar iz Španije Gerard Romero, ujedno novinar koji je blizak sa odnosima sa javnošću vezano za Barcelonu je izjavio kako je dogovor sa Manchester Unitedom veoma blizu i da bi se uskoro trebao završiti.
Također na pitanje gdje bi volio igrati u narednom periodu, De Ligt za Ajax TV je rekao da je Engleska za njega najbolje mjesto za razvitak karijere
Saga se nastavlja ...
Guest- Guest
I de Ligt i Gricman bi mogli završit u Junajtidu...
Ligt zbog menadžera, a Gric jer ga igrači Barce ne žele u ekipi...
;)
Ligt zbog menadžera, a Gric jer ga igrači Barce ne žele u ekipi...
;)
Guest- Guest
kako se zapalio sprski štakor odjednom za de ligta bez srama..
jedino znam da ima duplo bolje ponude od barce, a gaynajtedu očito nije problem FFP i milijarde kredita...
jedino znam da ima duplo bolje ponude od barce, a gaynajtedu očito nije problem FFP i milijarde kredita...
2015-08-25
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 21/22
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 21/22
» BARCLAYS EPL 17/18