BARCLAYS EPL 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 18/19
vesti iz sveta part two...
Mike Tyson snimljen kako puši veliki džoint na festivalu marihuane
Nakon impresivne bokserske karijere, čini se kako je Mike Tyson odlučio sebi dati malo oduška kako je ušao u pedesete godine.
Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji snimljen je kako puši veliki džoint na festivalu marihuane.
Nije to veliko iznenađenje za Iron Mikea budući da Tyson posjeduje veliki ranč kanabisa u Californiji, koji je odlučio otvoriti nakon što je ova američka država legalizovala marihuanu.
Tyson je čak priznao pušenje marihuane prije nego što je 2000. godine pobijedio Andrewa Golotu.
Tada je slavio tehničkim nokautom, ali odluka je kasnije promijenjena nakon što je pao na doping testu nakon meča.
Tyson je rekao kako je cijelog života uzimao kanabis, ali tvrdi kako je u borbi sa Golotom jedini put pušio marihuanu i borio se, rekavši kako to "nije utjecalo na njega, već na Golotu".
Inače, Tyson snažno vjeruje u ljekovita svojstva marihuane, a čak ima i vlastitu školu za buduće uzgajivače nazvanu "The Tyson Cultivation School".
https://www.klix.ba/sport/borilacki-sportovi/mike-tyson-snimljen-kako-pusi-veliki-dzoint-na-festivalu-marihuane/190211021
Mike Tyson snimljen kako puši veliki džoint na festivalu marihuane
Nakon impresivne bokserske karijere, čini se kako je Mike Tyson odlučio sebi dati malo oduška kako je ušao u pedesete godine.
Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji snimljen je kako puši veliki džoint na festivalu marihuane.
Nije to veliko iznenađenje za Iron Mikea budući da Tyson posjeduje veliki ranč kanabisa u Californiji, koji je odlučio otvoriti nakon što je ova američka država legalizovala marihuanu.
Tyson je čak priznao pušenje marihuane prije nego što je 2000. godine pobijedio Andrewa Golotu.
Tada je slavio tehničkim nokautom, ali odluka je kasnije promijenjena nakon što je pao na doping testu nakon meča.
Tyson je rekao kako je cijelog života uzimao kanabis, ali tvrdi kako je u borbi sa Golotom jedini put pušio marihuanu i borio se, rekavši kako to "nije utjecalo na njega, već na Golotu".
Inače, Tyson snažno vjeruje u ljekovita svojstva marihuane, a čak ima i vlastitu školu za buduće uzgajivače nazvanu "The Tyson Cultivation School".
https://www.klix.ba/sport/borilacki-sportovi/mike-tyson-snimljen-kako-pusi-veliki-dzoint-na-festivalu-marihuane/190211021
EstebanEnrique- Posts : 4782
2014-04-16
JimmieJohnsoon wrote:vesti iz sveta part one...manju standardni clan top 4
Glupi balijanderu, manju nije mali čmarsenal pa da se ovo tumači kao uspeh. Ovakva Sezona je veliki neuspeh za najveći klub na svetu...
Guest- Guest
idi lijeci se nakazo...nasa si udarat pecat u srid sezone ...razgovaramo poslije osvajanja LP...o tome kakva je sezona bila...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Šanse da united osvoji lš je ravna kao šansi da ti stekneš pamet...
Guest- Guest
Imaju!! Posebno ako prođu uzvrat protiv Seville!!
Narastu li šanse unitedu, očekujmo dema u crvenom dresu najevćeg kluba na svetu...
Guest- Guest
Jel uzvrat ovu sedmicu?muckodjubre wrote:Imaju!! Posebno ako prođu uzvrat protiv Seville!!
Guest- Guest
najgluplja moša ikad aguero ne može u premu slomit će ga tko je uopće rekao tu izmišljotinu. lik je klasa koja gdje god da ga staviš radit će razliku osim jasno u argentini gdje mu mu onaj štakor ne daje disat pa svi izgledaju 20x gore nego jesu
eto kako samo jedna slika može vješto prikazati neograničenu glupoću gaynajted fana
End- Posts : 21177
2015-08-25
vracala šta ćemo bez martiala i lingarda u derbijima bit će sranje kao psg drugo pol
Bracale ti to bas i nebriga. On je sinoc gledao Juvebafalo wrote:vracala šta ćemo bez martiala i lingarda u derbijima bit će sranje kao psg drugo pol
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
kingkong7 wrote:kako ih šamara. treba vidjet i listu za HNL
muckodjubre wrote:kingkong7 wrote:kako ih šamara. treba vidjet i listu za HNL
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 21/22