BARCLAYS EPL 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
scorpion-
2014-04-18
Re: BARCLAYS EPL 18/19
Ima svoju ulicu, svoju tribinu i bistu ispred stadiona.
A po čemu će biti upamćen prevariola? Po tome kako menja klubove kao čarape i to da je plaćenik...
A po čemu će biti upamćen prevariola? Po tome kako menja klubove kao čarape i to da je plaćenik...
Guest- Guest
nauči trolati gluperdo, ali ne možeš za to ipak treba imati gram mozga
End- Posts : 21177
2015-08-25
Prevariola će bit zapamćen kao čovjek koji je potrošio najviše para na transfere(uzaludno) i kako je unazadio Bayern za 10 godinaSerbia Strong wrote:Ima svoju ulicu, svoju tribinu i bistu ispred stadiona.
scorpion-
2014-04-18
inace cijenim samo ljude iz Juventusascorpion wrote:
Kakav velikan i gospodin, Bože dragi, ima svoju ulicu
ali ferguson, kao da je rodeni torinez velikan kakav ce se tesko ponovit
Guest- Guest
Dva gospodska kluba United i Juventuskingkong7 wrote:inace cijenim samo ljude iz Juventusascorpion wrote:
I ti bi pored ovoga jos pisao na drugim forumima.Roland Deschain wrote:Rokenrol
E moj tominjo.
Naravno da mi zena zna di pisem sutra bi mi ime u citulji bilo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
I Cmayernscorpion wrote:Dva gospodska kluba United i Juventuskingkong7 wrote:inace cijenim samo ljude iz Juventusascorpion wrote:
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Covik dodje u tada najmocniji svjetski klub Bayernscorpion wrote:kingkong7 wrote:guardiola je prevara
i klosar
Klub koji je prije koji mjesec brutalno isponizavao barcelonu i suvremeno osvojio 6 trofeja te godine.
I dodje celava prevara i sve unisti sa svojim idiotarijama. I sad je bayern tu di i jeste zahvaljujuci ovoj spodobi
2015-09-13
Meni je rekla ja ili forum...Samo sam se logirao i pitao onu ako je skripar nece da trazim zenuPABLO ESCOBAR wrote:I ti bi pored ovoga jos pisao na drugim forumima.Roland Deschain wrote:Rokenrol
E moj tominjo.
Naravno da mi zena zna di pisem sutra bi mi ime u citulji bilo
Ti znaš da u Njemačkoj moje srce pripada najvećem klubu na svijetu: SCHALKEUPABLO ESCOBAR wrote:I Cmayernscorpion wrote:Dva gospodska kluba United i Juventuskingkong7 wrote:inace cijenim samo ljude iz Juventusascorpion wrote:
Dpominjanje cmayerna gayniteda i djubrentusa u istoj recenici sa ne samo najvecim svjetskim klubom vec i sa najsvetijim svjetskim klubo Fc Schalkeom je jednako kao i bestima Trojedinoga Boga. Nijedan se klub nemoze usporediti sa svetim Gralom svjetskog nogometa. Schalke nije samo klub Schalke je sveti znamen. Samo postivanje i navijanje za Schalke oznacava da pojedinac odskace od mase i od mnostva. Navijanje za Schalke na covjekovu buducnost daje jedan poseban sveti nepogresiv znamen. Savrsenstvo i sjaj zvijezde sjevernjace jedine koja vijecno stoji na istom mjestu u nebeskoj galaksiji. Upravo je navijanje za Schalke i samo navijanje i pripadnost jedon svetom covjeku koji ke sebe zrtvovao za spas europe krscanstva i europskih vrijednosti. A to je i Schalke. Sad zamisli usprkos losim desetljecina u nogonetu i u natjecanjina ukupno ti i dalje ostajes onaj pred kojim noge drhte i koga postivas vise nego ista.scorpion wrote:Ti znaš da u Njemačkoj moje srce pripada najvećem klubu na svijetu: SCHALKEUPABLO ESCOBAR wrote:I Cmayernscorpion wrote:Dva gospodska kluba United i Juventuskingkong7 wrote:inace cijenim samo ljude iz Juventusascorpion wrote:
To nemaju ni real ni bayern ni ajax ni juve ni united bas nitko. Jer nitko od njih nije imao taj blagoslov i boziji dar da za njih navija ni manje ni vise nego Najveci od majke rodjen. ADOLF HITLER.
SLAVA MU VJECNA
SIEG HEIL
2015-09-13
Brate svaka ti je na mjestuPABLO ESCOBAR wrote:Dpominjanje cmayerna gayniteda i djubrentusa u istoj recenici sa ne samo najvecim svjetskim klubom vec i sa najsvetijim svjetskim klubo Fc Schalkeom je jednako kao i bestima Trojedinoga Boga. Nijedan se klub nemoze usporediti sa svetim Gralom svjetskog nogometa. Schalke nije samo klub Schalke je sveti znamen. Samo postivanje i navijanje za Schalke oznacava da pojedinac odskace od mase i od mnostva. Navijanje za Schalke na covjekovu buducnost daje jedan poseban sveti nepogresiv znamen. Savrsenstvo i sjaj zvijezde sjevernjace jedine koja vijecno stoji na istom mjestu u nebeskoj galaksiji. Upravo je navijanje za Schalke i samo navijanje i pripadnost jedon svetom covjeku koji ke sebe zrtvovao za spas europe krscanstva i europskih vrijednosti. A to je i Schalke. Sad zamisli usprkos losim desetljecina u nogonetu i u natjecanjina ukupno ti i dalje ostajes onaj pred kojim noge drhte i koga postivas vise nego ista.scorpion wrote:Ti znaš da u Njemačkoj moje srce pripada najvećem klubu na svijetu: SCHALKEUPABLO ESCOBAR wrote:I Cmayernscorpion wrote:Dva gospodska kluba United i Juventuskingkong7 wrote:
inace cijenim samo ljude iz Juventusa
To nemaju ni real ni bayern ni ajax ni juve ni united bas nitko. Jer nitko od njih nije imao taj blagoslov i boziji dar da za njih navija ni manje ni vise nego Najveci od majke rodjen. ADOLF HITLER.
SLAVA MU VJECNA
SIEG HEIL
To je mit da je Hićo pratio nogomet i navijao za Schalke. On je više bio za neke pederske sportove.
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 21/22
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 21/22
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet