Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
Jedan ce mali niche plakati ovu noc
Plakat ce mali klosar jer mu droga nece doc.
Niche pusi kurac
Plakat ce mali klosar jer mu droga nece doc.
Niche pusi kurac
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Navijači Juvea se tuku sami izmedju sebe...
Hardcore navijači s glavne tribine bojkotiraju klub i napadaju sve ostao navijače jer je cijena karata išla 30 % gore od dolaska Pederka...
A Pederko poziva na zajedništvo!
Hahahahahahahahahhahahaha!
Koja smijurija od kluba...
:^O
Ante, puši kurac!
<3
Hardcore navijači s glavne tribine bojkotiraju klub i napadaju sve ostao navijače jer je cijena karata išla 30 % gore od dolaska Pederka...
Ante, puši kurac!
<3
Guest- Guest
Kmecanjeeee
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kmeeee kako ce veceras Sin juventusa popravljati gol razliku na atletimaSerbia Strong wrote:Jedan će maleni ante plakati celu noć
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Cr7 najbolji na svijetu igrac fc Juventusa. Boze sanjam li
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Kmeeee kako ce veceras Sin juventusa popravljati gol razliku na atletimaSerbia Strong wrote:Jedan će maleni ante plakati celu noć
On može popravljat samo maskaru na licu, a ne gol razliku...
Lik je zabija 1 gol ove sezone u Europi, lol...
Mali Vlašić mu može citat bukvicu...
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/liga-prvaka/foto-cudesna-europska-prica-mladog-dinama-se-nastavlja-na-maksimiru-je-pao-i-veliki-liverpool-modri-nakon-penala-izborili-cetvrtfinale-lige-prvaka/8476544/
sat2-
2015-09-28
umjetan i lopovski klubfridrih_niche wrote:Navijači Juvea se tuku sami izmedju sebe...
Ante, puši kurac!
<3
End- Posts : 21177
2015-08-25
A trebali su drugi procvjetati ...Serbia Strong wrote:Procvetao dinamo posle mamića...
sat2-
2015-09-28
"Ronaldo ima samo 1 gol ove sezone u UEFA Champions League. Juventus je ispao iz Kupa, ako ne osvoje Ligu šampiona, ovo će im biti najneuspješnija sezona u zadnjih 5 godina. Sad il' nikad, i za Ronalda, i za Juventus. Ovo će biti 90 minuta koji će prelomiti sezonu. "
End- Posts : 21177
2015-08-25
1:0 Juventus. Samo jedan igrač AM može ih ostaviti u LP, ali na njihovu žalost i sreću Juventusa - na klupi je.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:1:0 Juventus. Samo jedan igrač AM može ih ostaviti u LP, ali na njihovu žalost i sreću Juventusa - na klupi je.
Najbolji hrvatski napadač će uc kasnije, zabit gol i odvest Atletico dalje...
<3
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50