Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Hajduk Split
I kakvi sad mogu biti ti pioniri maleni kad ih u hajdučićevoj školi nogometa ne uče nogometu već mesarenju i kad se to mesarenje kažnjava, nastupa kmečanje? Kad odrastu isto će biti takvi, posebno će kmečanje usavršiti, a to već godinama i vidimo od hajdučića šrd.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.aspx?id=400061
Naravno da djeca nisu kriva,pa nisu kriva djeca NK Osijeka.
Krivci su neki drugi.
Krivci su neki drugi.
Guest- Guest
Prekrasna fotka!Andreas Goldberger wrote:Naravno da djeca nisu kriva,pa nisu kriva djeca NK Osijeka.
Krivci su neki drugi.
<3
Guest- Guest
A vidit ćeš sljedeće sezone guranje Osijeka. Zna se što 2-o misto donosi.fridrih_niche wrote:Prekrasna fotka!Andreas Goldberger wrote:Naravno da djeca nisu kriva,pa nisu kriva djeca NK Osijeka.
Krivci su neki drugi.
<3
Guest- Guest
Prvo i osnovno treba stati na loptu,balun kako god...nisam gledao utakmicu niti je zelim komentirati...tko?zasto?koga?...niti to...ali mi je upao u oko komentar jednog roditelja mladog hajdukovog nogometasa koji mi se cinio dosta objektivan...'nasa momcad zajedno sa strucnim stozerom dosli su u Slavonski Brod sa ciljem da sto prije odu.Jos na putovanju prema Slavonskom Brodu primjetio sam nervozu a ponajmanje se govorilo o utakmicama a vise o nekim drugim stvarima.U toj nasoj eskpediciji primjetio sam i ljude kojima realno tamo nije mjesto.Tko su te osobe?Ja ih nikad nisam vidio na nasim utakmicama.Nisam zapravo vidio mnoge koje su dosli u Slavonski Brod ali te osobe su intenzivno obilazili nase igrace,strucni stozer i nesto im objasnjavali.Pitao sam sina nakon dolaska u Slavonski Brod tko su bile te osobe on mi je samo odgovorio.Navijaci.I tu je stao'.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Također svidio mi se i dosta objektivan komentar Frane Vulasa u SD gdje kaze komplikacije sa HNS-om nisu pocele sa ovom utakmicom vec koji dan prije prisustvom novog dopredsjednika Lukše jakobušoća u drustvu Zlatka Dalica na utakmici u Varazdinu između Varazdina i Sibenika sto nije 'dobro sjelo' određenom dijelu navijaca,također navijaicma ili ja bi rekao 'navijacima' kako zakljucuje također komentator u jutarnjem nije sjelo kako oni smatraju pretjerano snubljenje Brbica,Perasovica i Opare tj ucestalo koketiranje sa ovima iz HNS-a.Dakle uzrok ne treba traziti samo na ovoj utakmici vec i danima prije u nekim drugim okolnostima.Zato treba postaviti ono pravo pitanje kome smeta povratak reprezentacije na Poljud?..i da li se na koncu ipak radi i nekoj vrsti diverzije bas kad treba nesto finisirati a nije se desilo to prvi put i ne samo kad se radi po pitanju povratka reprezentacije ili odnosa prema HNS-u vec i unutar klupskim odnosima.
2015-09-08
ono sto znam bezobrazno za svoju promociju ali i politiku su iskoristeni mladi igraci hajduka ali i osijeka..nije tu bitno sad tko...bitno je da su na scenu opet stupile destrukcijske snage koje nastupaju samo onda kada osjete da su im ugrozeni 'interesi' i 'politika'..i stara navada kaze ne moze se samo krivnja traziti na jednoj strani
2015-09-08
ahahaha..evo jednog grafita koji je osvanuo blizu poljuda nekoliko dana prije ali je brzinski izbirsan..'oni tko mimo navijaca koketiraju sa HNS-om mafijom mogu poceti pisati ostavke' ..izgleda da se crno pise nekima u danasnjj upravi..izgleda da ce prije otperjati nego sto su i ugrijali fotelju....dakle sve mi se cini da je ovo u brodu bilo sve izrezirano sa jednim jedinim ciljem..sprijeciti reprezentaciju na poljudu...'nevidljiva'ruka opet pise poznati scenarij
2015-09-08
Oho, Vucina se raspisa!
Sigurno se posipa pepelom jer je govorija kako će Hajduk bit 6-7 i da neće igrat u Europi...
Ako je tako, bravo, Vucino!
<3
Sigurno se posipa pepelom jer je govorija kako će Hajduk bit 6-7 i da neće igrat u Europi...
<3
Guest- Guest
pisem ono sto vidim i ne samo ja..sprecavanje igranja reprezentacije ne moze se traziti samo na jednoj strani...nema nevinih u ovom slucaju...torcidi a prvenstveno ovima u NH...nije interes da reprezentacija igra na poljudu doj je ova garnitura na vlasti u HNS-u...za razliku od torcide i NH...izgleda da su ovi u upravi kluba poceli pragmaticnije razmisljati i sagledati da igranje reprezentacije u splitu ne donosi samo korist sa sportske strane nego određenu i financijsku korist kako hajduku tako i gradu...pa su krenuli u smanjivanje tenzija sa HNS-om...ali nastao je ocito sum na relaciji torcida/NH prema upravi kluba...navijaicma se nije bas svidjela ta ideja i potezi vodstva kluba jer oni imaju samo prvu i zadnju tocku u odnosima sa HNS-om...odlazak sadasnje garnitura HNS-a...pa shodno tome izrazili su nezadovoljstvo potezom jakobusica njegovim odlaskom u varazdin(naravno ne bi otisao da nije dobio mig brbica i perasovica) i druzenjem sa hns-ovcima i prisnim donosom sa dalicem..drugo koji dan prije brbic,perasovic i opara susreli su se sa covjekom iz hns-a iz splita..sto nije isto dobro sjelo ovima iz torcide i NH...sve to je podiglo tenzije i pocele su iskre vec sa onim grafitom koji je isti dan obrisan..da bi kulminiralo ovim slucajem u brodu...naravno brbic i ovi drugi u strahu da bi mogli platiti bulu zbog komunikacije sa hns-ovcima bez dogovora sa stvarnim gazdama kluba onih iz NH-a a i torcide...poceli su se vaditi...ali realno mislim da pocnu ozbiljno razmisljati o-ostavkama jer kad jednom nastane sum na relaciji uprava-naviajci tesko vise se to moze puno popraviti..narocito ako je sum nastao zbog hns-a i pruzanja ruke..ovo mozes citati i pod slucaj kos...fridrih_niche wrote:Oho, Vucina se raspisa!
<3
2015-09-08
Drago mi je ga si šta uz Nas Hajduk i Torcidu i da podržavaš opet Hajduka!
<3
<3
Last edited by fridrih_niche on 23/5/2019, 12:15; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
gle...ne stojim iza nikoga...jer to pridonosi radikalizaciji...dajem plus i torcidi ali dajem plus i upravi...ali isto tako i minuse....zasto dajem plus torcidi..zato sto ih je uprava izbjegla pitati misljenje ako ne vec dozvolu..sto i kako napraviti koji potez prema hns-u...predmjevam da su to napravili jer su racunali da ce torcida reci ne...i sa razlogom su se navijaci osjetili zapsotavljeni...jer bez obzira na nepodobstine navijaca ne moze nitko za nikoga tvrditi da ce reci definitivno ne...dok se ne sagledaju opcije napravi mozda kompromis..i za jednu i za drugu stranu...plus dajem i upravi koja je uvidjela da nikome ne koriste ovakvi odnosi hns-hajduk..gdje jednostavno nema nikakve komunikacije a zapravo ostaju uskraceni navijaci za gledanje reprezentacije u splitu..i niej samo u pitanju nogomet vec i financije...hajduku realno treba svaka kuna da bi odrzao koliko toliko financijsku stabilnost a ubog neigranaj nekoliko utakmica na poljudu u tom aspektu i sa te strane su u minusu i pun poljud sa reprezentacijom bi ispravio taj minus ili krivulju...drugo ta utakmica bui donjela i financijsku injekciju gradu cije financiej realnio ne stoje dobro pogotovo nakon gubitka sudskog spora sa onim doktorom...zaradili bi ugostitelji,hoteli..itd otd koji placaju prirez gradu...e sad nakon svega ovog bice mnogi na gubitku ali jbg to je split...tu ne mozes nista sa sigurnoscu reci da je gotovo ili 100%...naravno treba reci i da određenom dijelu hns-a odgovara ovakva situacija da imaju opravdanje za neigranje reprezentacije u splitu sto isto nije u redu..jer ima ipak i ljudi u hns-u..hns nije samo suker,vrbanovic i jos par njih koji bi voljeli da se izgladi situacija i reprezentacija igra u splitufridrih_niche wrote:Drago mi je ga si šta uz Nas Hajduk i Torcidu i da podržavaš opet Hajduka!
<3
2015-09-08
Ma sve je to igrokaz, zna se koji su pravi ciljevi sekte i zašto koriste djecu na ovako jadan način. Nisu valjda toliko glupi da su mislili kako nitko nije gledao utakmicu. Ali šteta je već počinjena. Masa ispranih mozgova je popušila priču o krađi dječjih snova.vuksadinare wrote:Prvo i osnovno treba stati na loptu,balun kako god...nisam gledao utakmicu niti je zelim komentirati...tko?zasto?koga?...niti to...ali mi je upao u oko komentar jednog roditelja mladog hajdukovog nogometasa koji mi se cinio dosta objektivan...'nasa momcad zajedno sa strucnim stozerom dosli su u Slavonski Brod sa ciljem da sto prije odu.Jos na putovanju prema Slavonskom Brodu primjetio sam nervozu a ponajmanje se govorilo o utakmicama a vise o nekim drugim stvarima.U toj nasoj eskpediciji primjetio sam i ljude kojima realno tamo nije mjesto.Tko su te osobe?Ja ih nikad nisam vidio na nasim utakmicama.Nisam zapravo vidio mnoge koje su dosli u Slavonski Brod ali te osobe su intenzivno obilazili nase igrace,strucni stozer i nesto im objasnjavali.Pitao sam sina nakon dolaska u Slavonski Brod tko su bile te osobe on mi je samo odgovorio.Navijaci.I tu je stao'.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
nije tu vazna ova utakmica ni poraz ni pobjeda...ova situacija oko ove utakmice je vise iskoristena kao upozorenje ne hns-u nego upravi hajduka da ne koketira sa hns-om bez dozvole torcide i NH-a...to se najbolje moze procitati u komentaru frane vulasa u njegovoj kolumni tj komentaru u slobodnoj dalmaciji...clanovi hajdukove uprave danima prije bili su u kontaktu sa predstavnicima hns-a oko moguce utakmice reprezentacije u splitu i da se koliko toliko u nekim okvirima svede taj sukob hajduk-hns...prava uzbuna među torcidom i ovima u NH-a je nastala onog trenutka kad je podpredsjednik hajduka uhvacen u ugodnom caskanju i druzenju sa clanovima hns-a,dalicem u varazdinu..ne znam sto su ovi ocekivali da ih podpredsjednik upuca ili da ih napadne verbalnom ostrinom...onda je osvanuo na pola sata onaj grafit blizu poljuda..nesto tiopa tko suruje sa hns mafijom neka pocne pisati ostavku..ova utakmica je samo dosla u tom nizu posljednjih dana koja su prosla prvo u tihom prepucavanju a nakon utakmice u glasnom...na zalost meni je samo zao djece koja su u svemu tome nevina..a onaj tko ih iskoristava za obracune je za mene dno dna bez obzira na motiv bio neko u pravu ili ne...osobno predmjevam da nece proci dugo a netko c etraziti nekom glavu na panju u zargonu..ali ne bi spekulirao vise o tom...ovaj docek i svojevsrni prosvjed navijaca gdje su djeca iskoristena nije toliko prosvjed protiv hns-a bez obzira na standarne parole protiv hns-a vec protiv uprave da pazi sto ce dalje raditi inace...zato ovakvo brzopleto pravdanje nekih clanova uprave i NO navijacima sto dovoljno govori da su oni bili u stvari ona prava meta...Roland Deschain wrote:Ma sve je to igrokaz, zna se koji su pravi ciljevi sekte i zašto koriste djecu na ovako jadan način. Nisu valjda toliko glupi da su mislili kako nitko nije gledao utakmicu. Ali šteta je već počinjena. Masa ispranih mozgova je popušila priču o krađi dječjih snova.vuksadinare wrote:Prvo i osnovno treba stati na loptu,balun kako god...nisam gledao utakmicu niti je zelim komentirati...tko?zasto?koga?...niti to...ali mi je upao u oko komentar jednog roditelja mladog hajdukovog nogometasa koji mi se cinio dosta objektivan...'nasa momcad zajedno sa strucnim stozerom dosli su u Slavonski Brod sa ciljem da sto prije odu.Jos na putovanju prema Slavonskom Brodu primjetio sam nervozu a ponajmanje se govorilo o utakmicama a vise o nekim drugim stvarima.U toj nasoj eskpediciji primjetio sam i ljude kojima realno tamo nije mjesto.Tko su te osobe?Ja ih nikad nisam vidio na nasim utakmicama.Nisam zapravo vidio mnoge koje su dosli u Slavonski Brod ali te osobe su intenzivno obilazili nase igrace,strucni stozer i nesto im objasnjavali.Pitao sam sina nakon dolaska u Slavonski Brod tko su bile te osobe on mi je samo odgovorio.Navijaci.I tu je stao'.
2015-09-08
ja da sam na mjestu clanova uprave,brbica,perasovica dobro bi poceo razmisljati o mogucoj ostavci..ovo je sve drugo nego normalna situacija i u to nisu normalni uslovi za nekakav normalan rad bez stresa...za zub su uzeli perasovica jer je inicijativa o nekakvom ako ne normaliziranju odnosa sa hns-pm odmah ono bar da se pocne razgovarati u nekim koliko toliko normalnim okvirima na sto su pristali clanovi uprave...jer i hajdukovoj upravi trebaju normalni uvjeti bez stresova,sukoba za rad u klubu i daljnje planove...ali ocito od toga nema izgleda nista...evo perasovic je isto nekidan dobio prijetnju preko mob-a...tipa purger ostaje purger...
2015-09-08
tako je tokod hajduka...nakon sto bi se trebali veseliti i proslaviti uspjeh ulaska u europu sto je i na koncu bio glavni cilj kluba..po obicaju ne moze ni to proc bez da netko ne napravi sranje...a ovo sad realno nije malo sranje vec veliko sranje jer su upletena djeca...u biti vise se raspravlaj i govori o drugim negativnim stavrima nego o toj djeci..koaj a sto ce drugo da bilo sto kazu sto nije povoljno jednoj ili drugoj strani nagrabusiti...zato su se i prilagodili situaciji..suti,otrpi i kuci...eto i roditelji su postali svjesni kako citam da su njihova djeca iskoristena i da je ovo prvi i zadnji put da se netko prepucava preko leđa njihove djece..
2015-09-08
Vratija se Vuk, di je bija?
Vratija se jutros, di je bija?
Tri ga miseca i tri noći nije bilo kući
nikom nije ništa reka još ga obid čeka
Kažu da je dizel ukra, kažu da je jastoge ija
Kažu da je sve do jutros s bukijem pija
Neka misle ča ih voja, ni gore ni boje,
Tri je miseca sritan bija, kraj sandi svoje
Vratija se Vuk, di je bija?
Niko pravo ne zna, neka ne zna!
Di je bija, da je bija, lipo mu je bilo
Di je bija, da je bija, lipo mu je bilo
Guest- Guest
je, slomit vas se ne može.
da bi se nešto slomilo treba biti čvrsto, a ne mekano i kmečavo.
da bi se nešto slomilo treba biti čvrsto, a ne mekano i kmečavo.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50