Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Hajduk Split
Sritan 108 rođendan najvećem hrvatskom nogometnom klubu - HAJDUKU IZ SPLITA
Za poklon od mene dobio je 4 nova člana prije koju minutu.
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
Guest- Guest
Za tvoje slavno ime ja se žrtvujen
Sve ću da zajeben samo zbog tebe
Da to je bolest teška svima priznajen
Do ludila me vodiš al ne odustajen!
S dalekog sjevera na rubu polarnog kruga sritan ti 108. najdraži starče
Melkøya LNG Terminal, Hammerfest, Norway
Sve ću da zajeben samo zbog tebe
Da to je bolest teška svima priznajen
Do ludila me vodiš al ne odustajen!
S dalekog sjevera na rubu polarnog kruga sritan ti 108. najdraži starče
Melkøya LNG Terminal, Hammerfest, Norway
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Sretan vam rodjendan Hajduci
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Mal9 si uranio. Dinamu je rođendan 9. Lipnja.fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
Sritan rodjendan najvećem hrvatskom klubu!
<3
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Dinamo slavi toliko rodjendana da ni oni koji su ga osnovali ne znaju kad mu je rodjendan...
Guest- Guest
zato imamo tebe koji znaš sve dinamove rođendane.fridrih_niche wrote:Dinamo slavi toliko rodjendana da ni oni koji su ga osnovali ne znaju kad mu je rodjendan...
:bball:
sitting_bull-
2015-09-28
Ništa drugo nego blago ćaći i materi
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Ipak za 100 godina ovi bezvremenski klasik, never gets oldfridrih_niche wrote:
Mislin koji kurac od bengalke mi pofrigana ruka, češen jaja, jeden srdele i luka, u konobi za pršut kuka, sa zida pada žbuka, smrdi po kapuli cila Sjeverna luka, totalno san puka, 100 godina Hajduka ahahahahaha
Teško splitsko stanje uma, ne znan brate jel bila u điru indica ili sativa kad se ovo pisalo ali šta god da je dajte toga malo vamo jer ovo je maestralno
2017-04-24
Gospari nikad ne omanu
Nadan se da će najveći hrvatski nogometni klub večeras imat priliku uzvratit čestitku najvećem hrvatskom vaterpolo klubu na osvojenom naslovu juniorskih prvaka države
Nadan se da će najveći hrvatski nogometni klub večeras imat priliku uzvratit čestitku najvećem hrvatskom vaterpolo klubu na osvojenom naslovu juniorskih prvaka države
2017-04-24
Didovi hajduci, unuci Torcida
https://www.facebook.com/300243256779260/posts/1406403276163247/
https://www.facebook.com/300243256779260/posts/1406403276163247/
2017-04-24
Kada je povijest u pitanju, ima utakmica u kojoj je Frfa bio kapetan, a svi je često spominju i gotovo 40 godina kasnije. Igralo se početkom svibnja 1980., na terenu dva najveća rivala, Hajduk i Crvena zvezda.
- Utakmica prekinuta zbog Titove smrti. Svi stoje na centru ka pi*de... I cijeli stadion je zapjevao “Druže Tito mi ti se kunemo”.
Kasnije su pojedinci govorili da oni nisu plakali.
- Ma tko nije plakao… Čuješ samo jecaj i krik, pa ide pjesma. Svi su plakali, sve drugo je laž. Slušao sam kasnije i priče kako su se neki veselili. Ma dajte, pa znate kakva su vremena bila. Nije se nitko veselio. Grozna tišina, grč i plač. Ne mogu ljudi danas shvatiti ozračje u kojem se živjelo. Svi su bili u strahu što će biti dalje, jer smrt Tita značila je neizvjesnost za državu.
S predsjednikom Titom vezana je i jedna anegdota uz stadion. Frfa Mužinić je imao zadaću nagovoriti Tita da se Hajduku dodijeli stadion na Poljudu.
- Tri puta sam bio s Titom, prvi put 1974., ali najvažnije je bilo lobiranje za stadion Poljud. Jure kapetan, Šuro sekretar partije, a šef Titova kabineta Berislav Badurina veliki hajdukovac. Njegov brat me obožavao, pa sam i ja ušao u delegaciju. Moj je zadatak bio opustiti Tita postaviti mu pitanje prstena na ruci. Počeo je pričati kako mu je prsten spasio život u Rusiji. Onda sam nakon 10 minuta morao postaviti pitanje stadiona. Tito je odgovorio da je Hajduk zaslužio ljepši stadion. Uz to smo dobili i poslovne prostore koji nisu bili u projektu. Kirigin je imao vizionarsku ideju da će se živjeti od iznajmljivanja prostora. Eto, i moj je mali dio u tim poslovnim prostorima koje nam je besplatno napravio Čikara iz Hidroelektre.
- Utakmica prekinuta zbog Titove smrti. Svi stoje na centru ka pi*de... I cijeli stadion je zapjevao “Druže Tito mi ti se kunemo”.
Kasnije su pojedinci govorili da oni nisu plakali.
- Ma tko nije plakao… Čuješ samo jecaj i krik, pa ide pjesma. Svi su plakali, sve drugo je laž. Slušao sam kasnije i priče kako su se neki veselili. Ma dajte, pa znate kakva su vremena bila. Nije se nitko veselio. Grozna tišina, grč i plač. Ne mogu ljudi danas shvatiti ozračje u kojem se živjelo. Svi su bili u strahu što će biti dalje, jer smrt Tita značila je neizvjesnost za državu.
S predsjednikom Titom vezana je i jedna anegdota uz stadion. Frfa Mužinić je imao zadaću nagovoriti Tita da se Hajduku dodijeli stadion na Poljudu.
- Tri puta sam bio s Titom, prvi put 1974., ali najvažnije je bilo lobiranje za stadion Poljud. Jure kapetan, Šuro sekretar partije, a šef Titova kabineta Berislav Badurina veliki hajdukovac. Njegov brat me obožavao, pa sam i ja ušao u delegaciju. Moj je zadatak bio opustiti Tita postaviti mu pitanje prstena na ruci. Počeo je pričati kako mu je prsten spasio život u Rusiji. Onda sam nakon 10 minuta morao postaviti pitanje stadiona. Tito je odgovorio da je Hajduk zaslužio ljepši stadion. Uz to smo dobili i poslovne prostore koji nisu bili u projektu. Kirigin je imao vizionarsku ideju da će se živjeti od iznajmljivanja prostora. Eto, i moj je mali dio u tim poslovnim prostorima koje nam je besplatno napravio Čikara iz Hidroelektre.
Zeko-
2015-08-26
Ovo je evergreen!Verbal Kint wrote:Ipak za 100 godina ovi bezvremenski klasik, never gets oldfridrih_niche wrote:
Mislin koji kurac od bengalke mi pofrigana ruka, češen jaja, jeden srdele i luka, u konobi za pršut kuka, sa zida pada žbuka, smrdi po kapuli cila Sjeverna luka, totalno san puka, 100 godina Hajduka ahahahahaha
Teško splitsko stanje uma, ne znan brate jel bila u điru indica ili sativa kad se ovo pisalo ali šta god da je dajte toga malo vamo jer ovo je maestralno
<3
Kultni klasik razvaljenih momaka hahaha...
:D
Guest- Guest
<3Verbal Kint wrote:Gospari nikad ne omanu
Bas san sad prica sa susidom/igračem Juga...
Čestita mi rodjendan Hajduka i kaže mi da smo prebolesni hahaha...
To je bila aluzija na Rivu...
:D
Guest- Guest
https://hns-cff.hr/info/vijesti/
HNS nije čestita Hajduku rođendan. Hoće li sad napadi na njih sa svih mogućih strana ili?
HNS nije čestita Hajduku rođendan. Hoće li sad napadi na njih sa svih mogućih strana ili?
Guest- Guest
amper ima neka anketa gore u pdf vijesti..u anketi je i udruga 'Naš Hajduk'...pa baci pogledisključivi krivac wrote:https://hns-cff.hr/info/vijesti/
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
DPH Sinj je uručio novčanu donaciju centru Juraj Bonači koja pruža socijalne usluge djeci s teškoćama u razvoju te odraslim osobama s intelektualnim oštećenjima te provodi djelatnost osnovnoškolskog i srednjoškolskog odgoja, obrazovanja i osposobljavanja djece s teškoćama u razvoju. Također su se svi skupa počastili fritulama i tortom povodom rođendana Hajduka.
Dph Otok Krk za hematoonkologiju Klinike za pedijatriju KBC Rijeka doniralo je 30.000 kuna koje je uručio najstariji hajdukovac na Krku 89-godišnji Anton Juranić. Ovaj značajan iznos će biti iskorišten za nabavku monitora za nadzor vitalnih funkcija. Novac je prikupljen aukcijom dresova bivših i sadašnjih igrača Hajduka. Prošle su godine humanitarnom akcijom donirali dva dječaka s Krka koji boluju od rijetkih bolesti, a ove je godine odaziv na aukciji bio još veći te je prikupljeno 45.000 kuna. Osim KBC Rijeka dio tog iznosa uplaćen je Ratnoj bolnici Juraj Njavro u Vukovaru.
Već je poznato da su nedavno uoči utakmice Hajduka u Osijeku DPH Đakovo i DPH Stuttgart saznali za tešku situaciju obitelji samohrane majke iz Đakova te su napunili dvoja kolica hrane, namirnica, igrica, knjiga, boja, slatkiša...
Bravo!
Dph Otok Krk za hematoonkologiju Klinike za pedijatriju KBC Rijeka doniralo je 30.000 kuna koje je uručio najstariji hajdukovac na Krku 89-godišnji Anton Juranić. Ovaj značajan iznos će biti iskorišten za nabavku monitora za nadzor vitalnih funkcija. Novac je prikupljen aukcijom dresova bivših i sadašnjih igrača Hajduka. Prošle su godine humanitarnom akcijom donirali dva dječaka s Krka koji boluju od rijetkih bolesti, a ove je godine odaziv na aukciji bio još veći te je prikupljeno 45.000 kuna. Osim KBC Rijeka dio tog iznosa uplaćen je Ratnoj bolnici Juraj Njavro u Vukovaru.
Već je poznato da su nedavno uoči utakmice Hajduka u Osijeku DPH Đakovo i DPH Stuttgart saznali za tešku situaciju obitelji samohrane majke iz Đakova te su napunili dvoja kolica hrane, namirnica, igrica, knjiga, boja, slatkiša...
Bravo!
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50