ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 5 Empty Re: Hajduk Split

Post by Guest 13/2/2019, 00:20

Sritan 108 rođendan najvećem hrvatskom nogometnom klubu - HAJDUKU IZ SPLITA

Za poklon od mene dobio je 4 nova člana prije koju minutu.

HAJDUK ŽIVI VJEČNO

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 13/2/2019, 12:59

Za tvoje slavno ime ja se žrtvujen
Sve ću da zajeben samo zbog tebe
Da to je bolest teška svima priznajen
Do ludila me vodiš al ne odustajen!

S dalekog sjevera na rubu polarnog kruga sritan ti 108. najdraži starče

Melkøya LNG Terminal, Hammerfest, Norway

Hajduk Split - Page 5 FB-IMG-1550052926486
Hajduk Split - Page 5 10hvn7o

:<3

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by FRANK 13/2/2019, 13:07

Sretan vam rodjendan Hajduci

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2019, 13:18

Hajduk živi vječno!
Sritan rodjendan najvećem hrvatskom klubu!
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 13/2/2019, 14:24

fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
Sritan rodjendan najvećem hrvatskom klubu!
<3
Mal9 si uranio. Dinamu je rođendan 9. Lipnja.
Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2019, 14:49

Dinamo slavi toliko rodjendana da ni oni koji su ga osnovali ne znaju kad mu je rodjendan...
Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 13/2/2019, 15:01

fridrih_niche wrote:Dinamo slavi toliko rodjendana da ni oni koji su ga osnovali ne znaju kad mu je rodjendan...
:bball:
zato imamo tebe koji  znaš sve dinamove rođendane.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 13/2/2019, 15:31

Ništa drugo nego blago ćaći i materi

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2019, 15:39

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2019, 15:41

Verbal Kint wrote:Ništa drugo nego blago ćaći i materi

<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 13/2/2019, 16:19

Jedino sigurno slavlje!
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 13/2/2019, 16:35

fridrih_niche wrote:
Ipak za 100 godina ovi bezvremenski klasik, never gets old :20

Mislin koji kurac  :roflrofl  od bengalke mi pofrigana ruka, češen jaja, jeden srdele i luka, u konobi za pršut kuka, sa zida pada žbuka, smrdi po kapuli cila Sjeverna luka, totalno san puka, 100 godina Hajduka ahahahahaha

Teško splitsko stanje uma, ne znan brate jel bila u điru indica ili sativa kad se ovo pisalo ali šta god da je dajte toga malo vamo jer ovo je maestralno  love

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 13/2/2019, 16:48

Gospari nikad ne omanu

Hajduk Split - Page 5 FB-IMG-1550072429627

Nadan se da će najveći hrvatski nogometni klub večeras imat priliku uzvratit čestitku najvećem hrvatskom vaterpolo klubu na osvojenom naslovu juniorskih prvaka države

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 13/2/2019, 16:56

Didovi hajduci, unuci Torcida  love

https://www.facebook.com/300243256779260/posts/1406403276163247/

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Zeko 13/2/2019, 19:24

Kada je povijest u pitanju, ima utakmica u kojoj je Frfa bio kapetan, a svi je često spominju i gotovo 40 godina kasnije. Igralo se početkom svibnja 1980., na terenu dva najveća rivala, Hajduk i Crvena zvezda.
- Utakmica prekinuta zbog Titove smrti. Svi stoje na centru ka pi*de... I cijeli stadion je zapjevao “Druže Tito mi ti se kunemo”.
Kasnije su pojedinci govorili da oni nisu plakali.
- Ma tko nije plakao… Čuješ samo jecaj i krik, pa ide pjesma. Svi su plakali, sve drugo je laž. Slušao sam kasnije i priče kako su se neki veselili. Ma dajte, pa znate kakva su vremena bila. Nije se nitko veselio. Grozna tišina, grč i plač. Ne mogu ljudi danas shvatiti ozračje u kojem se živjelo. Svi su bili u strahu što će biti dalje, jer smrt Tita značila je neizvjesnost za državu.
S predsjednikom Titom vezana je i jedna anegdota uz stadion. Frfa Mužinić je imao zadaću nagovoriti Tita da se Hajduku dodijeli stadion na Poljudu.
- Tri puta sam bio s Titom, prvi put 1974., ali najvažnije je bilo lobiranje za stadion Poljud. Jure kapetan, Šuro sekretar partije, a šef Titova kabineta Berislav Badurina veliki hajdukovac. Njegov brat me obožavao, pa sam i ja ušao u delegaciju. Moj je zadatak bio opustiti Tita postaviti mu pitanje prstena na ruci. Počeo je pričati kako mu je prsten spasio život u Rusiji. Onda sam nakon 10 minuta morao postaviti pitanje stadiona. Tito je odgovorio da je Hajduk zaslužio ljepši stadion. Uz to smo dobili i poslovne prostore koji nisu bili u projektu. Kirigin je imao vizionarsku ideju da će se živjeti od iznajmljivanja prostora. Eto, i moj je mali dio u tim poslovnim prostorima koje nam je besplatno napravio Čikara iz Hidroelektre.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2019, 19:31

Verbal Kint wrote:Ništa drugo nego blago ćaći i materi

:tu :tu :tu
Svaka čast!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2019, 21:06

Verbal Kint wrote:
fridrih_niche wrote:
Ipak za 100 godina ovi bezvremenski klasik, never gets old :20

Mislin koji kurac  :roflrofl  od bengalke mi pofrigana ruka, češen jaja, jeden srdele i luka, u konobi za pršut kuka, sa zida pada žbuka, smrdi po kapuli cila Sjeverna luka, totalno san puka, 100 godina Hajduka ahahahahaha

Teško splitsko stanje uma, ne znan brate jel bila u điru indica ili sativa kad se ovo pisalo ali šta god da je dajte toga malo vamo jer ovo je maestralno  love
Ovo je evergreen!
<3

Kultni klasik razvaljenih momaka hahaha...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2019, 21:07

Verbal Kint wrote:Gospari nikad ne omanu

Hajduk Split - Page 5 FB-IMG-1550072429627

Nadan se da će najveći hrvatski nogometni klub večeras imat priliku uzvratit čestitku najvećem hrvatskom vaterpolo klubu na osvojenom naslovu juniorskih prvaka države
<3

Bas san sad prica sa susidom/igračem Juga...
Čestita mi rodjendan Hajduka i kaže mi da smo prebolesni hahaha...
To je bila aluzija na Rivu...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/2/2019, 00:42

https://hns-cff.hr/info/vijesti/

HNS nije čestita Hajduku rođendan. Hoće li sad napadi na njih sa svih mogućih strana ili?  :roll
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/2/2019, 07:19

isključivi krivac wrote:https://hns-cff.hr/info/vijesti/

HNS nije čestita Hajduku rođendan. Hoće li sad napadi na njih sa svih mogućih strana ili?  :roll
amper ima neka anketa gore u pdf vijesti..u anketi je i udruga 'Naš Hajduk'...pa baci pogled :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 14/2/2019, 15:23

DPH Sinj je uručio novčanu donaciju centru Juraj Bonači koja pruža socijalne usluge djeci s teškoćama u razvoju te odraslim osobama s intelektualnim oštećenjima te provodi djelatnost osnovnoškolskog i srednjoškolskog odgoja, obrazovanja i osposobljavanja djece s teškoćama u razvoju. Također su se svi skupa počastili fritulama i tortom povodom rođendana Hajduka.

Dph Otok Krk za hematoonkologiju Klinike za pedijatriju KBC Rijeka doniralo je 30.000 kuna koje je uručio najstariji hajdukovac na Krku 89-godišnji Anton Juranić. Ovaj značajan iznos će biti iskorišten za nabavku monitora za nadzor vitalnih funkcija. Novac je prikupljen aukcijom dresova bivših i sadašnjih igrača Hajduka. Prošle su godine humanitarnom akcijom donirali dva dječaka s Krka koji boluju od rijetkih bolesti, a ove je godine odaziv na aukciji bio još veći te je prikupljeno 45.000 kuna. Osim KBC Rijeka dio tog iznosa uplaćen je Ratnoj bolnici Juraj Njavro u Vukovaru.

Već je poznato da su nedavno uoči utakmice Hajduka u Osijeku DPH Đakovo i DPH Stuttgart saznali za tešku situaciju obitelji samohrane majke iz Đakova te su napunili dvoja kolica hrane, namirnica, igrica, knjiga, boja, slatkiša...

Bravo!

Hajduk Split - Page 5 52156675_1406968359440072_579594540831211520_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_ht=scontent-lht6-1

:tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics