Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Hajduk Split
Pustili smo ih da uz nas izbore Europu.RayMabus wrote:Borba za Europu i onda ispuše od Gorice 3:0
A svašta
Ipak su oni hrvatski klub za razliku od onih mađara,ili pak druge momčadi one privatne prčije prijatelja od četnika...
Guest- Guest
Ono kad ti na kontroli putovnica u departure hallu singapurskog aerodroma pandur vidi place of birth pa te upita "Hajduk Split fan?"
Neuništiv i najveći!
Vraćan ti se Dalmacijo mati
Neuništiv i najveći!
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Budaletino glupa, kom ćete vi puštati takvi jadni? Poletili nakon što vam je Loksa pustila, a Rijeka se čuvala za kup i onda povratak u realnost. Šamaranje od dojučerašnjih drugoligaša.Andreas Goldberger wrote:Pustili smo ih da uz nas izbore Europu.RayMabus wrote:Borba za Europu i onda ispuše od Gorice 3:0
A svašta
Ipak su oni hrvatski klub za razliku od onih mađara,ili pak druge momčadi one privatne prčije prijatelja od četnika...
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Samo Hajduk!Verbal Kint wrote:Ono kad ti na kontroli putovnica u departure hallu singapurskog aerodroma pandur vidi place of birth pa te upita "Hajduk Split fan?"
Neuništiv i najveći!
<3
Guest- Guest
Verbal Kint wrote:Ono kad ti na kontroli putovnica u departure hallu singapurskog aerodroma pandur vidi place of birth pa te upita "Hajduk Split fan?"
Neuništiv i najveći!
Samo i jedino HAJDUK...
Guest- Guest
bio sam protiv gorice...ono sto je hajduk odigrao u subotu zapravo nije nista odigrao..ne razumijem..sto su igraci mislili..dobili rijeku ovi ce skinuti gace...taj mentalni sklop nepopravljiv je...a najgori je bio od svega pristup igri..kakav pristup u konacnici takva igra i rezultat...psihologa pod hitno nabaviti..
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
nakon rijeke su previše poletjeli. nisu uopće čuli komentare kako su igrači rijeke glumili čunjeve kroz koje se prolazi na kao treningu.vuksadinare wrote:bio sam protiv gorice...ono sto je hajduk odigrao u subotu zapravo nije nista odigrao..ne razumijem..sto su igraci mislili..dobili rijeku ovi ce skinuti gace...taj mentalni sklop nepopravljiv je...a najgori je bio od svega pristup igri..kakav pristup u konacnici takva igra i rezultat...psihologa pod hitno nabaviti..
dečki iz gorice su grizli i igrali tako da prema mrtvim šansama hajduk može biti zadovoljan rezultatom, a ovaj puta su igrači hajduka bili kao čunjevi za trening.
sitting_bull-
2015-09-28
drugo orescanin je promasio taktiku...odmah sam stekao dojam da ide vise na to da ne izgubi...ziheraski..jer bez obzira na losu igru u nekoliko napada hajduk je ipak stvorio nekakvu pomutnju u obrani gorice..da su usli u utakmicu napadacki vjerujem da ovakav rezultat ne bi bio..no orescanin je odlucio drugacije i rezultat je poznat...definitvno psiholoski ulazak nije bio dobar kao ni onaj pripremni..da li zbog negativnih iskustava iz prethodnih utakmica sa goricom uzrok ne znam..mozda je...ali niej opravdanje..umjesto da su iskoristili momentum pobjede nad rijekom oni su opet doveli se u psiholoski problem...ali to je na koncu hajduk..nije prvi put..sitting_bull wrote:nakon rijeke su previše poletjeli. nisu uopće čuli komentare kako su igrači rijeke glumili čunjeve kroz koje se prolazi na kao treningu.vuksadinare wrote:bio sam protiv gorice...ono sto je hajduk odigrao u subotu zapravo nije nista odigrao..ne razumijem..sto su igraci mislili..dobili rijeku ovi ce skinuti gace...taj mentalni sklop nepopravljiv je...a najgori je bio od svega pristup igri..kakav pristup u konacnici takva igra i rezultat...psihologa pod hitno nabaviti..
dečki iz gorice su grizli i igrali tako da prema mrtvim šansama hajduk može biti zadovoljan rezultatom, a ovaj puta su igrači hajduka bili kao čunjevi za trening.
2015-09-08
Gorica je simpa klub i neka smo im pomogli...
Drago mi je da smo odigrali na 20 % mogućnosti i poklonili im bodove...
(Y)
(Y)
Guest- Guest
Hajduk je igrao kao protiv slavena, ali im se stihija i igra bez sustava ovaj puta nije isplatila jer gorica nije slaven, posebice jer je gorica nakon 15-20 minuta mogla imati čistih 3:0, a hajduk je poslije promašivao, ili su im udarci izvana bili blokirani. jedina šansa bila je ona jaira kad je s lijeve strane opalio krivu felšu pa je lopta otišla van, umjesto unutra.
nakon drugog gola priča je bila praktično gotova, a treći je gol gorice samo zacementirao pobjednika.
pokazalo se opet kako caktaš ima problema sa samokontrolom i kako cijela ekipa teško podnosi kad je igrački i rezultatski inferiorna.
ponavlja se priča sa oscilacijama od euforije do depresije i tu je Oreščanin definitivno loše pripremio momčad i taktički i psihički.
je, hajduk je rezultatski ovo proljeće dobar, ali je pitanje bi li i protiv rijeke izgledao dobro da Bišćan nije kalkulirao zbog kupa.
treba strpljenja i rada, a postoji li ikakav plan vidjeti ćemo na kraju sezone kad se bude slagala momčad za sljedeću sezonu.
nakon drugog gola priča je bila praktično gotova, a treći je gol gorice samo zacementirao pobjednika.
pokazalo se opet kako caktaš ima problema sa samokontrolom i kako cijela ekipa teško podnosi kad je igrački i rezultatski inferiorna.
ponavlja se priča sa oscilacijama od euforije do depresije i tu je Oreščanin definitivno loše pripremio momčad i taktički i psihički.
je, hajduk je rezultatski ovo proljeće dobar, ali je pitanje bi li i protiv rijeke izgledao dobro da Bišćan nije kalkulirao zbog kupa.
treba strpljenja i rada, a postoji li ikakav plan vidjeti ćemo na kraju sezone kad se bude slagala momčad za sljedeću sezonu.
sitting_bull-
2015-09-28
noj i idiot.fridrih_niche wrote:Gorica je simpa klub i neka smo im pomogli...
(Y)
odigrali ste koliko ste mogli, ali gorica nije skinula gaće, nego vas je naprašila.
samo se vi se tješite kako ste im pustili da vas napraše.
mo'š mislit.
sitting_bull-
2015-09-28
Zasad su simpa klub, tek su tu novi u prvoj HNL. Vidit ćemo kroz koju godinu.fridrih_niche wrote:Gorica je simpa klub i neka smo im pomogli...
(Y)
Uvik valja pomoći, volija bi da uz najveći hrvatski nogometni klub HAJDUK izbore Europu,a ne oni mađari, ili pak druga momčad privatne prčije onog kriminalca u bijegu koji je prijatelj s četnicima!
Guest- Guest
hajduk moze bolje..ali nekako mi se cini da orescanin ima situaciju u posljednje vrijeme toplo-hladno...i stjecem dojam da evidentno u psoljednje dvije,tri gdoien u hajduku krucijalni problem su odnosi trener-momcad..tu nesto debelo ne stima...u pocetku treneri imaju pdorsku igraca ali sa odmakom vremena ona kao da se topi od strane igraca...a jos cudnije je ako rezultati nisu losi...mogu shavtiti kad su losi..ali isti princip se ponavlja kad i nisu losi...o cemu je rijec mislim da bi tu mogla dati najbolji odgovor onaj treci-uprava...nije ovo slucajno..mislim da su u pitanju menađerski odnosno trgovacki poslovi a najvecu bulu plati upravo trener...kopic je na pocetku imao istu takvu podrsku kao orescanin..rezultati su ga mazili..prije kopica i orescanina isto u takvoj poziciji je bio buric...ako izuzmemo vulica kojeg realno rezultat nije mazio...ove druge je i onda po istoj shemi nakon određenog vremena krece sve nizbrdo...ne bi se kladio potpuno da nije rijec o bojkotu dijela igraca trenera..na ciji nagovor i zbog cega mislim da po tom pitanju odgovore najbolej znaju ovi u upravisitting_bull wrote:Hajduk je igrao kao protiv slavena, ali im se stihija i igra bez sustava ovaj puta nije isplatila jer gorica nije slaven, posebice jer je gorica nakon 15-20 minuta mogla imati čistih 3:0, a hajduk je poslije promašivao, ili su im udarci izvana bili blokirani. jedina šansa bila je ona jaira kad je s lijeve strane opalio krivu felšu pa je lopta otišla van, umjesto unutra.
2015-09-08
Slažem se, smiješi se dupla kruna opet, igra se u Europi konstantno. Ne mogu zamisliti kako je navijačima one sprdačine koju Gorica svako malo razmontira, prošle godine Rudeš, a pobjedu nad Rijekom slave ko finale LP.fridrih_niche wrote:Kako je lipo bit navijač najvećeg kluba Hrvatske!
<3
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Ja jesam, ti nisi. Ti si navijač drugog najvećeg hrvatskog kluba. Nije ni to loše.
Orescanin porucio igracima...ako ste face podignut cete se....prvo nek orescanin pojasni ovo 'face'...faca je kao prvo karakteran covjek..koji kad i upadne u krizu brzo iz nje izađe...a i cesto ne upada u krizu...daleko su ovi od faca...osim onih umisljenih tipova koji misle da su 'face'..ma ajte svi u mp3....sve budale bez grama mozga
2015-09-08
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50