Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Hajduk Split
Fala ti Boze šta navijan za najveći hrvatski klub!
Hajduk živi vječno!
<3
Nadan se da će bit gorkih suza večeras u tatticara, Jastoga i sličnih redikula i skribomanskih trolova...
Hajduk živi vječno!
<3
Nadan se da će bit gorkih suza večeras u tatticara, Jastoga i sličnih redikula i skribomanskih trolova...
Guest- Guest
niche k'o Vojislav šešelj:
- šešelj hrvat, a pravi se najvećim srbinom
- niche srbo, a hajduk slavi kao hrvatski klub.
valjda zbog srpskog imena.
- šešelj hrvat, a pravi se najvećim srbinom
- niche srbo, a hajduk slavi kao hrvatski klub.
valjda zbog srpskog imena.
sitting_bull-
2015-09-28
Kod talibana euforija na vrhuncu. Miriše na 5. mjesto.
Molio bih navijače povlaštenog, lopovskog kluba da napuste ovu svetu temu...
Hajduk živi vječno!
<3
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
hajduk je mrtav.fridrih_niche wrote:Molio bih navijače povlaštenog, lopovskog kluba da napuste ovu svetu temu...
Hajduk živi vječno!
<3
živio naš hajduk.
sitting_bull-
2015-09-28
Špaco bi bio ponosan kad bi čuo kako se koristi njegovo ime za prosjačenje i žicanje love od ovaca.
Više od 80 posto gledatelja svih utakmica 20. kola HNL-a činila je publika na Poljudu
Samo je na dječjem ulazu Poljuda bilo više posjetitelja nego pojedinačno na tri utakmice HNL-a
Ponovit ću šta sam reka prije par miseci: HNL bez HAJDUKA nema ama baš nikakvog smisla!
Guest- Guest
Istina, HNL bez hajdučića nema baš nikakvog smisla. Pa kome bi se mi smijali i izrugivali ga? Bila bi to preozbiljna liga bez hajdučića šrd. Al' lijepo vas je čitati tak' vesele, spojili nakon ohoho vremena 2 pobjede u nizu i euforija je tu. No, morate znati da vam Europa otprilike 99 % ovisi o Dinamu i tome koliko će Dinamo ozbiljno igrati protiv Osijeka i Lokomotive, a koliko protiv vas. Rijeku tu ne brojim jer oni su daleko jači od hajdučića i budu se sami pobrinuli za sebe.
Zeko-
2015-08-26
zeko hajduk je odigrao ovu utakmicu bolje nego protiv osijeka i ja kao kriticar danasnje vladajuce garniture odvajam igrace i vlast..hajduk je ovaj put odigrao ok protiv lokomotive...i cestitke...inace lokomotiva nam ej vise problema uvijek radila u splitu nego zagrebu...ovaj put i nije bilo tako bez obzira na izjednacenje hajduk je bio bolji i nakon tog iznenađenja i gol je visio u zraku...velim ja kao kriticar moram to priznati ali tako jeZeko wrote:Istina, HNL bez hajdučića nema baš nikakvog smisla. Pa kome bi se mi smijali i izrugivali ga? Bila bi to preozbiljna liga bez hajdučića šrd. Al' lijepo vas je čitati tak' vesele, spojili nakon ohoho vremena 2 pobjede u nizu i euforija je tu. No, morate znati da vam Europa otprilike 99 % ovisi o Dinamu i tome koliko će Dinamo ozbiljno igrati protiv Osijeka i Lokomotive, a koliko protiv vas. Rijeku tu ne brojim jer oni su daleko jači od hajdučića i budu se sami pobrinuli za sebe.
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Ja sam samo napisao da Europa Hajduku najviše ovisi o Dinamu, jer ako Dinamo pobijedi Hajduk, a izgubi od Osijeka i Lokomotive, Hajduk ih više ne može stići. Objektivno su Hajduk, Osijek i Lokomotiva ekipe tu negdje po kvaliteti, Rijeka je jača od njih svih, dok je Dinamo druga dimenzija i ne spada u ovu ligu. I sad sve ovisi o ozbiljnosti Dinama u idućim utakmicama pošto je naslov prvaka odavno osigurao.
Zeko-
2015-08-26
ako inter pobijedi rijeku u polufinalu kupa, četvrto mjesto neće biti dovoljno za Europu.Zeko wrote:Istina, HNL bez hajdučića nema baš nikakvog smisla. Pa kome bi se mi smijali i izrugivali ga? Bila bi to preozbiljna liga bez hajdučića šrd. Al' lijepo vas je čitati tak' vesele, spojili nakon ohoho vremena 2 pobjede u nizu i euforija je tu. No, morate znati da vam Europa otprilike 99 % ovisi o Dinamu i tome koliko će Dinamo ozbiljno igrati protiv Osijeka i Lokomotive, a koliko protiv vas. Rijeku tu ne brojim jer oni su daleko jači od hajdučića i budu se sami pobrinuli za sebe.
sitting_bull-
2015-09-28
Pa jeben van mater bolesnu
I ZATO ČUVAJ ME SE MALA
JER JA SAN STARI PIVAČKI VUK
I ZATO DOBRO PAZI MALA
DA NE BI STALA DO BORAJE MI NA PUT
#pivačiuprogramu
#sektašiupodrumu
#školabaluna
I ZATO ČUVAJ ME SE MALA
JER JA SAN STARI PIVAČKI VUK
I ZATO DOBRO PAZI MALA
DA NE BI STALA DO BORAJE MI NA PUT
#pivačiuprogramu
#sektašiupodrumu
#školabaluna
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Građanska inicijativa "Bit će Bili što su bili" u utorak je priopćila kako je model udruge "Naš Hajduk" za naplatu članarine nogometnog kluba Hajduk financijski štetan za Grad Split kao većinskog vlasnika kluba te je od gradskih vlasti zatražila zaštitu gradske imovine i njihovo obraćanje Državnom odvjetništvu i Državnoj reviziji.
"Iskreno se nadamo da ćete poduzeti sve u okviru svojih zakonskih ovlasti i vaše obveze zaštite gradske imovine te da nećete dozvoliti da se gradska imovina dalje obezvrjeđuje kako bi u jednom trenutku nezakonitim modelom bila i oteta od Grada Splita kao vlasnika", navodi se u dopisu građanske inicijative "Bit će Bili što su bili" upućenom Službi za gospodarenje gradskom imovinom.
Ova građanska inicijativa od Službe za zaštitu gradske imovine traži da splitskom gradonačelniku i Gradskom vijeću predloži "da se drže Zakona i vode brigu o zaštiti imovine Grada Splita."
"U slučaju nejasnoća molimo vas da se oko pojašnjenja obratite nadležnom državnom odvjetništvu kao i državnoj reviziji," navodi se u dopisu kojeg je potpisao predsjednik građanske inicijative "Bit će bili što su bili" Vedran Bukovac.
Kako se navodi u dopisu, model za naplatu članarine nogometnog kluba Hajduk, koji se temelji na ugovoru iz 2015. godine što su ga sklopili nogometni kluba Hajduk i udruga Naš Hajduk, "radi financijsku štetu" Gradu Splitu kao većinskom vlasniku kluba.
"Po tom dobro zamišljenom modelu za Udrugu Naš Hajduk, a štetnom za Grad Split, godišnja članarina članova od dana sklapanja ovog Ugovora , a koju je HNK Hajduk pribavio, predstavlja novčana sredstva Udruge. Uz to HNK Hajduk je preuzeo obvezu snositi sve troškove vezano za ispunjavanje i omogućavanje navedenih prava članova Udruge po kojima se prihodi od godišnjih članarina knjiže kao pozajmnica koja će se u jednom trenutku pretvoriti u dionice," objašnjava građanska inicijativa "Bit će Bili što su bili", koji navode da udruga Naš Hajduk "financijskim sredstvima HNK Hajduk za svoj račun rezervira sredstva za vlasničko restrukturiranje kluba, a za to nemaju dozvolu Gradskog vijeća Grada Splita," navodi se u dopisu građanske inicijative "Bit će Bili što su bili".
VEZAN
"Iskreno se nadamo da ćete poduzeti sve u okviru svojih zakonskih ovlasti i vaše obveze zaštite gradske imovine te da nećete dozvoliti da se gradska imovina dalje obezvrjeđuje kako bi u jednom trenutku nezakonitim modelom bila i oteta od Grada Splita kao vlasnika", navodi se u dopisu građanske inicijative "Bit će Bili što su bili" upućenom Službi za gospodarenje gradskom imovinom.
Ova građanska inicijativa od Službe za zaštitu gradske imovine traži da splitskom gradonačelniku i Gradskom vijeću predloži "da se drže Zakona i vode brigu o zaštiti imovine Grada Splita."
"U slučaju nejasnoća molimo vas da se oko pojašnjenja obratite nadležnom državnom odvjetništvu kao i državnoj reviziji," navodi se u dopisu kojeg je potpisao predsjednik građanske inicijative "Bit će bili što su bili" Vedran Bukovac.
Kako se navodi u dopisu, model za naplatu članarine nogometnog kluba Hajduk, koji se temelji na ugovoru iz 2015. godine što su ga sklopili nogometni kluba Hajduk i udruga Naš Hajduk, "radi financijsku štetu" Gradu Splitu kao većinskom vlasniku kluba.
"Po tom dobro zamišljenom modelu za Udrugu Naš Hajduk, a štetnom za Grad Split, godišnja članarina članova od dana sklapanja ovog Ugovora , a koju je HNK Hajduk pribavio, predstavlja novčana sredstva Udruge. Uz to HNK Hajduk je preuzeo obvezu snositi sve troškove vezano za ispunjavanje i omogućavanje navedenih prava članova Udruge po kojima se prihodi od godišnjih članarina knjiže kao pozajmnica koja će se u jednom trenutku pretvoriti u dionice," objašnjava građanska inicijativa "Bit će Bili što su bili", koji navode da udruga Naš Hajduk "financijskim sredstvima HNK Hajduk za svoj račun rezervira sredstva za vlasničko restrukturiranje kluba, a za to nemaju dozvolu Gradskog vijeća Grada Splita," navodi se u dopisu građanske inicijative "Bit će Bili što su bili".
Zeko-
2015-08-26
Mamicevci su stari torcidasi, to se zna...
Zdravkec je usa u GNK samo zbog love, a ne i emocije...
Hajduk mu je osta nedosanjani san, ka i malom kriminalcu Luki...
Zdravkec je usa u GNK samo zbog love, a ne i emocije...
Hajduk mu je osta nedosanjani san, ka i malom kriminalcu Luki...
Guest- Guest
Sritan 108 rođendan najvećem hrvatskom nogometnom klubu - HAJDUKU IZ SPLITA
Za poklon od mene dobio je 4 nova člana prije koju minutu.
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50