Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Hajduk Split
dobroAndreas Goldberger wrote:O kome se priča, nije valjda on onom bivšem predsjedniku što je htio ugasiti klub, a danas hvali jednog Zdravka Mamića?jasambrend wrote:Opet Vučina citira idiota koji je htio Hajduka baciti u stečaj... ajme debila. S vizijom.
Neće on ni slični njemu prismrditi Hajduku više nikad. Takvi su i započeli devastiranje kluba početkom 90-ih i gotovo ga uništili, ali završija je taj kurbin pir prije 7-8 godina jednom zauvik.
..pa onda nam je svejedno..igrali u znj ligi ili biti deseti u prvoj i sluziti za napucacinu gorici i slicnima..bolje ga onda ugasiti..ili kako velim otici u trecu,cetvrtu ligu i neces morat biti klub za popravljanje bodovne ili gol razlike
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
..jer u iduceh deset godina pozdravi se da ces biti vise od petog mjestavuksadinare wrote:dobroAndreas Goldberger wrote:O kome se priča, nije valjda on onom bivšem predsjedniku što je htio ugasiti klub, a danas hvali jednog Zdravka Mamića?jasambrend wrote:Opet Vučina citira idiota koji je htio Hajduka baciti u stečaj... ajme debila. S vizijom.
Neće on ni slični njemu prismrditi Hajduku više nikad. Takvi su i započeli devastiranje kluba početkom 90-ih i gotovo ga uništili, ali završija je taj kurbin pir prije 7-8 godina jednom zauvik.
..pa onda nam je svejedno..igrali u znj ligi ili biti deseti u prvoj i sluziti za napucacinu gorici i slicnima..bolje ga onda ugasiti..ili kako velim otici u trecu,cetvrtu ligu i neces morat biti klub za popravljanje bodovne ili gol razlike
2015-09-08
sve mi je bolje nego ti ljevicarski smradovi i u i oko kluba a i u hrvatskojjasambrend wrote:Opet Vučina citira idiota koji je htio Hajduka baciti u stečaj... ajme debila. S vizijom.
2015-09-08
Dobivaju zato šta su u ovoj šugavoj državi od kurvi jeftiniji jedino novinari, oni njihovi prolivi šta objavljuju okolo nisu ništa drugo nego plaćeni oglasi.fridrih_niche wrote:Hahahahahahahah...Verbal Kint wrote:Ta presica je počela i završila pitanjem onog novinara koliko inicijativa ima članova.fridrih_niche wrote:Koji trust mozgova na presici, majko mila...
Einstein i Tesla iznose svoje zamisli...
:^O
Odgovor je bija deset
Ako ne znaš koji su to prolistaj malo crnu kroniku
I takvi kriminalni kreteni dobijaju medijski prostor...
;)
Takve se nekad puštalo iz podruma na Firulama za vikend, a sad ih se pušta u novine.
Štaš
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
ako ti je sugava..imas bosnu,srbiju..pa ce ti tamo bolje biti i bit ces sretnijiVerbal Kint wrote:Dobivaju zato šta su u ovoj šugavoj državi od kurvi jeftiniji jedino novinari, oni njihovi prolivi šta objavljuju okolo nisu ništa drugo nego plaćeni oglasi.fridrih_niche wrote:Hahahahahahahah...Verbal Kint wrote:Ta presica je počela i završila pitanjem onog novinara koliko inicijativa ima članova.fridrih_niche wrote:Koji trust mozgova na presici, majko mila...
Odgovor je bija deset
;)
Takve se nekad puštalo iz podruma na Firulama za vikend, a sad ih se pušta u novine.
Štaš
2015-09-08
ako ti je sugava..imas bosnu,srbiju..pa ce ti tamo bolje biti i bit ces sretnijiVerbal Kint wrote:Dobivaju zato šta su u ovoj šugavoj državi od kurvi jeftiniji jedino novinari, oni njihovi prolivi šta objavljuju okolo nisu ništa drugo nego plaćeni oglasi.fridrih_niche wrote:Hahahahahahahah...Verbal Kint wrote:Ta presica je počela i završila pitanjem onog novinara koliko inicijativa ima članova.fridrih_niche wrote:Koji trust mozgova na presici, majko mila...
Odgovor je bija deset
;)
Štaš
2015-09-08
Dobro si čuaAndreas Goldberger wrote:Verbal Kint wrote:Prije bi reka da je lopovčina kra internet susidu pa čovik prominija username kad je skužija.
Sad kad se ujutro probudi s jastogovom glavom u krevetu
A možda ga i mali doma zajebaje, pa mu minja username.
Koliko sam ima prilike čuti, mali mu je član NH i Torcide.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Ovo mi je neki dan mali posla, kaže da dica u školi doslovno vare na ovo epsko ruganje s debilima :)Andreas Goldberger wrote:https://www.facebook.com/DnevnaDozaPisme/videos/625421284538308/
Ja san sve izdrža.
I da u grupi imaju više kaznenih prijava nego članova.
I Antu "Ko jebe jamce" Gugu.
I Šticu propalicu bez lipe u džepu.
Guta san suze od smija ali san izdrža.
Ali kad se Iko zadera "Mala stavi sve na R1, Hajduk će platit"... GOTOVO
2017-04-24
Jerkov se bija primirija i prikinija je srat i štrapat otkako mu se zapivalo na Maccabija.jasambrend wrote:O Jerkovu, da...
Vidin da je vrime za novi lancun
2017-04-24
prijetis fizickim nasiljem prema jerkovu?..da mu proslijedim tvoj post?Verbal Kint wrote:Jerkov se bija primirija i prikinija je srat i štrapat otkako mu se zapivalo na Maccabija.jasambrend wrote:O Jerkovu, da...
Vidin da je vrime za novi lancun
2015-09-08
BĆBĆB jašu dalje :))
Legende su gladne i trizne
Odma me ugušilo na početku
https://streamable.com/t6lb4
2017-04-24
Sve jasno!Verbal Kint wrote:Dobivaju zato šta su u ovoj šugavoj državi od kurvi jeftiniji jedino novinari, oni njihovi prolivi šta objavljuju okolo nisu ništa drugo nego plaćeni oglasi.fridrih_niche wrote:Hahahahahahahah...Verbal Kint wrote:Ta presica je počela i završila pitanjem onog novinara koliko inicijativa ima članova.fridrih_niche wrote:Koji trust mozgova na presici, majko mila...
Odgovor je bija deset
;)
Štaš
(Y)
Bas me zanima koliko će novinarskih jebivjetara pisat o sucu Kolakusicu nakon gostovanja u NU2...
Jebat ga, on ide protiv struktura, ka i Hajduk, zato i je persona non grata u medijima...
;)
Guest- Guest
Najjača mi je poslovica pri kraju videa hahaha...Verbal Kint wrote:BĆBĆB jašu dalje :))
Koje izvrsno seciranje klauna i muktasa bez obraza...
Pljuc!
;)
Guest- Guest
opet bal naših hajdukovaca, ovaj puta bez romana polanskog.
dno je za vas k'o nebo visoko, smrdljivi idioti.
najtužnija je poruka jakovu, jer je upravo 10-toj izbornoj jedinici Jakovova žena dobila najviše glasova, a pljuvačina po Jerkovu samo pokazuje koji gnoj smišlja i objavljuje ovakve poruke.
Čak da je jedno i drugo istina javna objava je ispod svakog ljudskog dostojanstva.
naš hajduk ne bira sredstva za očuvanje dostupa lovi iz hajduka.
najtužnija je poruka jakovu, jer je upravo 10-toj izbornoj jedinici Jakovova žena dobila najviše glasova, a pljuvačina po Jerkovu samo pokazuje koji gnoj smišlja i objavljuje ovakve poruke.
Čak da je jedno i drugo istina javna objava je ispod svakog ljudskog dostojanstva.
sitting_bull-
2015-09-28
...pusti to..dobili smo intera..sad je sesto mjesto ucvrsceno...sezona spasenasitting_bull wrote:opet bal naših hajdukovaca, ovaj puta bez romana polanskog.
2015-09-08
Možda, al' nije bolesnija od vas. Jer vi ste ovce koje vode čobani.
Zeko-
2015-08-26
PRIOPĆENJE HNK HAJDUK
HNK Hajduk kao i uvijek do sada najoštrije osuđuje sve oblike govora mržnje te ima nultu toleranciju prema bilo kakvom iskazivanju i potenciranju netrpeljivosti. Referirajući se na posljednje slučajeve kojima smo svjedočili na utakmicama našeg Kluba, javnost želimo izvijestiti kako smo prema nadležnoj instituciji reagirali odmah po saznanju o pojavi diskriminirajućih sadržaja i uvredljivih poruka. HNK Hajduk je kroz svoju bogatu i slavnu povijest uvijek ponosno isticao svoj antifašistički identitet, pa se i ovom prigodom jasno ograđujemo od svih poruka pojedinaca koje su neprihvatljive i koje se ni na kakav način ne mogu povezivati s prošlošću i sadašnjošću našeg Kluba.
HNK Hajduk Split.
https://hajduk.hr/vijest/priopcenje-hnk-hajduk/11308
Debilima koji bacaju baklje i topovske u teren, i koji idu na Hajdukovom sjeveru dizati onakve zastave nije mjesto na tribini ni u krugu Hajdukove obitelji. Nema tu mista politici, onakvim porukama i onakvim pričama. Nek odjebu...
A i Torcida bi se mogla malo pozabaviti da uvede više reda na tribini, jer s onakvim stvarima činiš štetu samoj grupi, a i ono najbitnije Hajduku.
Guest- Guest
boze moj sto si ti glup covjek...ne bi me cudilo da si bio na onoj prosvjednoj setnji farse od sdp-a i crvenih...koji su u biti ovom 'setnjom' napali torcidu...a stali u zastitu cigana i zvezdasa....daj pusti torcidu na miru i vataj se drtugara iz zadruge..budete li uplitali svoje prste u onaj zdravi vecinski dio torcide nestat ce vam zadruge brzoAndreas Goldberger wrote:PRIOPĆENJE HNK HAJDUK
HNK Hajduk kao i uvijek do sada najoštrije osuđuje sve oblike govora mržnje te ima nultu toleranciju prema bilo kakvom iskazivanju i potenciranju netrpeljivosti. Referirajući se na posljednje slučajeve kojima smo svjedočili na utakmicama našeg Kluba, javnost želimo izvijestiti kako smo prema nadležnoj instituciji reagirali odmah po saznanju o pojavi diskriminirajućih sadržaja i uvredljivih poruka. HNK Hajduk je kroz svoju bogatu i slavnu povijest uvijek ponosno isticao svoj antifašistički identitet, pa se i ovom prigodom jasno ograđujemo od svih poruka pojedinaca koje su neprihvatljive i koje se ni na kakav način ne mogu povezivati s prošlošću i sadašnjošću našeg Kluba.
HNK Hajduk Split.
https://hajduk.hr/vijest/priopcenje-hnk-hajduk/11308
Debilima koji bacaju baklje i topovske u teren, i koji idu na Hajdukovom sjeveru dizati onakve zastave nije mjesto na tribini ni u krugu Hajdukove obitelji. Nema tu mista politici, onakvim porukama i onakvim pričama. Nek odjebu...
A i Torcida bi se mogla malo pozabaviti da uvede više reda na tribini, jer s onakvim stvarima činiš štetu samoj grupi, a i ono najbitnije Hajduku.
2015-09-08
Podrska momcima iz torcide na transparentu.
Uvik ste bili i ostali temelj hrvatske drzave. Vasi ocevi su bili najudarnija medju udarnima. Sudionici domovinskog rata narocito oni torcidasi koji su zapaliki zlocinacku zastavu 1990 su rekli NE TIRANIJI JUGOSLAVIJE I BEOGRADA.
EMIGRACIJA JE BA VASOJ STRANI .
Nas general nije ratni zlocinac. Nas general Maks je bio hrvatski domoljub general heroj i vitez. Slava mu vjecna. A ako se i 10% toga sto se govori dogodilo u jasenovcu i neka je. Jer Hrvatska nema cijenu.
Uvik ste bili i ostali temelj hrvatske drzave. Vasi ocevi su bili najudarnija medju udarnima. Sudionici domovinskog rata narocito oni torcidasi koji su zapaliki zlocinacku zastavu 1990 su rekli NE TIRANIJI JUGOSLAVIJE I BEOGRADA.
EMIGRACIJA JE BA VASOJ STRANI .
Nas general nije ratni zlocinac. Nas general Maks je bio hrvatski domoljub general heroj i vitez. Slava mu vjecna. A ako se i 10% toga sto se govori dogodilo u jasenovcu i neka je. Jer Hrvatska nema cijenu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50