Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Hajduk Split
pa ja sam tu napisao da ova posudba palaverse mozd biti dvosjekli mac jer mali nece biti motiviran kao prije sto se pokazalo..no amper i drugi me opet razapeli a ispostavilo se da sam opet bio u pravu...no kad su zadrugari dugorocno razmisljali osim sto broje clanove...ako se u hajduku uskoro ne promjeni sve za 180 stupnjeva..i iduce sezone c ebiti slicne ovoj mozda i goreZeko wrote:Pusti Palaversu, on niti ima igrački kapacitet, a još manje igračko iskustvo da bude vođa u ovom Hajduku. I pazi, ja sam 90 % siguran da taj Palaversa neće zaigrati ni sekunde u Cityju. On će, čim mu istekne ova posudba u Hajduku odmah na neku drugu posudbu, pa na treću i na kraju će nestati k'o igrač. Slično k'o dinamovi Halilović i Murić.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Nevjerojatno koliko daleko mogu ići neki smradovi.
Da iz kluba zovu navijače da pitaju hoće li prodati igrača ili ne?
Neki nikako da shvate demokraciju i demokratske izbore, ostali su zauvijek zarobljeni u raljama nekih bivših vremena...
Guest- Guest
Strašno. Rekao bih i - nečuveno.
Jebes mi sve ako ja ista razumin sta he Sotona tila rec
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pa kako je onda 'narodni' ako narod tj navijaci ne odlucuju... ..u hajduku i oko hajduka se vise ne zna tko pije tko placa
2015-09-08
Orescaninu vec poceli tresti stolicu...licitiramo..hoce li dobiti nogu prije kraja sezone ili na kraju
https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/590824/orescaninova-koncepcija-trazi-modifikacije-trazi-osvjezenje-ideje
https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/590824/orescaninova-koncepcija-trazi-modifikacije-trazi-osvjezenje-ideje
2015-09-08
Amper propade nam 'narodni'..jebes demokraciju daj rezultate tko zivi od demokracijeAndreas Goldberger wrote:
Nevjerojatno koliko daleko mogu ići neki smradovi.
Da iz kluba zovu navijače da pitaju hoće li prodati igrača ili ne?
Neki nikako da shvate demokraciju i demokratske izbore, ostali su zauvijek zarobljeni u raljama nekih bivših vremena ...
2015-09-08
https://streamable.com/n3xjx?fbclid=IwAR0MpSW3Z8TuOJp0iDrUri4swju4mTcX7MjFN_zKPGEMPbZx5Ale1WGmal8
Guest- Guest
Koji trust mozgova na presici, majko mila...
Einstein i Tesla iznose svoje zamisli...
:^O
Guest- Guest
Moj život je kockanjeAndreas Goldberger wrote:https://streamable.com/n3xjx?fbclid=IwAR0MpSW3Z8TuOJp0iDrUri4swju4mTcX7MjFN_zKPGEMPbZx5Ale1WGmal8
Kurve i tučnjave
Alkohol, droga i to je sve
Ja te volin jastože
(nema veze šta ovo nije jastog nego hlap nabijen te na kurac glupog )
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Ta presica je počela i završila pitanjem onog novinara koliko inicijativa ima članova.fridrih_niche wrote:Koji trust mozgova na presici, majko mila...
Odgovor je bija deset
Ako ne znaš koji su to prolistaj malo crnu kroniku
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Hahahahahahahah...Verbal Kint wrote:Ta presica je počela i završila pitanjem onog novinara koliko inicijativa ima članova.fridrih_niche wrote:Koji trust mozgova na presici, majko mila...
Odgovor je bija deset
Ako ne znaš koji su to prolistaj malo crnu kroniku
I takvi kriminalni kreteni dobijaju medijski prostor...
Jel ovaj debil uopće procesuiran zbog jastoga i dizela?
;)
Guest- Guest
Vidim rugaju se covjeku za matematiku...a kad ste toliki pametnjakovici daj pomozite hajduku da ne bude ispod prosjeka
2015-09-08
vuksadinare wrote:Vidim rugaju se covjeku za matematiku...a kad ste toliki pametnjakovici daj pomozite hajduku da ne bude ispod prosjeka
Rugaju mu se jer je debil, kriminalac i propalitet.. matematika je tu najmanji problem...
darth_vader-
2014-04-17
..covjek ima pravo na stav..zabranjeno?..hajduk je kurcina danas i zderem se kad purgeri igraju velike utakmice a moj klub mora igrati sa pikzibnerima...sve zbog nesposobnosti i kokosarstva..ad acta..za dalamtinca nije vioditi nista..jedino puska,lopta i festa..drugo zabraniti pristup minama,zicama,provalijamajasambrend wrote:vuksadinare wrote:Vidim rugaju se covjeku za matematiku...a kad ste toliki pametnjakovici daj pomozite hajduku da ne bude ispod prosjeka
Rugaju mu se jer je debil, kriminalac i propalitet.. matematika je tu najmanji problem...
2015-09-08
Svaka utakmica Hajduka je velika utakmica
darth_vader-
2014-04-17
price za pubertetlije ne za ozbiljne ljude,...luzeri se sa tim tjesejasambrend wrote:Svaka utakmica Hajduka je velika utakmica
2015-09-08
i da je tako..onda bi na svakoj utakmici na poljudu bilo bar 20 000 i vise...gledatelja a ne 5 000...sto kaze yoda kakav bio tko jos prati hajduka u splitu i dalmaciji...osim sake ljudi...danas vise privuce gledatelja junak-imotski nego hajduk-goricavuksadinare wrote:price za pubertetlije ne za ozbiljne ljude,...luzeri se sa tim tjesejasambrend wrote:Svaka utakmica Hajduka je velika utakmica
2015-09-08
svijet voli pobjednike i to je cinjenica sve drugo su floskule
2015-09-08
Hajduk ima odličnu posjećenost u razmjerima HNL-a, ali bitno je pisati debilne floskule...ako si uz klub samo kad ga ide, a onda idi lipo navijati za tzv. Dinamo i ne trolaj ovdje pizdarije o Hajduku. Nebitni ste svi za klub s takvim karakterom...
darth_vader-
2014-04-17
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50