ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 11 of 50 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 11 Empty Re: Hajduk Split

Post by Guest 2/19/2019, 13:03

Hajduk Split - Page 11 52181493_832599500421189_4600541621971320832_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent-lht6-1

20 000 do kraja 2-og miseca.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/19/2019, 13:22

isključivi krivac wrote:Hajduk Split - Page 11 52181493_832599500421189_4600541621971320832_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent-lht6-1

20 000 do kraja 2-og miseca.
magarac bio ko predsjednik hajduka nije bio :P
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Tominjo 2/19/2019, 13:34

isključivi krivac wrote:
Roland Deschain wrote:Dva sudačka eksperta su rekla da Hajduk nije oštećen na Rujevici. Opet urota protiv Hajduka.
Hajduk Split - Page 11 52401167_2217882848460454_7522796134188711936_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent-lht6-1

Basketball
Ajde narkomančiću, prestani više kmećati i blamirati se. Kakvi eksperti? Oni što spominju nekakvu sivu zonu?  :rofl
Toliko si glup da sam sebe šamaraš. Daj se rokni više gluperdo.
Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Tominjo 2/19/2019, 13:37

isključivi krivac wrote:U truloj državi Hrvatskoj, jučer su došli na svoje mnogi pojedinci. Od zagadura sve do narkomančića iz zege-a, navijača GNK Lopova i sličnih.
Eto, svatko ima svoju teoriju i svatko je u pravo. Pišu da Huljaj odlazi jer ne želi slušati ove iz NH, pa drugi pišu da su ga potjerali (s obzirom na plaču i trajanje ugovora, lako se može zaključiti kakvu je Otpremninu mogao izvući da je to istina)pa do raznih drugih teorija, a naravno jedino nije točno da odlazi iz osobnih razloga, da odlazi na drugi posao što je čovjek sam rekao.  lol! Predsjednik Hajduka je totalno drugačija funkcija koja je totalno drugačije od onog što je Huljaj do sad radio i što će raditi na novom poslu, svjestan je toga on i njegova familija. Očito nije bio svjestan kad se javio na natječa. Što bi neki dali da odlazi s repovima i grubim riječima, a kako se to nije dogodilo na njihovu žalost, isti pripremaju municiju s lažima i glupostima. Kako su jadni...

No uvjerljivi pobjednik je, nakon uspješne završetka igračke karijere, samo LUZER I.Š.:

Hajduk Split - Page 11 51828254_2114844965261325_4694421184631013376_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent-lht6-1
:roflrofl :roflrofl :roflrofl Kako je jadan.
Sad samo nek objasni koja je to osoba na funkciji u Hajduku IKAD imala u ugovoru da mora platiti ako ode (da nije on možda  :rofl) i koji je to predsjednik kluba ikad platio nakon ostavke?!?
Pa budalo glupa, to samo dokazuje da se nitko normalan ne želi primiti tog posla ili bježi prvom prilikom. Ali sekti to i paše, opet će NO raditi ono što nije njihov posao. Ali tupave ovcr ko ti to ne mogu samo shvatiti. Oni samo bleje kako im se kaže.
Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 2/19/2019, 13:47

Roland Deschain wrote:
isključivi krivac wrote:U truloj državi Hrvatskoj, jučer su došli na svoje mnogi pojedinci. Od zagadura sve do narkomančića iz zege-a, navijača GNK Lopova i sličnih.
Eto, svatko ima svoju teoriju i svatko je u pravo. Pišu da Huljaj odlazi jer ne želi slušati ove iz NH, pa drugi pišu da su ga potjerali (s obzirom na plaču i trajanje ugovora, lako se može zaključiti kakvu je Otpremninu mogao izvući da je to istina)pa do raznih drugih teorija, a naravno jedino nije točno da odlazi iz osobnih razloga, da odlazi na drugi posao što je čovjek sam rekao.  lol! Predsjednik Hajduka je totalno drugačija funkcija koja je totalno drugačije od onog što je Huljaj do sad radio i što će raditi na novom poslu, svjestan je toga on i njegova familija. Očito nije bio svjestan kad se javio na natječa. Što bi neki dali da odlazi s repovima i grubim riječima, a kako se to nije dogodilo na njihovu žalost, isti pripremaju municiju s lažima i glupostima. Kako su jadni...

No uvjerljivi pobjednik je, nakon uspješne završetka igračke karijere, samo LUZER I.Š.:

Hajduk Split - Page 11 51828254_2114844965261325_4694421184631013376_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent-lht6-1
Sad samo nek objasni koja je to osoba na funkciji u Hajduku IKAD imala u ugovoru da mora platiti ako ode (da nije on možda  :rofl) i koji je to predsjednik kluba ikad platio nakon ostavke?!?
Pa budalo glupa, to samo dokazuje da se nitko normalan ne želi primiti tog posla ili bježi prvom prilikom. Ali sekti to i paše, opet će NO raditi ono što nije njihov posao. Ali tupave ovcr ko ti to ne mogu samo shvatiti. Oni samo bleje kako im se kaže.
:rofl
Tupko, ovdje samo ti dokazuješ da si glup ko kurac,opet iznova.
Od pojave NH i demokratskih izbora članova NO-a Hajduka (prvi izbori 6.11.2011) ovo je prvi predsjednik izabran za vrijeme NO kojeg biraju članovi koji je dao ostavku radi osobnog razloga i odlazi na neki drugi posao. 
Nitko nigdje ne bježi tupko. A predsjednik Hajduk ima jako dobru i redovitu plaču, tako da je bilo prije biti će i sad dosta kandidata. Po tebi svi ti ljudi nisu normalni, ali eto ti narkomančić iz zege-a si normalan?  Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/19/2019, 13:49

isključivi krivac wrote:
Roland Deschain wrote:

:rofl
Tupko, ovdje samo ti dokazuješ da si glup ko kurac,opet iznova.
Od pojave NH i demokratskih izbora članova NO-a Hajduka (prvi izbori 6.11.2011) ovo je prvi predsjednik izabran za vrijeme NO kojeg biraju članovi koji je dao ostavku radi osobnog razloga i odlazi na neki drugi posao. 
Nitko nigdje ne bježi tupko. A predsjednik Hajduk ima jako dobru i redovitu plaču, tako da je bilo prije biti će i sad dosta kandidata. Po tebi svi ti ljudi nisu normalni, ali eto ti narkomančić iz zege-a si normalan?  Basketball
sto ti lupetas..strasno...'ima dobru placu'..jos da ima palcu za brokve najbolej..onda bi morali traziti svijecom predsjendike..ne bi htio biti predsjednik ni onaj klosar sa zidica...ti si stvarno idiot
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Tominjo 2/19/2019, 13:52

Je glupane. Tako mu je dobro da je pobjegao nakon par mjeseci. Jesi budala kakve nema. Onaj prije vas je izmuzao dok ga niste otjerali. Još jedan dokaz kako si glup.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 2/19/2019, 13:57

Roland Deschain wrote:Je glupane. Tako mu je dobro da je pobjegao nakon par mjeseci. Jesi budala kakve nema. Onaj prije vas je izmuzao dok ga niste otjerali. Još jedan dokaz kako si glup.
Tupko, čovjek nije otišao iz Hajduka raditi u Konzumu na kasi. Vratio se u svoj sektor kao PU uspješne firme u vlasništvu njemačke kompanije.
Smatra da mu je tamo bolje, a ti Tupko bi se mogao dogovoriti sam s sobom koju verziju urote ćeš podržati, a ne je mijenjati ovisno dozi koju si uzeja.  Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/19/2019, 14:00

Roland Deschain wrote:Je glupane. Tako mu je dobro da je pobjegao nakon par mjeseci. Jesi budala kakve nema. Onaj prije vas je izmuzao dok ga niste otjerali. Još jedan dokaz kako si glup.
gle...realno huljaj je bio kurac za predsjednika i to sam odmah napisao...cim je dosao..liku ej trebalo petnaest dana da se oglasi....drugo sam ej rekao da pojma nema o nogometu..pa jeboga irud pa trebas bar zanti osnovne nogometne postulate da bi bio predsjednik nogometnog kluba...uostalom interesantno huljaja je pronasla agencija... :D ....no lik je skuzio da ne moze biti samostalan kao predsjednik...i da ne zeli glumiti fikusa...i otisao je..a obitelj je uvijek dobra podloga za izgovor..i razloge...kos je odletio jer je zelio biti samostalan i imao je vise muda od huljaja...i zbog toga je na grublji nacin odletio.....huljaj je bio greska ali s obzirom kakvi s ekandidati vec sad nude bar kroz medije..ocito se opet na greskama ne uci...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 2/19/2019, 14:02

Roland Deschain wrote:Narkoman Ben potjerao predsjednika šiptara, a ovce mekeću. Novi predsjednik Hajduka je...Tedi Spalato...

Je glupane. Tako mu je dobro da je pobjegao nakon par mjeseci. Jesi budala kakve nema. Onaj prije vas je izmuzao dok ga niste otjerali. Još jedan dokaz kako si glup.
lol!
Kad se smrdljivi Tupko iz zege-a sam po sebi ispiša i onda još zabije glavu u vlastita govna.  :roflrofl :roflrofl :roflrofl

Sutra, nakon nove doze,doći će s pričom kako ga je Rilov oteja, speka i poija, a da ovo na presici uopće ni nije bio Huljaj.  :rofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 2/19/2019, 14:09

Glupane, jedno ne isključuje drugo, ali ti to ne možeš shvatiti jer si preglup. Sociolozi su čim su ih ovce izabrale poručile Hulji da nije poželjan u klubu i normalno da je čovjek zbrojio dva i dva i pobjegao za prvim poslom koji mu se ponudio. A ti bleji i dalje kako je u sekti sve super i sve je za pet.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 2/19/2019, 14:14

Roland Deschain wrote:Glupane, jedno ne isključuje drugo, ali ti to ne možeš shvatiti jer si preglup. Sociolozi su čim su ih ovce izabrale poručile Hulji da nije poželjan u klubu i normalno da je čovjek zbrojio dva i dva i pobjegao za prvim poslom koji mu se ponudio. A ti bleji i dalje kako je u sekti sve super i sve je za pet.
:rofl Kako si glup... 
Tupko,nema što NO i predsjednik istog reći PU da nije poželjan i eto on ode. Može ponuditi raskid ugovora, smijeniti ga, ali Predsjednik Uprave ima ugovor i može tražiti Otpremninu, što bi Huljaj sigurno tražio da nije poželjan!

A ti nastavi blejati gluposti,malo o tome kako je potjeran, pa kako je pobjegao, doći ćemo do toga da je otet.  :rofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/19/2019, 14:16

Roland Deschain wrote:Glupane, jedno ne isključuje drugo, ali ti to ne možeš shvatiti jer si preglup. Sociolozi su čim su ih ovce izabrale poručile Hulji da nije poželjan u klubu i normalno da je čovjek zbrojio dva i dva i pobjegao za prvim poslom koji mu se ponudio. A ti bleji i dalje kako je u sekti sve super i sve je za pet.
...stjerat ce oni i benjija perasovica kad im dosadi...pa vidis da niko nije zacementiran za fotelju..moraju je i drugi malo probati..a koliko ima clanova zadruge...zasluzni ne mogu proci bez fotelje...mislis da amper nije u redu za neku fotelju u upravnom ili nadzornom odboru...taman svakom po dva mjeseca svi zadovoljni..'bija san glavni u hajduka majko i caca ko mi sad sta more' lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Tominjo 2/19/2019, 14:37

isključivi krivac wrote:
Tupko,nema što NO i predsjednik istog reći PU da nije poželjan i eto on ode. Može ponuditi raskid ugovora, smijeniti ga, ali Predsjednik Uprave ima ugovor i može tražiti Otpremninu, što bi Huljaj sigurno tražio da nije poželjan!

A ti nastavi blejati gluposti,malo o tome kako je potjeran, pa kako je pobjegao, doći ćemo do toga da je otet.  :rofl
Budala ko ti popuši sve što mu sekta servira bez razmišljanja, zato ovce i služe da bleje i slušaju kako čobani sviraju.
P.S. Manje piši na forumu da ne dobiješ "otkaz" na svom imaginarnom poslu u inozemstvu.
Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 2/19/2019, 14:57

Roland Deschain wrote:
isključivi krivac wrote:

Budala ko ti popuši sve što mu sekta servira bez razmišljanja, zato ovce i služe da bleje i slušaju kako čobani sviraju.
P.S. Manje piši na forumu da ne dobiješ "otkaz" na svom imaginarnom poslu u inozemstvu.
:rofl Hahaha.
Meni ne treba ništa nitko servirati,nisam navijač kluba u kojem se kriminalcu može kupovati skupocjene stvari, gdje kriminalac dovede u klub sina od vlasnika hotela gdje se bjegunac skriva i slične stvari, a da navijači i članovi mogu samo gledati i koji put na forumu zakmećiti kao ti.  Basketball

Iskreno sam bio za odlazak Huljaja i Bjelanovića, mislim to i dalje iako su ovaj prijelazni rok odradili puno bolje, iako su počeli malo sređivati stvari (po meni se moglo i više) ali na lito se napravilo dosta grešaka gdje je više krivice na Bjelanoviću manje na Huljaju koji je tek došao. No svejedno. Na jesen onaj cirkus s trenerima, zbog toga nemaju prolaznu ocjenu kod mene.

Što se tiče NO, ja sam jako dobro pratio izbore i potrošio pristojan broj sati informirajući se o kandidatima, znam jako dobro što su ljudi koji danas sjede u NO pričali o svemu, pa i o Huljaju. Te vaše teorije zavjere me ne interesiraju, sud o NO ću donositi na osnovu njihovog rada i djelovanja, nitko nije niti će mi nametati mišljenje niti mi treba nešto servirati. Koliko klub bude napredovao, koliko bude uspješan bez ugrožavanja financijske stabilnosti, toliko će NO biti dobar. I koliko sam NO bude stajao iza svojih odluka, a ne kao prethodni se rasipao na razne struje. 

Otkaz? Kad radim, nikad nisam na forumu. Profesionalac si to ne dopušta. :)  Danas ne radim,kao što nisam ni jučer. Vidiš tupko, ne radim svaki dan. A jedini sam koji radi u obitelji. Žena i dvoje dice, živimo u trosobnoj kući, odvojeno dnevni, kužina, garaža  i dvorište s dvije strane (plaćam najam). Jeli te još nešto zanima?  Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/19/2019, 14:59

isključivi krivac wrote:
Roland Deschain wrote:
isključivi krivac wrote:

:rofl Hahaha.
Meni ne treba ništa nitko servirati,nisam navijač kluba u kojem se kriminalcu može kupovati skupocjene stvari, gdje kriminalac dovede u klub sina od vlasnika hotela gdje se bjegunac skriva i slične stvari, a da navijači i članovi mogu samo gledati i koji put na forumu zakmećiti kao ti.  Basketball

Iskreno sam bio za odlazak Huljaja i Bjelanovića, mislim to i dalje iako su ovaj prijelazni rok odradili puno bolje, iako su počeli malo sređivati stvari (po meni se moglo i više) ali na lito se napravilo dosta grešaka gdje je više krivice na Bjelanoviću manje na Huljaju koji je tek došao. No svejedno. Na jesen onaj cirkus s trenerima, zbog toga nemaju prolaznu ocjenu kod mene.

Što se tiče NO, ja sam jako dobro pratio izbore i potrošio pristojan broj sati informirajući se o kandidatima, znam jako dobro što su ljudi koji danas sjede u NO pričali o svemu, pa i o Huljaju. Te vaše teorije zavjere me ne interesiraju, sud o NO ću donositi na osnovu njihovog rada i djelovanja, nitko nije niti će mi nametati mišljenje niti mi treba nešto servirati. Koliko klub bude napredovao, koliko bude uspješan bez ugrožavanja financijske stabilnosti, toliko će NO biti dobar. I koliko sam NO bude stajao iza svojih odluka, a ne kao prethodni se rasipao na razne struje. 

Otkaz? Kad radim, nikad nisam na forumu. Profesionalac si to ne dopušta. :)  Danas ne radim,kao što nisam ni jučer. Vidiš tupko, ne radim svaki dan. A jedini sam koji radi u obitelji. Žena i dvoje dice, živimo u trosobnoj kući, odvojeno dnevni, kužina, garaža  i dvorište s dvije strane (plaćam najam). Jeli te još nešto zanima?  Basketball
zastitar :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/19/2019, 15:03

amper aj priznaj da sam bio u pravu u svezi huljaja...ali nekako me svrbi nepogresiv osjecaj da nece doci puno bolji od huljaja...nema tu vise neke sirine.....opet ce doci predsjednik kojeg ce rusiti za godinu dana ako ne i manje...to sto perasovic govori ili zeli je cista utopija...zato i je sociolog...vise vapaj da se jave takvi...takvi ljudi sigurno nece doci u ovakvu atmosferu koja valda na gornjim katovima poljuda...a i oko poljuda...cisto iskreno do mene..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/19/2019, 15:07

hajduk trazi svog 'mamica' koji ce zivjeti sa klubom 24 sata i biti teski hajdukovac...i koji ce uz to biti jako sposoban i kuziti se u sve..tesko..tesko..gotovo nemoguce...kasno marko na kosovo stize...ako bi se takav i pojavio on ce sigurno traziti jebene uvjete a najprije da bude skoro potpuno neovisan u svom poslu..a to pokraj uvjeta zadruge NH,torcide..nema prođu i zato stize nova verzija huljaja...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Zeko 2/19/2019, 18:55

Evo, čovjek veli isto što i mi pokušavamo objasniti dalmatinskim forumskim  jocolor jocolor. Al' gdje ćeš ti  jocolor nešto objasniti.

- Ovdje vidimo jasno obje ruke napadača na leđima obrambenog igrača Rijeke. Sudac je u izvrsnoj poziciji i mogao je ocijeniti itenzitet kontakta. Treba samo reći kako nije bilo govora o poništenom pogotku jer ga nije niti bilo. Sudac je već ranije dao znak za zaustavljanje igre. Mislim da je ovo bila dobra odluka.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by sitting_bull 2/19/2019, 19:20

sve je ovo predstava da nova ekipa iz našeg hajduka preuzme sve konce u upravljanju.

umjesto razvoja i stabilizacije kluba vodi se borba za vlast, a pri tome nitko nikome ni za što ne polaže račune.
huljaj i bjelanović su prodajom palaverse osigurali veći dio proračuna za ovu godinu, ali se ne vidi da li je momčad popunjena kvalitetnim igračima koji se uklapaju u ambicije kluba.
u borbi za mjesto koje vodi u europske kvalifikacije najvažniji je faktor sreća, premda se neki pomak vidi, ali se vidi i da ekipa nema snage za cijelu utakmicu.

demokracija koju prakticira naš hajduk je preslika socijalističkog samoupravljanja sa naglaskom na demokratski centralizam gdje komitet partije određuje sve parametre te demokracije.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/20/2019, 04:34

sitting_bull wrote:sve je ovo predstava da nova ekipa iz našeg hajduka preuzme sve konce u upravljanju.

umjesto razvoja i stabilizacije kluba vodi se borba za vlast, a pri tome nitko nikome ni za što ne polaže račune.
huljaj i bjelanović su prodajom palaverse osigurali veći dio proračuna za ovu godinu, ali se ne vidi da li je momčad popunjena kvalitetnim igračima koji se uklapaju u ambicije kluba.
u borbi za mjesto koje vodi u europske kvalifikacije najvažniji je faktor sreća, premda se neki pomak vidi, ali se vidi i da ekipa nema snage za cijelu utakmicu.

demokracija koju prakticira naš hajduk je preslika socijalističkog samoupravljanja sa naglaskom na demokratski centralizam gdje komitet partije određuje sve parametre te demokracije.
:tu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 50 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics