Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Hajduk Split
Narkoman Ben potjerao predsjednika šiptara, a ovce mekeću. Novi predsjednik Hajduka je...Tedi Spalato...
Prvo triba stati s dilerom iz zagrebačkog kvarta.fridrih_niche wrote:Nemoj vise...Roland Deschain wrote:Kad sudac u 10. minuti dosudi krivi aut to znači da je Hajduku izbio 3 boda, jer da je dosudio pravo aut Hajduk bi zabio gol, a nebi ga primio do kraja utakmice. To je karikirano razmišljanje prosječnog navijača ajduka.
Stani na balun...
;)
Guest- Guest
zalutao...isključivi krivac wrote:IZVANREDNA PRESS KONFERENCIJA: Huljaj dao ostavku!
http://dalmatinskiportal.hr/sport/uzivo--ovdje-pratite-izvanrednu-konferenciju-za-medije-s-poljuda/41688
Nažalost, zadnja od čitavog niza grešaka prošlog NO-a.
Huljaj je zalutao u Hajduk, u nogometni klub. Shvatio je to i sam. No djeluje izuzetno pošteno, nije došao na funkciju i počeo mijenjati sve ljude, bio je spreman dati svakome šansu pa čak i onima koji je nisu zasluži.
Idealan trenutak za njegov odlazak,bez repova i s stiskom ruke, a NO već neko vrijeme zna da trebaju izabrati novog predsjednika.
Sretno mu u nastavku poslovne karijere i životu.
HŽV!
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
...ne sa ce doc direktor ozujskog... ...dzaba pivs za sve a prvo za benjijaRoland Deschain wrote:Narkoman Ben potjerao predsjednika šiptara, a ovce mekeću. Novi predsjednik Hajduka je...Tedi Spalato...
2015-09-08
dakle zivot predsjednika u hajduku postaje sve kraci i kraci..vise se ne moze ni mandat odraditi a izgleda da ce godina i godina i pol provedena u predsjednickoj fotelji postati san...jer jbg trebaju se svi iz zadruge NH naredati u fotelji..ne bi me uopce cudilo da amper osvane u predsjednickoj fotelji makar i mjesec dana ...ne znam di ce naci nekog predsjednika ambicioznog a koji ce morati strepiti hoce li docekati jutro u predsjednickoj fotelji nakon izbora
2015-09-08
Dva sudačka eksperta su rekla da Hajduk nije oštećen na Rujevici. Opet urota protiv Hajduka.
ma dobro..gol ej bio regularan..pusti suce...citaj 'širic'..kod nas uvijek vazi poslovica pamti pa vrati...nego zanimljivije je sad ovo oko huljaja....jasam tu pisao da lik nece ljeto docekati dakle bio sam preoptimistican...istina bog trebalo mu ej dva mjeseca da nesto kaze kad je zasjeo u fotelju..ali ocito se sada vidi..a i ne moze vise biti opravdanje zadruge NH mi 'nemamo utjecaj'...huljaj se ocito nesto zamjerio ekipi..u posljednje vrijeme..vjerojatno na istom principu kao kos...sto je htio smanjiti utjecaj zadruge na odlucivanje...ali to ne moze proci i nema sanse..jer kog su zadrugari isprsili odmah da sanira stetu oko slucaja huljaj..koga drugog nego perasovica...i tu prica pocinje i svrsava...parola zadrugara je jasna..'mi smo hajduk'..i ende...potez perom i nemate vise...sljedeci molim..ako nece i taj biti 180% na liniji ajmo opet sljedeciRoland Deschain wrote:Dva sudačka eksperta su rekla da Hajduk nije oštećen na Rujevici. Opet urota protiv Hajduka.
2015-09-08
Roland Deschain wrote:Dva sudačka eksperta su rekla da Hajduk nije oštećen na Rujevici. Opet urota protiv Hajduka.
Ajde narkomančiću, prestani više kmećati i blamirati se. Kakvi eksperti? Oni što spominju nekakvu sivu zonu?
Guest- Guest
evo prognoze...sljedeci predsjednik benji perasovic...nije slucajni se tu jucer zatekao pokraj huljaja...koji cirkus koja mermalada
2015-09-08
hahahahah boris lalovac kandidat..pa ja cu se ubiti..moze i ostojka rankovica onda...ovo je fatomorgana..onda kazu da zadruga Nh nije sdpenjarska udruga ili zadruga..fuj
2015-09-08
otisao huljaj zbog obiteljskih obveza..pa nanu ti to kao nisi znao prije..kakvi su to kriteriji za birat predsjednika?..'volin hajduk'...i..'dat cu sve od sebe'...ajde gospe ti odjebite vise od kluba ste klauna ucinili..sramota...klosar i pivopija perasovic da vodi glavnu rijec..pljuc..smradovi...
2015-09-08
uzalud ti trud.Roland Deschain wrote:Dva sudačka eksperta su rekla da Hajduk nije oštećen na Rujevici. Opet urota protiv Hajduka.
malo je falilo da se pobune i na onaj hamzin udarac pet metara pokraj gola jer je i tada cijela hajdukova klupa skočila.
nema tu poštenja i objektivnosti, jer ljudi od povjerenja su ti koji jedini mogu reći je li bio prekršaj, ili gol.
to što kažu suci i sudačke analize nije meritorno bez obzira što je utvrđeno kako je sudac svirao daleko prije nego li je lopta uopće došla do hamze i sigurno je kako je i hamza čuo suca pa iz očaja raspalio.
na sredini terena vjerojatno ne bi bilo svirano jairovo odgurivanje župarića, ali ovdje je to odgurivanje i dalo tu prednost. uostalom, ni sam jairo se nije ni pobunio kao što to obično radi.
sitting_bull-
2015-09-28
U truloj državi Hrvatskoj, jučer su došli na svoje mnogi pojedinci. Od zagadura sve do narkomančića iz zege-a, navijača GNK Lopova i sličnih.
Eto, svatko ima svoju teoriju i svatko je u pravo. Pišu da Huljaj odlazi jer ne želi slušati ove iz NH, pa drugi pišu da su ga potjerali (s obzirom na plaču i trajanje ugovora, lako se može zaključiti kakvu je Otpremninu mogao izvući da je to istina)pa do raznih drugih teorija, a naravno jedino nije točno da odlazi iz osobnih razloga, da odlazi na drugi posao što je čovjek sam rekao. Predsjednik Hajduka je totalno drugačija funkcija koja je totalno drugačije od onog što je Huljaj do sad radio i što će raditi na novom poslu, svjestan je toga on i njegova familija. Očito nije bio svjestan kad se javio na natječa. Što bi neki dali da odlazi s repovima i grubim riječima, a kako se to nije dogodilo na njihovu žalost, isti pripremaju municiju s lažima i glupostima. Kako su jadni...
No uvjerljivi pobjednik je, nakon uspješne završetka igračke karijere, samo LUZER I.Š.:
Kako je jadan.
Sad samo nek objasni koja je to osoba na funkciji u Hajduku IKAD imala u ugovoru da mora platiti ako ode (da nije on možda ) i koji je to predsjednik kluba ikad platio nakon ostavke?!?
Eto, svatko ima svoju teoriju i svatko je u pravo. Pišu da Huljaj odlazi jer ne želi slušati ove iz NH, pa drugi pišu da su ga potjerali (s obzirom na plaču i trajanje ugovora, lako se može zaključiti kakvu je Otpremninu mogao izvući da je to istina)pa do raznih drugih teorija, a naravno jedino nije točno da odlazi iz osobnih razloga, da odlazi na drugi posao što je čovjek sam rekao. Predsjednik Hajduka je totalno drugačija funkcija koja je totalno drugačije od onog što je Huljaj do sad radio i što će raditi na novom poslu, svjestan je toga on i njegova familija. Očito nije bio svjestan kad se javio na natječa. Što bi neki dali da odlazi s repovima i grubim riječima, a kako se to nije dogodilo na njihovu žalost, isti pripremaju municiju s lažima i glupostima. Kako su jadni...
No uvjerljivi pobjednik je, nakon uspješne završetka igračke karijere, samo LUZER I.Š.:
Kako je jadan.
Sad samo nek objasni koja je to osoba na funkciji u Hajduku IKAD imala u ugovoru da mora platiti ako ode (da nije on možda ) i koji je to predsjednik kluba ikad platio nakon ostavke?!?
Guest- Guest
ajde ampere sad budi posten..pustimo nase razmirice sad trenutno..budi posten kao sto se predstavljas...i priznaj sto sam ja pisoa kad ej huljaj dosaou hajduk?..ja sam napisao on je ZALUTAO u hajduk..i tko ej ovog postavio pa lik nema pojma o nogometu...a izgleda nema potrebnog špiritusa za vodit hajduka...i jos sam rekao taj ide do ljeta sigurno iz hajduka i tu sam ponudio klađenje na to...a ti si uobicajno po svom napisao da to nije istina..i da tatiticari izmisljaju i zlonamjerni suisključivi krivac wrote:U truloj državi Hrvatskoj, jučer su došli na svoje mnogi pojedinci. Od zagadura sve do narkomančića iz zege-a, navijača GNK Lopova i sličnih.
Kako je jadan.
2015-09-08
ovo sto trazi perasovic...moze jedino naci kod bivsih igraca hajduka..koji se kuzi u nogomet..koji pozna ljude u svijetu nogometa...i koji ce zivjeti za hajduk 24 sata....takvih nema u svijetu poduzetnistva a jedan sa takvim kvalitetima je jedino mamic koji je u međugorju...kakav lalovac..kakav zoran mamic(pa taj ej upropastio malonogometni klub a sad da hajduka vodi)...od svih predlozenih onda bi ja osobno predlozio najprije perasovica kakav god bio jer znam da zivi za hajduk 24 sata...i to mu je jedina karakteristika od svih karakteristika sto traze za predsjednika kluba
2015-09-08
Jasmin Huljaj postaje predsjednik Uprave PHOENIX Farmacija d.o.o.
S Poljuda odlazi u tvrtku PHOENIX Farmacija d.o.o. gdje će objavljati funkciju predsjednika Uprave zaduženog za prodaju. Radi se o jednoj od četiri najveće veledrogerije u Republici Hrvatskoj koja je u vlasništvu njemačkog Phoenix International Beteiligungs odnosno članica je PHOENIX Grupe – vodeće europske veledrogerije. Na toj poziciji će naslijediti Gerharda Waberera koji će se usredotočiti na poziciju izvršnog direktora PHOENIX Austrije.
http://www.nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/jasmin-huljaj-postaje-predsjednik-uprave-phoenix-farmacija-d-o-o-o/?fbclid=IwAR1phEI3__EEjHcsk4LXhNrM57rrbNz85RXJqe1LRWGwDb8Ufau4ISyOybA
Guest- Guest
ova mi ej dobra sa jednog foruma
'magarac bio ko predsjednik hajduka nije bio'
'magarac bio ko predsjednik hajduka nije bio'
2015-09-08
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50