Đorđe Balašević rasprodao koncert u Hrvatskoj u pet minuta
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Đorđe Balašević rasprodao koncert u Hrvatskoj u pet minuta
Partibrejkersi još imaju par birceva gdje nisu svirali, a i Đole je dosadan, već odavno...još kad vidim ove ocvale nadobudne roker'ce...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
...a i bog te stari su ko biblija...njihovi vrsnjaci u svijetu su se bar vecina povukli i pustili mlađe da stvaraju i rade karijere..a ovi kod nas na ovim prostorima pjevali bi jos i kad ih stavljaju u lijes...meni osobno vise nije in gledati ocvalog pjevaca koji jedva ceka da zavrsi koncert ili nastup da moze popiti lijek da ga herc ne strefi...jasambrend wrote:Partibrejkersi još imaju par birceva gdje nisu svirali, a i Đole je dosadan, već odavno...još kad vidim ove ocvale nadobudne roker'ce...
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Brzo poslati u Čakovec jake snake Topsona, Škore i Mate Bulića da kontriraju ovoj agresijii civilizirane glazbe :D
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» NEVIĐENA POMAMA ZA NAJNOVIJIM APPLEOVIM MOBITELOM U HRVATSKOJ Krenule prednarudžbe za novu generaciju iPhonea. HGSpot u prvim satima rasprodao najskuplji model po cijeni od 13.839 kuna, ostalih modela ima još samo nekoliko primjeraka
» PREMINUO ĐORĐE MARJANOVIĆ
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
» Umro Dordje Balasevic
» Bajaga: Balašević je jugoslavenski Bob Dylan
» PREMINUO ĐORĐE MARJANOVIĆ
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
» Umro Dordje Balasevic
» Bajaga: Balašević je jugoslavenski Bob Dylan
Page 4 of 4