Denkverbot
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Denkverbot
Ali na njenom smo putu, zar ne?Noor wrote:biti svjestan da unatoč iščekivanju promjene, do nje ne dolazi :)mativka wrote:Dodir s beskonašću....Noor wrote:ups, tvoje su misli brze od mojih :))mativka wrote::) ludo...Noor wrote:
sto znaci ispunjava? :)
uz tebe sam svašta spremna izreći :)
no, pronalaziš li mirnoću promatrajući to?
pa, nalazim dodir s beskonacnoscu :)
doduse, prividnom, jer kad rifrešam forum, nestane mi :)
podsjeca me na jedan san koji sam vise puta sanjala
baš lijepa misao...a, što ona znači?
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
mativka wrote:Spremam se i ja uložiti na tvom otoku....u zalog za starost... :)aben wrote:mativka wrote:A, imaš gosti? :)aben wrote:mativka wrote:
Naravno, to nam je jasno..no, posavjetuj nas, koji su to?
ne ploćun smeće i komunalno za kuću jer ni legalna, ne ploćun porez na turizam jer ne prijavljujen gosti, odjavljujen firmu svako malo da ne plotin 127 kn poreza i 100 kn doprinosa, držin radnice na crno, prikazujen puno manji promet da ne skočin u skuplju poreznu kategoriju...i tako
samo preko leta
pašman ni moj otok
2014-04-16
znaci imati adresu prebivalistaaben wrote:Noor wrote:dasvasta aben...pa smece i komunalnu naknadu naplacuju svimaaben wrote:mativka wrote:Naravno, to nam je jasno..no, posavjetuj nas, koji su to?aben wrote:
pa ote ne uplotin:)
ne ploćun smeće i komunalno za kuću jer ni legalna, ne ploćun porez na turizam jer ne prijavljujen gosti, odjavljujen firmu svako malo da ne plotin 127 kn poreza i 100 kn doprinosa, držin radnice na crno, prikazujen puno manji promet da ne skočin u skuplju poreznu kategoriju...i tako
jel ti kuca legalna ili nije...irelevantno
samo ne mozes sluzbeno dobiti kucni broj, al si ga mozes sam kupiti u bauhausu i zakucat na fasadu
meni ne naplaćivaju.
ne razumin ča će mi kućni broj
ti je nemaš?
Ovo je malo bolje s ljepšim plažama..i dakako, ne pristajem na ništa manje nego prvi red do mora :)aben wrote:mativka wrote:Spremam se i ja uložiti na tvom otoku....u zalog za starost... :)aben wrote:mativka wrote:A, imaš gosti? :)aben wrote:
samo preko leta
pašman ni moj otok
Noor wrote:znaci imati adresu prebivalistaaben wrote:Noor wrote:dasvasta aben...pa smece i komunalnu naknadu naplacuju svimaaben wrote:mativka wrote:
Naravno, to nam je jasno..no, posavjetuj nas, koji su to?
samo ne mozes sluzbeno dobiti kucni broj, al si ga mozes sam kupiti u bauhausu i zakucat na fasadu
meni ne naplaćivaju.
ti je nemaš?
imun lažnu
2014-04-16
mativka wrote:Ovo je malo bolje s ljepšim plažama..i dakako, ne pristajem na ništa manje nego prvi red do mora :)aben wrote:mativka wrote:Spremam se i ja uložiti na tvom otoku....u zalog za starost... :)aben wrote:mativka wrote:
A, imaš gosti? :)
samo preko leta
pašman ni moj otok
naravski, turistima je to napeto
2014-04-16
I vlasnicima izvan sezone ;)aben wrote:mativka wrote:Ovo je malo bolje s ljepšim plažama..i dakako, ne pristajem na ništa manje nego prvi red do mora :)aben wrote:mativka wrote:Spremam se i ja uložiti na tvom otoku....u zalog za starost... :)aben wrote:
samo preko leta
pašman ni moj otok
mi jesmo, nije gif :)mativka wrote:Ali na njenom smo putu, zar ne?Noor wrote:biti svjestan da unatoč iščekivanju promjene, do nje ne dolazi :)mativka wrote:Dodir s beskonašću....Noor wrote:ups, tvoje su misli brze od mojih :))mativka wrote:
:) ludo...
uz tebe sam svašta spremna izreći :)
no, pronalaziš li mirnoću promatrajući to?
pa, nalazim dodir s beskonacnoscu :)
doduse, prividnom, jer kad rifrešam forum, nestane mi :)
podsjeca me na jedan san koji sam vise puta sanjala
baš lijepa misao...a, što ona znači?
mativka wrote:I vlasnicima izvan sezone ;)aben wrote:mativka wrote:Ovo je malo bolje s ljepšim plažama..i dakako, ne pristajem na ništa manje nego prvi red do mora :)aben wrote:mativka wrote:
Spremam se i ja uložiti na tvom otoku....u zalog za starost... :)
pašman ni moj otok
je, vlosnicima iz slavonije
2014-04-16
Diskriminiraš me?aben wrote:mativka wrote:I vlasnicima izvan sezone ;)aben wrote:mativka wrote:Ovo je malo bolje s ljepšim plažama..i dakako, ne pristajem na ništa manje nego prvi red do mora :)aben wrote:
pašman ni moj otok
mativka wrote:Diskriminiraš me?aben wrote:mativka wrote:I vlasnicima izvan sezone ;)aben wrote:mativka wrote:
Ovo je malo bolje s ljepšim plažama..i dakako, ne pristajem na ništa manje nego prvi red do mora :)
ča to znoči
2014-04-16
Noor wrote:to svakako :)Gnječ wrote:Noor wrote:ali...kako, a osjecaj dodira? fikcija? imaginacija?Gnječ wrote:Noor wrote:
ne znam to, sjecam se da su nas ucili da je ljudsko tijelo 70% voda ( 90% krvi i 85% mozga je voda, čak i kosti sadrže 30% vode), jedino ako se ta voda izuzme, a ostatak suhe tvari sabije..
no, da svi stanemo u kocku secera...zvuci pravo nevjerojatno
sve to što si nabrojala je 0.001% otprilike. postoji točan podatak ja ga sada ne znam. ostalo je sve prazan prostor. ali zašto ne vidimo taj ogromni prazni prostor? zato jer elektroni daju privid kompaktnog tijela. jes si ikada u životi dirala išta? nisi nikada niti nećeš ni ti ni ja ni nitko. kad sjediš na stolici da li sjediš na stolici? ne. ne sjediš nego levitiraš. kad se rukuješ s nekim uopće ga ne diraš niti je moguće da te ta druga osoba dira.
elektroni se odbijaju jedan od drugoga. kad ja "dodirujem" nekoga ustvari elektroni moje ruke i elektroni ruke druge osobe se odbijaju tako da uvijek postoji mali razmak između dviju ruka. to odbijanje elektrona u osjetilima za dodir opip stvara električni naboj i impulse šalje u mozak. tako da tema je ogromna i zahtjevna da skratim možeš po tome odmah i znati kako funkcionira šesto čuo i sedmo i osmo nebitno koje. ima ljudi koji su osjetljiviji pa mogu "osjetiti osobu i na daljinu jer ti elektroni zrače okolo osobe i stvaraju elektronsku maglicu koju mnogi zovz aura. e sad kako se osoba osježa tako joj se elektroni poslažu...uglavnom ima toga za pričati.
imam negdje šemu sprave koju su izumili u nekom univerzitetu nemogu naći sada tko zna gdje mi je po hard diskovima davno sam je spasio čini mi se više nema na netu ustvari obična je sprava izgkleda kao mali komad tanke plastike ili plexiglasa i ti staviš prst ili cijelu ruku na to pa možeš osjećati koju god površinu hoćeš da li glatku, sklisku, mokru, hrapavu, bodljikavu itd samo mijenjanjem frekvencije napona koji je na toj ploči. mnogi su brzo makli ruku misleći da su stavili ruku na užareni predmet ili na hladni led. zanimljivo. uglavnom sigurno zanimljivije od socijalizam vs kapitalizam.
ima li to veze s onim situacijama kad osjetis da te netko iza leđa gleda, okreneš se u hipu i uhvatis pogled? da li je uzrok enormno povećanje radijusa elektronske orbite ili nesto drugo?
da. zove se virtualni foton. kad gledaš nekoga u oči vidiš nešto što ne vidiš nego osjetiš vidiš virtualne fotone koji kao laserska zraka izlaze iz očiju druge osobe zato oči zovemo ogledalo duše jer vidiš osjećaš stvari koje druga osoba nemože nikako sakriti to se ne da svjesno kontrolirati zato kažeš na prvi pogled mi se osoba sviđa ne sviđa itd. na prvi pogled. evo tu nekoliko pojašnjenja a imaš ih na YT još
Guest- Guest
aben wrote:Noor wrote:znaci imati adresu prebivalistaaben wrote:Noor wrote:dasvasta aben...pa smece i komunalnu naknadu naplacuju svimaaben wrote:
meni ne naplaćivaju.
ti je nemaš?
imun lažnu
sto to znaci? ne prebivas na njoj ili imas broj koji si kupio ili sam napisao na komadu pleha? :)
Noor wrote:aben wrote:Noor wrote:znaci imati adresu prebivalistaaben wrote:Noor wrote:
dasvasta aben...pa smece i komunalnu naknadu naplacuju svima
meni ne naplaćivaju.
ti je nemaš?
imun lažnu
sto to znaci? ne prebivas na njoj ili imas broj koji si kupio ili sam napisao na komadu pleha? :)
e, nemun pojma je li ča piše na otoj kući di sun prijovljen, nis namo bi odovna.
ali, moja kuća nemo istaknut broj, niti će ga ikad imati:)
2014-04-16
Da smo manje vrijedni ako imamo vlasništvo na povezanom otoku?aben wrote:mativka wrote:Diskriminiraš me?aben wrote:mativka wrote:I vlasnicima izvan sezone ;)aben wrote:
ča to znoči
mativka wrote:Da smo manje vrijedni ako imamo vlasništvo na povezanom otoku?aben wrote:mativka wrote:Diskriminiraš me?aben wrote:mativka wrote:
I vlasnicima izvan sezone ;)
ča to znoči
ne, nego ste više vridni, jer uvik će ljudi uvika više dati za nekretninu uzmore
2014-04-16
Hoću li ti se moći obratiti za pomoć usprkos neredu kojeg praviš? :)aben wrote:mativka wrote:Da smo manje vrijedni ako imamo vlasništvo na povezanom otoku?aben wrote:mativka wrote:Diskriminiraš me?aben wrote:
ča to znoči
ne, nego ste više vridni, jer uvik će ljudi uvika više dati za nekretninu uzmore
mativka wrote:Hoću li ti se moći obratiti za pomoć usprkos neredu kojeg praviš? :)aben wrote:mativka wrote:Da smo manje vrijedni ako imamo vlasništvo na povezanom otoku?aben wrote:mativka wrote:
Diskriminiraš me?
ča to znoči
a za ča?
jo ti nišće konkretno ne zun učiniti
2014-04-16
A vidim ja da ti znaš puno toga i voliš biti sam svoj majstor...pa što ne bi svoje znanje iskoristio i da pomogneš meni..budućoj susjedi u pomoći :)aben wrote:mativka wrote:Hoću li ti se moći obratiti za pomoć usprkos neredu kojeg praviš? :)aben wrote:mativka wrote:Da smo manje vrijedni ako imamo vlasništvo na povezanom otoku?aben wrote:
ča to znoči
a za ča?
mativka wrote:A vidim ja da ti znaš puno toga i voliš biti sam svoj majstor...pa što ne bi svoje znanje iskoristio i da pomogneš meni..budućoj susjedi u pomoći :)aben wrote:mativka wrote:Hoću li ti se moći obratiti za pomoć usprkos neredu kojeg praviš? :)aben wrote:mativka wrote:
Da smo manje vrijedni ako imamo vlasništvo na povezanom otoku?
a za ča?
ma, ti si bogata gospoja, navikla si na kvalitetan finish;
jo svoj namještaj retko ka i pobrusin, a da nijanci i ne spominjen piturivanje...nismo mi ista liga
2014-04-16
ili ti misliš na seks?
2014-04-16
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50