Denkverbot
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Denkverbot
Na prvu djeluješ kao uredan platiša :)aben wrote:mativka wrote:Što plaćaš?aben wrote:mativka wrote:Koja ti davanja plaćaš?aben wrote:
pa da.
ako su munjeni, neka daruju. a razmjena- kudos
na ča misliš?
Koje račune posjeduješ na mjesečnoj razini?
a to je šareno,
od onoga ča ploćun a ne koristin je smeće 25kn, komunalno 35kn, porez na firmu 127 kn, komunalno na firmu 250 kn, 15 kn paušala za strujux3...to je jo mislin to
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
A što ti je tu fora?Gnječ wrote:kic wrote:
ah pijano forumarenje!
meni su ovi gif-ovi od violator baš fora. ali evo vi opet po n-ti puta zasvinjite sve vašim plitkim mozgom.
Objasni, molim te...
ne znam to, sjecam se da su nas ucili da je ljudsko tijelo 70% voda ( 90% krvi i 85% mozga je voda, čak i kosti sadrže 30% vode), jedino ako se ta voda izuzme, a ostatak suhe tvari sabije..Gnječ wrote:Noor wrote:I meni...onaj jedan posebno, tako zamisljam crnu rupuGnječ wrote:kic wrote:
ah pijano forumarenje!
meni su ovi gif-ovi od violator baš fora. ali evo vi opet po n-ti puta zasvinjite sve vašim plitkim mozgom.
znaš da je čovjek 99.99999% prozračan propuh nema ništa. materija je samo 0.01% otprilike i kad bi se sabila materija i istisnuo sav prazan prostor cijelo čovječansvo bilo bi veliko koliko jedna kocka šećera za kavu.
no, da svi stanemo u kocku secera...zvuci pravo nevjerojatno
:)kic wrote:mativka wrote:Kic - sanjaj :)kic wrote:
mate - horny
mativka wrote:Gnječ, oprosti..slučajno sam tebe izostavila iz analize...Gnječ wrote:mativka wrote:Porezi, raznorazna davanja su problem...
Koje je vaše viđenje riješenja problema?
Svi viču: Imamo problem....dakako da imamo, no koja rješenja nudite?
zaklat sve koji plaćaju poreze. to je lakše nego zaklat 100 tisuća rvatina koji nam nameću poreze a uz pomoć podružnice udrruženog kriminala koe se zove mup. u ovoj napaćenoj katolibaniji više ne postoje kriminalci s onu stranu zakona tu su kriminalci zakon.
uzet vile, grablje, pračke, tko šta ima od hladnog i toplog oružja i u napad. prvo ubiti svakoga tko kaže da se to nemože napraviti jer ti su najopasniji govnjari koji koče i sabotiraju svaku moguću akciju i pomak. svatko ih ima oko sebe takve smradove koji glumataju narodnu miliciju.
evo, Gnječ....brzopotezni lokalpatriot s tendencijom uspostave ideje i na državnoj razini :)
pa evo ja ti govorim surovu istinu. jel se bojite zatvora ovrha policije? bojite se. userete se u gaće kad vidite kriminalce u plavoj ustaškoj uniformi. zaledi vam se krv u žilama kad vam poštar dofura pismo loših namjera i iznuda u vidu ovrha poslano od neke faktoring firme ili udboustaškog suda korumpiranog naravno gdje vam prijete represivnim aparatom ako im ne izrigate toliko i toliko kuna koliko oni kažu naravno. pa tko se tako ponaša?
ma zakolješ policjota i točka zakolješ političara, advokata, notara, suca itd. ubiješ ih jednostavno na takav način kad bi svi to radili zločinačkom hdz-u i ostalim parazitima i bulumenti uhljeba stiso bi se čmar i to jako ne bi srali mjesec dana dobili bi osip. ali hrvati nisu narod a to je dokaz nisu homogeni nego hrpa raznih plemena i klanova totalno različitih uvjerenja i korijena koje je zločinačka katolička crkva skupila u tor i nazvala ih hrvatima.
Guest- Guest
Što misliš o Udruzi Antikorupcija s Kolakušićem na čelu?Gnječ wrote:mativka wrote:Gnječ, oprosti..slučajno sam tebe izostavila iz analize...Gnječ wrote:mativka wrote:Porezi, raznorazna davanja su problem...
zaklat sve koji plaćaju poreze. to je lakše nego zaklat 100 tisuća rvatina koji nam nameću poreze a uz pomoć podružnice udrruženog kriminala koe se zove mup. u ovoj napaćenoj katolibaniji više ne postoje kriminalci s onu stranu zakona tu su kriminalci zakon.
uzet vile, grablje, pračke, tko šta ima od hladnog i toplog oružja i u napad. prvo ubiti svakoga tko kaže da se to nemože napraviti jer ti su najopasniji govnjari koji koče i sabotiraju svaku moguću akciju i pomak. svatko ih ima oko sebe takve smradove koji glumataju narodnu miliciju.
evo, Gnječ....brzopotezni lokalpatriot s tendencijom uspostave ideje i na državnoj razini :)
pa evo ja ti govorim surovu istinu. jel se bojite zatvora ovrha policije? bojite se. userete se u gaće kad vidite kriminalce u plavoj ustaškoj uniformi. zaledi vam se krv u žilama kad vam poštar dofura pismo loših namjera i iznuda u vidu ovrha poslano od neke faktoring firme ili udboustaškog suda korumpiranog naravno gdje vam prijete represivnim aparatom ako im ne izrigate toliko i toliko kuna koliko oni kažu naravno. pa tko se tako ponaša?
ma zakolješ policjota i točka zakolješ političara, advokata, notara, suca itd. ubiješ ih jednostavno na takav način kad bi svi to radili zločinačkom hdz-u i ostalim parazitima i bulumenti uhljeba stiso bi se čmar i to jako ne bi srali mjesec dana dobili bi osip. ali hrvati nisu narod a to je dokaz nisu homogeni nego hrpa raznih plemena i klanova totalno različitih uvjerenja i korijena koje je zločinačka katolička crkva skupila u tor i nazvala ih hrvatima.
Noor wrote:ne znam to, sjecam se da su nas ucili da je ljudsko tijelo 70% voda ( 90% krvi i 85% mozga je voda, čak i kosti sadrže 30% vode), jedino ako se ta voda izuzme, a ostatak suhe tvari sabije..Gnječ wrote:Noor wrote:I meni...onaj jedan posebno, tako zamisljam crnu rupuGnječ wrote:kic wrote:
ah pijano forumarenje!
znaš da je čovjek 99.99999% prozračan propuh nema ništa. materija je samo 0.01% otprilike i kad bi se sabila materija i istisnuo sav prazan prostor cijelo čovječansvo bilo bi veliko koliko jedna kocka šećera za kavu.
sve to što si nabrojala je 0.001% otprilike. postoji točan podatak ja ga sada ne znam. ostalo je sve prazan prostor. ali zašto ne vidimo taj ogromni prazni prostor? zato jer elektroni daju privid kompaktnog tijela. jes si ikada u životi dirala išta? nisi nikada niti nećeš ni ti ni ja ni nitko. kad sjediš na stolici da li sjediš na stolici? ne. ne sjediš nego levitiraš. kad se rukuješ s nekim uopće ga ne diraš niti je moguće da te ta druga osoba dira.
Guest- Guest
mativka wrote:Što misliš o Udruzi Antikorupcija s Kolakušićem na čelu?Gnječ wrote:mativka wrote:Gnječ, oprosti..slučajno sam tebe izostavila iz analize...Gnječ wrote:mativka wrote:Porezi, raznorazna davanja su problem...
oni koji su sudjelovali u stvaranju problema ili stvorili problem nikada neće niti su sposobni riješiti problem koji su stvorili. dakle nula bodova.
Guest- Guest
Gnječ oprosti, ali daj mi objasni onako lajički, što te toliko fascinira kod Violinih gifova...meni djelujuju jako konfuzni...prije kao prezentacija osobnog stanja nego nešto usmjereno ka općedruštvenom boljitku...
Koja je tvoja vizija rješenja?Gnječ wrote:mativka wrote:Što misliš o Udruzi Antikorupcija s Kolakušićem na čelu?Gnječ wrote:mativka wrote:Gnječ, oprosti..slučajno sam tebe izostavila iz analize...Gnječ wrote:
oni koji su sudjelovali u stvaranju problema ili stvorili problem nikada neće niti su sposobni riješiti problem koji su stvorili. dakle nula bodova.
ali...kako, a osjecaj dodira? fikcija? imaginacija?Gnječ wrote:Noor wrote:ne znam to, sjecam se da su nas ucili da je ljudsko tijelo 70% voda ( 90% krvi i 85% mozga je voda, čak i kosti sadrže 30% vode), jedino ako se ta voda izuzme, a ostatak suhe tvari sabije..Gnječ wrote:Noor wrote:I meni...onaj jedan posebno, tako zamisljam crnu rupuGnječ wrote:
sve to što si nabrojala je 0.001% otprilike. postoji točan podatak ja ga sada ne znam. ostalo je sve prazan prostor. ali zašto ne vidimo taj ogromni prazni prostor? zato jer elektroni daju privid kompaktnog tijela. jes si ikada u životi dirala išta? nisi nikada niti nećeš ni ti ni ja ni nitko. kad sjediš na stolici da li sjediš na stolici? ne. ne sjediš nego levitiraš. kad se rukuješ s nekim uopće ga ne diraš niti je moguće da te ta druga osoba dira.
mativka wrote:Gnječ oprosti, ali daj mi objasni onako lajički, što te toliko fascinira kod Violinih gifova...meni djelujuju jako konfuzni...prije kao prezentacija osobnog stanja nego nešto usmjereno ka općedruštvenom boljitku...
ništa me ne fascinira mene smiruju potiču na meditaciju. trebaš gledati malo duže ali tebi je pažnja slaba a to je znak ozbiljnog kroničnog stresa. probaj ponovo gledati ali malo duže izaberi si gif koji ti najviše paše pusti si muziku i isključi se od svega pusti da ti se misli poslože same. ljudi odmah očekuju instant sve u trenu. u trenu je može ako si bez stresa ali ako imaš stres onda ti je u početku sve konfuzno jer stres je konfuzija kaos. probaj pa javi za mjesec dana rezultate.
Last edited by Gnječ on 20/2/2019, 23:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Smatraš da je to rješenje?Gnječ wrote:mativka wrote:Gnječ oprosti, ali daj mi objasni onako lajički, što te toliko fascinira kod Violinih gifova...meni djelujuju jako konfuzni...prije kao prezentacija osobnog stanja nego nešto usmjereno ka općedruštvenom boljitku...
ništa me ne fascinira mene smiruju potiču na meditaciju. trebaš gledati malo duže ali tebi je pažnja slaba a to je znak ozbiljnog kroničnog stresa. probaj ponovo gledati ali malo duže izaberi si gif koji ti najviše paše pusti si muziku i isključi se od svega pusti da ti se misli poslože same. ljudi odmah očekuju instant sve u trenu. u trenu je može ako si bez stresa ali ako imaš stres ona ti je u početku sve konfuzno jer stres je konfuzija. probaj pa javi za mjesec dana rezultate.
Gledanje u gifove?
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Ispričavam se što ti remetim koncentraciju...Noor wrote:molim? sto?
ne remetis nista, samo nisam shvatila pitanje :)mativka wrote:Ispričavam se što ti remetim koncentraciju...Noor wrote:molim? sto?
Zar te taj gif ispunjava?Noor wrote:ne remetis nista, samo nisam shvatila pitanje :)mativka wrote:Ispričavam se što ti remetim koncentraciju...Noor wrote:molim? sto?
sto znaci ispunjava? :)mativka wrote:Zar te taj gif ispunjava?Noor wrote:ne remetis nista, samo nisam shvatila pitanje :)mativka wrote:Ispričavam se što ti remetim koncentraciju...Noor wrote:molim? sto?
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50