Denkverbot
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Denkverbot
melkijades wrote:
bilo mi je fino citati kako je sejker neki dan marcelusa sutkao, stvarno virtualni ptsp ima co'ek
Ti? Sejtan ili Gnjus? :D Tko je s ptspom?
Guest- Guest
marcel je virtualni ptsp ratnik..
pricalo se o Andricu na temino Dokovicu (naravno nigdje veze)
melkijades wrote:
marcel je virtualni ptsp ratnik..
pricalo se o Andricu na temino Dokovicu (naravno nigdje veze)
Valja li sta? Ako ima materijala za memove, idem skicnut'. :D
Daj, jesi li poceo s trecom sezonom TD-a? Cakula mi se.. Malo mi je glupo pisati o dojmovima i mogucim teorijama sama sa sobom (iako vjerujem da bih imala najbolje drustvo). Ipak nedostaje taj element iznenadjenja. :D
Guest- Guest
A kad je ovako gadno mutirao u nešto neprepoznatljivo?melkijades wrote:
pa podforum je neka mutacija sociologije i filozofije..
Šalu na stranu. Čini mi se da sociologija i filozofija nikom nisu zanimljive. Nema četnika, partizana, ustaša i odmah nitko ne želi pisati. :)
Guest- Guest
Tom neprepoznatljivom bi trebali smisliti kategoriju iako je Denkverbot odličan naziv. A onda bi opet naziv dobio određena ograničenja što nije dobro :)
Meni osobno se sviđa ovaj podforum jer ima nepredviđeni tempo, teme...
Ima kad se i ti uključiš.mativka wrote:Tom neprepoznatljivom bi trebali smisliti kategoriju iako je Denkverbot odličan naziv. A onda bi opet naziv dobio određena ograničenja što nije dobro :)
Inače se pretvori u povremeno svratište. :)
Guest- Guest
Ja sam kukala za Novu pa mi se sve obilo o glavu. Kao da se u jednom danu život okrenuo za 180%. Moram čekati do slijedeće pa otkukati ali umjereno :)Rabarbara wrote:Ima kad se i ti uključiš.mativka wrote:Tom neprepoznatljivom bi trebali smisliti kategoriju iako je Denkverbot odličan naziv. A onda bi opet naziv dobio određena ograničenja što nije dobro :)
Ali nije do mene već rijetko tko postavlja pitanja, a ona zahtijevaju odgovore. Smatram da je u tome bit zainteresiranosti i akcije.
Volim pitanja jer svatko na njih daje svoje mišljenje, a poslije se dakako razvija rasprava.
E sada si me podsjetio da sam nedavno čula da je stvoren embrio bez pomoći jajne stanice i spermija.
Kako je to moguće?
Kako je to moguće?
Boldano baš ne razumijem. Što si kukala i što ti se obilo o glavu? :)mativka wrote:Ja sam kukala za Novu pa mi se sve obilo o glavu. Kao da se u jednom danu život okrenuo za 180%. Moram čekati do slijedeće pa otkukati ali umjereno :)Rabarbara wrote:Ima kad se i ti uključiš.mativka wrote:Tom neprepoznatljivom bi trebali smisliti kategoriju iako je Denkverbot odličan naziv. A onda bi opet naziv dobio određena ograničenja što nije dobro :)
Ali nije do mene već rijetko tko postavlja pitanja, a ona zahtijevaju odgovore. Smatram da je u tome bit zainteresiranosti i akcije.
Volim pitanja jer svatko na njih daje svoje mišljenje, a poslije se dakako razvija rasprava.
Četo te zezam zbog pitanja, ali ih stvarno jako volim. Pokreću rasprave, a rasprava pokreće prispitivanje vlastitih stavova. Definitivno se nauči barem ponešto.
Guest- Guest
mativka wrote:E sada si me podsjetio da sam nedavno čula da je stvoren embrio bez pomoći jajne stanice i spermija.
Kako je to moguće?
pitaj Gospu ona zna.
Guest- Guest
Da. Ulijenili smo se svi odreda.melkijades wrote:
mjesto ce bit onakvo kakvim ga sami napravimo..
Protiv GMO, protiv kloniranja, protiv izigravanja bogova, protiv silovanja prirode, protiv maltretiranja planeta Zemlja.
Guest- Guest
to je stav, a ovi su potrosili 600h da naprave ovaj video..
sto ako GM hrana znaci manje bolesti i gladi?
Neaktivnost, monotonija....a sinoć se uhvatim u razmišljanju kako nemam snage ni forum otvoriti :)Rabarbara wrote:Boldano baš ne razumijem. Što si kukala i što ti se obilo o glavu? :)mativka wrote:Ja sam kukala za Novu pa mi se sve obilo o glavu. Kao da se u jednom danu život okrenuo za 180%. Moram čekati do slijedeće pa otkukati ali umjereno :)Rabarbara wrote:Ima kad se i ti uključiš.mativka wrote:Tom neprepoznatljivom bi trebali smisliti kategoriju iako je Denkverbot odličan naziv. A onda bi opet naziv dobio određena ograničenja što nije dobro :)
Četo te zezam zbog pitanja, ali ih stvarno jako volim. Pokreću rasprave, a rasprava pokreće prispitivanje vlastitih stavova. Definitivno se nauči barem ponešto.
Volim ih i iz razloga jer nemam osjećaj da napadam nečije mišljenje već pridonosim svojim širini rasprave.
melkijades wrote:
to je stav, a ovi su potrosili 600h da naprave ovaj video..
sto ako GM hrana znaci manje bolesti i gladi?
znači mi bi trebali biti pokusni kunići?
Guest- Guest
Rabarbara wrote:A kad je ovako gadno mutirao u nešto neprepoznatljivo?melkijades wrote:
pa podforum je neka mutacija sociologije i filozofije..
Šalu na stranu. Čini mi se da sociologija i filozofija nikom nisu zanimljive. Nema četnika, partizana, ustaša i odmah nitko ne želi pisati. :)
na ViP-u se sve teme nakon prvih par postova svedu na ustaše, četnike i partizane a ovje se svaka tema nakon prvih par postova svede na kapitalizam vs socijalizam i odmah nitko ne želi pisati.
Guest- Guest
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50