Caffe Venus :P
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Caffe Venus :P
Rana, krasta, češkanje, guljenje, rana, krasta,...meni je to nezacijeljenost i ne sviđa mi se to. Želim to ostaviti iza, u dobro pospremljenoj ladici.
Guest- Guest
mozda zelis neku potvrdu da si mu jos u srcu ?
ego i te seme ...
ego i te seme ...
betty.boop-
2015-01-23
Sta ce mi potvrda kad znam, moze govorit sta hoce, svejedno mi je.
Ja nemam nista od toga da netko sebe jako laze. A skodi mi ako mene uvlaci u svoje konstrukcije.
Plot mi je cvrst, stamen i moze ga prijeci samo onaj koji me postuje. Jer ja sebe volim i postujem :)
Ja nemam nista od toga da netko sebe jako laze. A skodi mi ako mene uvlaci u svoje konstrukcije.
Plot mi je cvrst, stamen i moze ga prijeci samo onaj koji me postuje. Jer ja sebe volim i postujem :)
Guest- Guest
Ne. Mene smeta sto ja radoznala baba to odem citati.
A shvatila sam i zasto. Jer se potajno nadam da ce taj obrambeni mehanizam pasti i da ce shvatiti istinu.
No, nazalost nema kapacitet za to. Kakogod da okrenem samo je jedno rjesenje, da ne citam i basta.
A shvatila sam i zasto. Jer se potajno nadam da ce taj obrambeni mehanizam pasti i da ce shvatiti istinu.
No, nazalost nema kapacitet za to. Kakogod da okrenem samo je jedno rjesenje, da ne citam i basta.
Guest- Guest
venus wrote:Rana, krasta, češkanje, guljenje, rana, krasta,...meni je to nezacijeljenost i ne sviđa mi se to. Želim to ostaviti iza, u dobro pospremljenoj ladici.
Htjela sam reći da svrbi dok ne zaraste a da zaraste treba vremena....
Svejedno volim znatiželju
Guest- Guest
nekad mi i zelimo u guzu, pa smo namjerno znatizeljni :p
betty.boop-
2015-01-23
venus wrote:Volim i ja, al kake koristi od nje..radoznalost je opasna
Eto zagonetnapa ti budi znatizeljna
Guest- Guest
Jesam ja jedina koja ne zeli? :Dbetty.boop wrote:nekad mi i zelimo u guzu, pa smo namjerno znatizeljni :p
Guest- Guest
Ne nego alkohol... A ja navodno fino mirišem....
Osim kad prdnem...
Osim kad prdnem...
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 49 of 50