Mjesta koja mame sanjare skitnice
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Mjesta koja mame sanjare skitnice
El Penon de Guatape (Penon de Guatape) is a free-standing rock between the towns of Guatape and El Penol in Colombia. In fact, it is not even quite a rock, but one of the largest stones in the world. The height of the stone is 220 meters
Joj, predivno je...tu bi samo svoje pase htjela uz sebe, da pravo odmorim
Jelda?Noor wrote:Joj, predivno je...tu bi samo svoje pase htjela uz sebe, da pravo odmorim
Nemam pasa, ali mo'š mi i ti posuditi kojeg iz svog čopora. :D
Baš me zanima kako je zimi.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Millaa Millaa Falls, Queensland, Australia
2020-06-01
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
naravno, hoćeš Contessu of Chaos ili She Beast?Ra wrote:Jelda?Noor wrote:Joj, predivno je...tu bi samo svoje pase htjela uz sebe, da pravo odmorim
Ne bu ti dosadno s nijednom
a nije da ih ne bi potucali da ih izravnaju
Bože dragi, kako volim ovu zezanciju s tobom, tako ležerno, tako spontano i razumljivo
Baš te volim
Last edited by Noor on 24/11/2020, 21:37; edited 1 time in total
Bez brige. Ni njima ne bi bilo dosadnoo sa mnom. Otvorim vrata i kad padnu s nogu (i ogladnu) vratit će se doma.Noor wrote:naravno, hoćeš Contessu of Chaos ili She Beast?Ra wrote:Jelda?Noor wrote:Joj, predivno je...tu bi samo svoje pase htjela uz sebe, da pravo odmorim
2020-06-01
Ludo jedna
Odvalila sam od smijeha kad sam čitala Moxy.
2020-06-01
I ja :))Ra wrote:Ludo jedna
Odvalila sam od smijeha kad sam čitala Moxy.
Editirala sam gornji post
računaj bar 3 dana miraRa wrote:Bez brige. Ni njima ne bi bilo dosadnoo sa mnom. Otvorim vrata i kad padnu s nogu (i ogladnu) vratit će se doma.Noor wrote:naravno, hoćeš Contessu of Chaos ili She Beast?Ra wrote:Jelda?Noor wrote:Joj, predivno je...tu bi samo svoje pase htjela uz sebe, da pravo odmorim
MaNoor wrote:
Bože dragi, kako volim ovu zezanciju s tobom, tako ležerno, tako spontano i razumljivo
Baš te volim
I ja... uvijek je bez zadnjih primisli.
Vidi ovo.
Waterfall Bigar. Located at the intersection with the parallel 45 in Romania.
2020-06-01
nikakvi velegradovi me ne privlače, ali ovakve divote bih posjećivala cijeli život...prekrasno!!!Ra wrote:MaNoor wrote:
Baš te volim
I ja... uvijek je bez zadnjih primisli.
Vidi ovo.
[size=30]Waterfall Bigar. Located at the intersection with the parallel 45 in Romania.[/size]
[size=30]
[/size]
Danas smo imali neku priču o dobitku na lotu, što bih prvo napravila. Kažem otputovala bih na sva mjesta koja želim vidjeti.Noor wrote:
nikakvi velegradovi me ne privlače, ali ovakve divote bih posjećivala cijeli život...prekrasno!!!
A poslije? Što bi poslije putovanja?
Nemam pojma, o tome bih mislila kad se vratim.
Jbg, uvijek ista priča, kad imamo novaca nemamo vremena, kad imamo vremena nemamo novaca. :D
2020-06-01
Istina živa ;)Ra wrote:Danas smo imali neku priču o dobitku na lotu, što bih prvo napravila. Kažem otputovala bih na sva mjesta koja želim vidjeti.Noor wrote:
nikakvi velegradovi me ne privlače, ali ovakve divote bih posjećivala cijeli život...prekrasno!!!
A poslije? Što bi poslije putovanja?
Nemam pojma, o tome bih mislila kad se vratim.
Jbg, uvijek ista priča, kad imamo novaca nemamo vremena, kad imamo vremena nemamo novaca. :D
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jerbo sposobnost kritičkog mišljenja treba svoj djeci, i onoj koja nisu iz pobožnih obitelji i onoj koja jesu
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jerbo sposobnost kritičkog mišljenja treba svoj djeci, i onoj koja nisu iz pobožnih obitelji i onoj koja jesu
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 5 of 11