Jeli moguće da se hrvatski domoljubi nisu prvi ovog dosjetili
Page 1 of 1
Jeli moguće da se hrvatski domoljubi nisu prvi ovog dosjetili
SAMO ZA PATRIOTE
+ AAA -
DOMOLJUBNE KLUPE? Već su postavljene, a evo što se događa kada na njih sjednete
Autor: S.V. Ponedjeljak, 31. prosinac 2018. u 12:05
https://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/domoljubne-klupe-vec-su-postavljene-a-evo-sto-se-dogada-kada-na-njih-sjednete-1264333/
Vidjevš naslov članka,već pomislio evo,Hasanbegović,Glasnović,kad ono ostao razočaran.
+ AAA -
DOMOLJUBNE KLUPE? Već su postavljene, a evo što se događa kada na njih sjednete
Autor: S.V. Ponedjeljak, 31. prosinac 2018. u 12:05
Klupe koje je uvela Poljska možda nisu pametnije od već postojećih “pametnih klupa”, ali su svakako domoljubnije!
Izumitelj nezavisnih klupa je Antoni Macierewicz, bivši poljski ministar obrane, a cijeli projekt realiziran je uz blagoslov tamošnjeg ministarstva obrane.
Što se ovog domoljubnog proizvoda tiče, načinjen je od čelika i betona pa možda baš i nije najudobniji za sjedenje. No, ako ste patriot, hladnoća vam neće smetati jer će se u trenutku kad sjednete aktivirati domoljubne pjesme!
Osim toga, ove poljske klupe su pod video nadzorom, a opremljene su i Wi-Fijem.
https://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/domoljubne-klupe-vec-su-postavljene-a-evo-sto-se-dogada-kada-na-njih-sjednete-1264333/
Vidjevš naslov članka,već pomislio evo,Hasanbegović,Glasnović,kad ono ostao razočaran.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Jeli moguće da se hrvatski domoljubi nisu prvi ovog dosjetili
Samo da se nezajebu pa puste Thompsona
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Similar topics
» prvi hrvatski portal za katoličke muškarce
» hrvatski domoljubi otplate dio duga lestera burnhama
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Pronađen mrtav još jedan hrvatski vojnik, to je već drugi ovog tjedna
» Jel moguče?Prvi kulturnjaci zaprijetili da ce napustit Hrvatsku ako Hasan ne podnese ostavku
» hrvatski domoljubi otplate dio duga lestera burnhama
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Pronađen mrtav još jedan hrvatski vojnik, to je već drugi ovog tjedna
» Jel moguče?Prvi kulturnjaci zaprijetili da ce napustit Hrvatsku ako Hasan ne podnese ostavku
Page 1 of 1