Dobre vijesti za Hrv. turizam, kozojebi postavili bombu u Gizi kod piramida i pobili turiste
Page 1 of 1
Dobre vijesti za Hrv. turizam, kozojebi postavili bombu u Gizi kod piramida i pobili turiste
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/strasna-eksplozija-kraj-piramida-unisten-turisticki-autobus-lokalni-mediji-javljaju-da-ima-mrtvih-i-ozlijedenih/8226482/
2014-04-11
Re: Dobre vijesti za Hrv. turizam, kozojebi postavili bombu u Gizi kod piramida i pobili turiste
Kad mi je mala bila bas, mala, obecah je odvesti dolje jer je opcinjena piramidama
No vjerojatno ih nece posjetiti nikada
dijagram-
2015-08-09
Re: Dobre vijesti za Hrv. turizam, kozojebi postavili bombu u Gizi kod piramida i pobili turiste
Cestitke budalama koje serviraju svoj zivot da iz nekog uvjerenja pokazu kako je u kozoyebskim gudurama sve bajno. Sretno buducim turistima smrti.
omni-
2014-04-12
zanimljivo je sto je nekad bilo bas u potpunosti drugacije..arapi naklonjeni Europljanima i slicno...Europljani su nekad bili sigurni u Egiptu,Siriji,Maroku..etc...omni wrote:Cestitke budalama koje serviraju svoj zivot da iz nekog uvjerenja pokazu kako je u kozoyebskim gudurama sve bajno. Sretno buducim turistima smrti.
Guest- Guest
dijagram wrote:Kad mi je mala bila bas, mala, obecah je odvesti dolje jer je opcinjena piramidama
imam isti problem, dijete je fascinirano piramidama u egiptu... a mama joj je mislim dvaput bila u egiptu, jednom je neoprezno oprala zube vodom iz pipe što ju je koštalo katastrofalne zaraze... ali ovo je gore od vode u egiptu
sto je tu je, gledat na google earthu:)marcellus wrote:dijagram wrote:Kad mi je mala bila bas, mala, obecah je odvesti dolje jer je opcinjena piramidama
imam isti problem, dijete je fascinirano piramidama u egiptu... a mama joj je mislim dvaput bila u egiptu, jednom je neoprezno oprala zube vodom iz pipe što ju je koštalo katastrofalne zaraze... ali ovo je gore od vode u egiptu
dijagram-
2015-08-09
..Ptsjetilo me je kad je jedna cura prije 10tak godina pohodila Egipat i hvalila se time,a kad se vratila doslja sa nekim žvaljama,neka infekcija,no doktor je utvrdio drugi uzrok...marcellus wrote:dijagram wrote:Kad mi je mala bila bas, mala, obecah je odvesti dolje jer je opcinjena piramidama
Guest- Guest
koji kurac idu u egipt, imaju piramide i u bosni
Piramide su zgodne jer svaka budala zna gdje su ,ne zato što su nešto zanimljive.
Isti kuac, jos je u Bosni mozda i opasnije, pored bradonja, kriminalaca koliko hoces, pocevsi od vrha pa do najnizeg murjaka.Leviathan2 wrote:koji kurac idu u egipt, imaju piramide i u bosni
omni-
2014-04-12
ISIL vs Vietkong 3:0
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
I to sto kazes, 80% ih niti zna tko je to gradio ili zna iz neke hollywood-ske budalastine. Bio mi je dobar neki tip, Amer ono hoda po Splitu i snima i kao pravi neku reportazu o svom obilasku svijeta. Dosao na Peristil i ono hladno "This is some kind of castle or something. Seems to be old...."danni1 wrote:Kog boli kurac za piramide?Leviathan2 wrote:koji kurac idu u egipt, imaju piramide i u bosni
Važno je otić što dalje u kakvu pripizdinu i tamo se slikat u nadi da će ti netko zavidjeti.
Piramide su zgodne jer svaka budala zna gdje su ,ne zato što su nešto zanimljive.
omni-
2014-04-12
A jbga.omni wrote:I to sto kazes, 80% ih niti zna tko je to gradio ili zna iz neke hollywood-ske budalastine. Bio mi je dobar neki tip, Amer ono hoda po Splitu i snima i kao pravi neku reportazu o svom obilasku svijeta. Dosao na Peristil i ono hladno "This is some kind of castle or something. Seems to be old...."danni1 wrote:Kog boli kurac za piramide?Leviathan2 wrote:koji kurac idu u egipt, imaju piramide i u bosni
Važno je otić što dalje u kakvu pripizdinu i tamo se slikat u nadi da će ti netko zavidjeti.
Nikad nisam kužio ta putovanja.
Idem nekud kad moram. Platio bih da ne moram nikud ić ne obratno.
Ne bi vam baš nešto puno pomoglo ni da znate tko ih je ,kada i zašto gradio
Kako god oko tih piramida se razvila egipatska civilizacija tako da im tu još zanimljivosti a ne samo piramide
Kako god oko tih piramida se razvila egipatska civilizacija tako da im tu još zanimljivosti a ne samo piramide
2014-04-11
Glad je dole , 19 mrtvih u prosvjedima u Sudanu zbog poskupljenja kruha i goriva
http://www.trt.net.tr/hrvatski/svijet-1/2018/12/28/sudan-opozicija-poziva-na-nove-prosvjede-1115091
http://www.trt.net.tr/hrvatski/svijet-1/2018/12/28/sudan-opozicija-poziva-na-nove-prosvjede-1115091
2014-04-11
Glad i ebola
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:768721-Oksfam-suspenduje-rad-na-suzbijanju-ebole-u-Kongu-zbog-nasilnih-protesta
I sad fino to piči u Evropu a Merkel ih još i zove
Pratimo
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:768721-Oksfam-suspenduje-rad-na-suzbijanju-ebole-u-Kongu-zbog-nasilnih-protesta
I sad fino to piči u Evropu a Merkel ih još i zove
Pratimo
2014-04-11
Similar topics
» PUTIN: 'Dajem 50 milijuna dolara za glave terorista koji su u avion postavili bombu!'
» Dobre vijesti
» Dobre Vijesti Za Yodu i Longija..
» Samo dobre vijesti iz Ukrajine.
» Konačno dobre vijesti iz Švedske
» Dobre vijesti
» Dobre Vijesti Za Yodu i Longija..
» Samo dobre vijesti iz Ukrajine.
» Konačno dobre vijesti iz Švedske
Page 1 of 1