Nešto najgluplje što sam ikad čuo
Page 1 of 1
Nešto najgluplje što sam ikad čuo
"bez kapitalizma nema napretka, u komunizmu odnosno socijalizmu ne može doći do inovacija ni postignuća"
Guest- Guest
Re: Nešto najgluplje što sam ikad čuo
Napredka nema ali su inovacije i postignuća moguća.bepobavulin wrote:"bez kapitalizma nema napretka, u komunizmu odnosno socijalizmu ne može doći do inovacija ni postignuća"
Inovacije i postignuca su svakako moguca a i napredak vladajuce klike i njihovih blizih suradnika.
omni-
2014-04-12
upravo to. društvo nema koristi od tih inovacija u trakvim uređenjima.omni wrote:Inovacije i postignuca su svakako moguca a i napredak vladajuce klike i njihovih blizih suradnika.
Similar topics
» ''Priopćenje braniteljske udruge o petokraki u Rijeci je nešto najnepismenije ikad''
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
» Najgenijalnije ikad
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
» Najgenijalnije ikad
Page 1 of 1