Krstičevićev "posao stoljeća" je propao. Treba li ministar podnijeti ostavku?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Krstičevićev "posao stoljeća" je propao. Treba li ministar podnijeti ostavku?
AssadNaPodmornici wrote:i onda opet HDZ na vlasti i Krstičević opet ministar..
Pa ako oporba nije u stanju podnijeti sve posljedice svojih zahtjeva, najbolje neka šuti.
Guest- Guest
Re: Krstičevićev "posao stoljeća" je propao. Treba li ministar podnijeti ostavku?
Sto bi novi izbori promijenili??? Biracko tijelo??? Tesko. Kila mozga je uvijek kila mozga samo je negdje skuplja a negdje jeftinija.
2014-04-14
u ovom slučaju Krstičević nije krivac. Izrael se zaigrao praveći račun bez krčmara..... zbog svega bi treba dati javnu ispriku
Hrvatskoj i refundirati nastale troškove.
Hrvatskoj i refundirati nastale troškove.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
ostavka obavezno.
isto ko ča se želi decentralizirat državne ustanove, tako se more malo rotirati na uhljeb mjestima, da malo i neko drugi maslaca okusi
isto ko ča se želi decentralizirat državne ustanove, tako se more malo rotirati na uhljeb mjestima, da malo i neko drugi maslaca okusi
2014-04-16
Beljaka na njegovo mesto. Vun z njim.
2014-04-14
abraham wrote:Beljaka na njegovo mesto. Vun z njim.
bilokoga, ministarsku ploću tribo ravnomjerno razdiliti po hr krajevima
2014-04-16
Speare Shaker wrote:Ostavka ministra Krstičevića?
Zašto samo njegova?
Najbolje sutra ostavka cijele vlade, raspuštanje Sabora i novi izvanredni izbori.
to bi bilo sjajno
za prvu ruku ostavka krste vec sutra a ako ne odlucno micanje s mjesta ministra od strane don anemija
sve drugo je gubitak vremena/novca/resursa
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
ne brini. strpal je par milja.kaya wrote:ne. pa dovoljna mu je kazna sto nece moci strpati par miljona u dzep jer imam dojam da je ova visible a posebno invisible dodatna oprema od zidova najskuplja, skuplja je i od aviona.
mitutoyo se daje unaprijed.
obje strane nisu sigurne u ishod, ali lubrikant si uložio.
2014-12-30
veber wrote:ne brini. strpal je par milja.kaya wrote:ne. pa dovoljna mu je kazna sto nece moci strpati par miljona u dzep jer imam dojam da je ova visible a posebno invisible dodatna oprema od zidova najskuplja, skuplja je i od aviona.
takvi su uvjeti na tržištu .... bio to Krstičević, Maričević ili Dobričević sejedno je ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:Ostavka ministra Krstičevića?
Zašto samo njegova?
Najbolje sutra ostavka cijele vlade, raspuštanje Sabora i novi izvanredni izbori.
to bi bilo sjajno
Ma ti si zapravo HDZ-ov druker.
Guest- Guest
kaya wrote:ne. pa dovoljna mu je kazna sto nece moci strpati par miljona u dzep
Klasa optimist, a?
Pa avione ćemo svakako nabavljati, bili to Baraci, Gripen ili F-16 Block 70.
Guest- Guest
a, gle. u bivšoj firmi pregovaramo s velkim kupcem.orion wrote:veber wrote:ne brini. strpal je par milja.kaya wrote:ne. pa dovoljna mu je kazna sto nece moci strpati par miljona u dzep jer imam dojam da je ova visible a posebno invisible dodatna oprema od zidova najskuplja, skuplja je i od aviona.
takvi su uvjeti na tržištu .... bio to Krstičević, Maričević ili Dobričević sejedno je ....
ono 20% i više nam je njihova kupnja.
i? njihov direktor veli kako se njegovoj ženi sviđa novi Polo.
ok, koje boje? motor?
ono srećom ženi se sviđa polo.
i moja firma kupi jebeni polo na leasing.
oni nam uvaljaju petogodišnji ugovor u narudžbi.
koliko je taj polo nas koštao?
nikaj, proveli smo ga preko leasinga kroz knjige. u biti mito smo službeno proveli kao trošak.
2014-12-30
veber wrote:
u biti mito smo službeno proveli kao trošak.
Trošak reprezentacije, a?
Po tome ste preuzeli barem jednu poslovnu praksu posve uobičajenu u Japanu.
Guest- Guest
nije trošak reprezentacije, već smo kupili službeno vozilo. kasnije ga odpisali i sve pet.Speare Shaker wrote:veber wrote:
dobili miljunski ugovor. svi zadovoljni.
2014-12-30
Korupcija je praktički u cijeloj Aziji posve uobičajena stvar. Svakako je najmanje dvostruko veća nego u Europi pa i u cijelom zapadnom svijetu.
A Azija ima veće stope gospodarskog rasta nego Europa i cijeli zapad.
Jesam li što zaboravio spomenuti?
Ah da.
U demokracijama je u pravilu prisutna u puno većoj mjeri nego u totalitarnim režimima u kojima je krug onih koje se mora podmititi jednostavno manji.
Ah da.
U demokracijama je u pravilu prisutna u puno većoj mjeri nego u totalitarnim režimima u kojima je krug onih koje se mora podmititi jednostavno manji.
Last edited by Speare Shaker on 28/12/2018, 20:21; edited 1 time in total
Guest- Guest
ono polo, koliko košta taj auto? 100 000kn?
2014-12-30
veber wrote:nije trošak reprezentacije, već smo kupili službeno vozilo. kasnije ga odpisali i sve pet.Speare Shaker wrote:veber wrote:
Stvar tehnike. Bitno je da ste svi bili zadovoljni.
Guest- Guest
ma kaj znači korupcija?Speare Shaker wrote:Korupcija je praktički u cijeloj Aziji posve uobičajena stvar. Svakako je najmanje dvostruko veća nego u Europi pa i u cijelom zapadnom svijetu.
Ah da.
U demokracijama je u pravilu prisutna u puno većoj mjeri nego u totalitarnim režimima u kojima je krig onih koje se mora podmititi jednostavno manji.
jesam li ja korumpirao cure iz porezne jer sam im odfurao bajaderu i butelju vina.
problem korupcije je kada liječnik mene pita, da koliko vrijedi život mog oca. kic može, ali ne mora potvrdit da sam mu poslao pp. prije svih ovih "afera" i mitova i legendi.
ja sam tipa pitao koliko vrijedi njegov?
i sve pet.
2014-12-30
pa da, svi nekaj moralni.Speare Shaker wrote:veber wrote:nije trošak reprezentacije, već smo kupili službeno vozilo. kasnije ga odpisali i sve pet.Speare Shaker wrote:veber wrote:
Stvar tehnike. Bitno je da ste svi bili zadovoljni.
a, mi mito kroz knjige proveli.
2014-12-30
veber wrote:ma kaj znači korupcija?Speare Shaker wrote:Korupcija je praktički u cijeloj Aziji posve uobičajena stvar. Svakako je najmanje dvostruko veća nego u Europi pa i u cijelom zapadnom svijetu.
Ah da.
U demokracijama je u pravilu prisutna u puno većoj mjeri nego u totalitarnim režimima u kojima je krig onih koje se mora podmititi jednostavno manji.
jesam li ja korumpirao cure iz porezne jer sam im odfurao bajaderu i butelju vina.
problem korupcije je kada liječnik mene pita, da koliko vrijedi život mog oca. kic može, ali ne mora potvrdit da sam mu poslao pp. prije svih ovih "afera" i mitova i legendi.
ja sam tipa pitao koliko vrijedi njegov?
i sve pet.
Govorio sam o korupciji na višoj razini od te jajarsko-kokošarske.
Guest- Guest
abraham wrote:Koji su to letjeli??? Oni sta su u kutijama dosli??? Oni sta uopce nisu dosli???? Cemu muk???? Bilo kako bilo, svejedno vi placate notu. Problem je da drecite na adz , na ercegovce a ne vidite potku. Svi ste lopovi i uhljebi i grebatori ili skoro svi. Bez obzira na rasu, vjeru, naciju i politicku pripadnost. Tako je bilo i tako ce na zalost biti. Da, sto je najgore osudjeni lopovi vas "upucuju" na to tko je lopov. Dobro je vama jos uvijek. Radisni i oni sta nisu u prilici "poklopiti" sto bjeze. Kila mozga....debotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:HDZ je na vlasti mogu šta hoće, očito nema ništa čim HDZ ne hapsiabraham wrote:Daklem plus minus nula. Nije bilo gubitka a dobilo se na uspostavi kontakta sa Izraelcima. Mene jebe nesta drugo. Sto je bilo sa "remontom" u vrijeme bobuljicavog ministra. Nemusti se provukao a bobuljicavi iliti roshavi se izvukao. Nitko o tome ne pise nitko to ne poteze sve su prekrili ruzmarini i sas. Pamcenje kisne gliste ili mozak od dvije bosanske ili nash je te ga necemo. Vrak bi ga znal,jelte....Pinka je pala, aviona nema, remont nije uradjen... Tstststststs
lete , nekidan su letili oko ZG , na brzoglasu bila najava probijanja zvucnog zida u redovnim zadacima sto god to bilo
ako lete nekakav remont i bio ... e sad koliko se zamracilo ne znam ako bilo prigode zasigurno je , ukrajina je to pobogu a s druge strane nasi galebovi
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Treba li Mario Paleka podnijeti ostavku ili ne?
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» HDZ-ovci objavili: Orešković se sprema podnijeti ostavku
» Marić mora podnijeti ostavku zbog Agrokora
» Posao stoljeća za Antu Nobila!
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» HDZ-ovci objavili: Orešković se sprema podnijeti ostavku
» Marić mora podnijeti ostavku zbog Agrokora
» Posao stoljeća za Antu Nobila!
Page 3 of 4