Milo Đukanović otkrio spomenik protivnicima ujedinjenja sa Srbijom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Milo Đukanović otkrio spomenik protivnicima ujedinjenja sa Srbijom
A vama se da zayebavat s njima pored svih pizdarija u drzavi?dzango wrote:Ova dvojica su crnogorske ustaše a stihove jednog od njih su ubacili i u svoju falsifikovanu himnu koja zajedno sa falsifikovanom zastavom čini simbole njihove države. Jebeš državu i narod koji svoje postojanje baziraju na pekošenju drugom. Onda bez tog drugog ne postojiš ni ti i jedino postojiš zahvaljujući tom drugom.omni wrote:Zasto Pavelicu? Sta ima Pavelic s njima? Za ove ostale ne znam niti znam tko su. Sto god da rade cilj im je da izazivaju vase reakcije. Podjebavanja ukratko, a vi se palite.dzango wrote:Sledeći spomenici po redu su verovatno Sekuli Drljeviću, Saviću Markoviću Štedimliji i Anti Paveliću. A nekada su svetli uzori Crnoj Gori bili Njegoš i kralj Nikola.
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Noor wrote:deče priče..i to je srpskokofein wrote:Kako je moguće da vas prcaju crnogorske barabe koje se prave kao nešto... ? Nemaju ništa sem mora....pih. Od dva oka, ostalo samo ono srpsko.... krmeljivo. Užas.
Trzaju ih Đetići ...... nema to sele.....oma su ustaške barabe. Slastičari s jedne strane, a sad i MN lijenčine dižu pritisak napaćenoj i pravednoj Srbiji, koja ......ma neću.
Guest- Guest
Milo pravo zbori. Svaka mu je ko u Njegoša
Guest- Guest
Suljo je majstor u bacanju dimnih bombi, cak i ovi sto ga mrze nasjedaju :D
omni-
2014-04-12
omni wrote:Suljo je majstor u bacanju dimnih bombi, cak i ovi sto ga mrze nasjedaju :D
Lako tebi, kad gledaš tatrane i podjebaješ pošten živalj.... misliš da je mnogo lako Suljagi smislit spačke ovakvog formata...tzv. - skretanje pogodaka.
Serbinjo i Dzango, Suljagine Fate
Alkar Suljo - U sredu.
Guest- Guest
Hehe pa tamosnjem zivlju samo spomenes Hrvatsku i odmah se dizu na zadnje noge, onda malo Siptare i krene kmecanje, pa Milogorce i odmah kukulele. Pa kad se zapitaju kolike su place, sto je s poslovima, ekonomijom, odmah Hrvate iz rukava i rjesen problem. Magican je.
omni-
2014-04-12
ROBNA RAZMJENA
Crnogorski uvoz šest puta veći od izvoza
http://rs.seebiz.eu/crnogorski-uvoz-sest-puta-veci-od-izvoza/ar-186915/
Crnogorski uvoz šest puta veći od izvoza
http://rs.seebiz.eu/crnogorski-uvoz-sest-puta-veci-od-izvoza/ar-186915/
Serbinho-3- Posts : 27688
2014-08-25
Lakše mlatiti slamom, nego resavati realne probleme.
2014-08-25
stisle ustaše, stisli slastičari....leleee, šta ih snađe, neće bidne dobrokofein wrote:Noor wrote:deče priče..i to je srpskokofein wrote:Kako je moguće da vas prcaju crnogorske barabe koje se prave kao nešto... ? Nemaju ništa sem mora....pih. Od dva oka, ostalo samo ono srpsko.... krmeljivo. Užas.
Trzaju ih Đetići ...... nema to sele.....oma su ustaške barabe. Slastičari s jedne strane, a sad i MN lijenčine dižu pritisak napaćenoj i pravednoj Srbiji, koja ......ma neću.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
E a stas Vatikan posustao, Svaba postao picajzla....
omni-
2014-04-12
Nismo mi krstili jariće kao dokon pop, već oni. Neki dan su su isto tako otkrivali spomenik Brozu.omni wrote:A vama se da zayebavat s njima pored svih pizdarija u drzavi?dzango wrote:Ova dvojica su crnogorske ustaše a stihove jednog od njih su ubacili i u svoju falsifikovanu himnu koja zajedno sa falsifikovanom zastavom čini simbole njihove države. Jebeš državu i narod koji svoje postojanje baziraju na pekošenju drugom. Onda bez tog drugog ne postojiš ni ti i jedino postojiš zahvaljujući tom drugom.omni wrote:Zasto Pavelicu? Sta ima Pavelic s njima? Za ove ostale ne znam niti znam tko su. Sto god da rade cilj im je da izazivaju vase reakcije. Podjebavanja ukratko, a vi se palite.dzango wrote:Sledeći spomenici po redu su verovatno Sekuli Drljeviću, Saviću Markoviću Štedimliji i Anti Paveliću. A nekada su svetli uzori Crnoj Gori bili Njegoš i kralj Nikola.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa moraju spomenik kad je orginal kod vas.dzango wrote:Nismo mi krstili jariće kao dokon pop, već oni. Neki dan su su isto tako otkrivali spomenik Brozu.omni wrote:A vama se da zayebavat s njima pored svih pizdarija u drzavi?dzango wrote:Ova dvojica su crnogorske ustaše a stihove jednog od njih su ubacili i u svoju falsifikovanu himnu koja zajedno sa falsifikovanom zastavom čini simbole njihove države. Jebeš državu i narod koji svoje postojanje baziraju na pekošenju drugom. Onda bez tog drugog ne postojiš ni ti i jedino postojiš zahvaljujući tom drugom.omni wrote:Zasto Pavelicu? Sta ima Pavelic s njima? Za ove ostale ne znam niti znam tko su. Sto god da rade cilj im je da izazivaju vase reakcije. Podjebavanja ukratko, a vi se palite.dzango wrote:Sledeći spomenici po redu su verovatno Sekuli Drljeviću, Saviću Markoviću Štedimliji i Anti Paveliću. A nekada su svetli uzori Crnoj Gori bili Njegoš i kralj Nikola.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I Crnogoraca je više u Srbiji nego u samoj Crnoj Gori pa im to ne smeta da pljuju po istoj.kaya wrote:pa moraju spomenik kad je orginal kod vas.dzango wrote:Nismo mi krstili jariće kao dokon pop, već oni. Neki dan su su isto tako otkrivali spomenik Brozu.omni wrote:A vama se da zayebavat s njima pored svih pizdarija u drzavi?dzango wrote:Ova dvojica su crnogorske ustaše a stihove jednog od njih su ubacili i u svoju falsifikovanu himnu koja zajedno sa falsifikovanom zastavom čini simbole njihove države. Jebeš državu i narod koji svoje postojanje baziraju na pekošenju drugom. Onda bez tog drugog ne postojiš ni ti i jedino postojiš zahvaljujući tom drugom.omni wrote:
Zasto Pavelicu? Sta ima Pavelic s njima? Za ove ostale ne znam niti znam tko su. Sto god da rade cilj im je da izazivaju vase reakcije. Podjebavanja ukratko, a vi se palite.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Njeka spomenika, njek se poštuju slobodari svih zemaljah.
On je ostao na nivou Hashima Tacija, obzirom da ga ne benda niko tri posto na Balkanu.
Sastanak Srbije, Bugarske, Grčke i Rumunije, nikada ga ne zovu.
Nivo njegove mudre politike, nije potreban nikome.
Otvara nekakve spomenike, ko da nekoga takve partizanske gluposti zanimaju, dok za bolje i nije.
Sastanak Srbije, Bugarske, Grčke i Rumunije, nikada ga ne zovu.
Nivo njegove mudre politike, nije potreban nikome.
Otvara nekakve spomenike, ko da nekoga takve partizanske gluposti zanimaju, dok za bolje i nije.
2014-08-25
CG je specihika od naroda, Još 1850.-e su se međusobno nazivali
"Crnogorci i Brđani". Ovi "Brđani" su imali naziv i "Plemena 7 brda"(plemena, bratstava).
Svako od njih su imali svoje granice, zakone, običaje, dijalekt i pravila ponašanja.
Svako od njih se tuklo sa Turcima, a i međusobno, ništa manje krvavo
nego sa Turcima.Plemenska tradicija kod Crnogoraca i danas ima
značajnu društvenu, pa i političku ulogu. Frapiralo me je da se međusobno
i danas prepoznaju po prezimenima. Kad Crnogorac kaže svoje prezime, onda
se zna iz kojega je bratsva i predijela države.
"Crnogorci i Brđani". Ovi "Brđani" su imali naziv i "Plemena 7 brda"(plemena, bratstava).
Svako od njih su imali svoje granice, zakone, običaje, dijalekt i pravila ponašanja.
Svako od njih se tuklo sa Turcima, a i međusobno, ništa manje krvavo
nego sa Turcima.Plemenska tradicija kod Crnogoraca i danas ima
značajnu društvenu, pa i političku ulogu. Frapiralo me je da se međusobno
i danas prepoznaju po prezimenima. Kad Crnogorac kaže svoje prezime, onda
se zna iz kojega je bratsva i predijela države.
Govoris o malom Musijuu?pizzon wrote:ne znam, gde i kako vidi sebe
nakon odlaska sa trona.
nicija nije do zore gorela.
besmisleno, ali podseca,
na svaku prolaznost.
crnogorci jebu i ne vade a sad su još i uši uz to počeli zavrtati
Stanojko wrote:Govoris o malom Musijuu?pizzon wrote:ne znam, gde i kako vidi sebe
nakon odlaska sa trona.
nicija nije do zore gorela.
besmisleno, ali podseca,
na svaku prolaznost.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Milo Đukanović izopćen iz SPC
» Milo Đukanović utekao iz Crne Gore!?!
» MILO ĐUKANOVIĆ: 'Nitko, pa ni Rusija, neće nas skrenuti s puta u NATO'
» Plenki otkrio spomenik F. Tuđmanu
» MILO ĐUKANOVIĆ: Želimo da se formira jedna crkva u kojoj će naći mesto svi pravoslavci u Crnoj Gori!
» Milo Đukanović utekao iz Crne Gore!?!
» MILO ĐUKANOVIĆ: 'Nitko, pa ni Rusija, neće nas skrenuti s puta u NATO'
» Plenki otkrio spomenik F. Tuđmanu
» MILO ĐUKANOVIĆ: Želimo da se formira jedna crkva u kojoj će naći mesto svi pravoslavci u Crnoj Gori!
Page 2 of 2