Živi zid prepišao SDP
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Živi zid prepišao SDP
Zavisi , Kolinda nemože treći put , smjena generacija ,svima pun kurac HDZa a u drugom krugu hdz i SinčićSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:Da ali ako on uđe u drugi krug a kandidat HDZa isto onda i SDP biračko tijelo upada kontra HDZaSpeare Shaker wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:
Je, može, ali na mjestu predsjednika nekog kućnog savjeta ili sličnog tijela.
nikad nemoj potcijeniti glupost u Hrvata
Ne potcjenjujem, ali ipak nismo baš toliko glupi. Ili u ovom konkretnom slučaju zapravo ludi.
A to je već puno glasova
Mislim da se tu debelo varaš. Kod ljevice u Hrvata je uvijek postojala snažna frakcijska aktivnost sve do razine neke vrste tihog građanskog rata.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
RH i narod.vili40 wrote:a što se još ima razjebati?AssadNaPodmornici wrote:neka ŽZa taman da razjebe sve..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
to je već u dobroj mjeri razjebano samo to još nekima nije došlo do glave.epikur37 wrote:RH i narod.vili40 wrote:a što se još ima razjebati?AssadNaPodmornici wrote:neka ŽZa taman da razjebe sve..
vili40-
2015-08-02
RayMabus wrote:Zavisi , Kolinda nemože treći put , smjena generacija ,svima pun kurac HDZa a u drugom krugu hdz i SinčićSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:Da ali ako on uđe u drugi krug a kandidat HDZa isto onda i SDP biračko tijelo upada kontra HDZaSpeare Shaker wrote:marcellus wrote:
nikad nemoj potcijeniti glupost u Hrvata
Ne potcjenjujem, ali ipak nismo baš toliko glupi. Ili u ovom konkretnom slučaju zapravo ludi.
A to je već puno glasova
Mislim da se tu debelo varaš. Kod ljevice u Hrvata je uvijek postojala snažna frakcijska aktivnost sve do razine neke vrste tihog građanskog rata.
Pa sad će joj biti drugi mandat. Što će biti poslije, to ćemo vidjeti, ali sva je prilika da Sinčića tada nitko normalan više neće uzeti za ozbiljno.
A kao što sam već rekao, ipak nas nema dovoljno ludih.
To se inače uobičajeno događa političkim diletantima, a tipičan primjer je Mirela Holly. Treba ih samo pustiti da što više nastupaju u javnosti, a onda pričekati da od sebe u javnosti naprave totalne budale i karijera im je propala dok si rekao izbori.
Guest- Guest
Stvar je u tome da sdp uzimaju još manje u obzir a već sad po anketama bi pobjedio sdp u prvom kruguSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:Zavisi , Kolinda nemože treći put , smjena generacija ,svima pun kurac HDZa a u drugom krugu hdz i SinčićSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:Da ali ako on uđe u drugi krug a kandidat HDZa isto onda i SDP biračko tijelo upada kontra HDZaSpeare Shaker wrote:
A to je već puno glasova
Pa sad će joj biti drugi mandat. Što će biti poslije, to ćemo vidjeti, ali sva je prilika da Sinčića tada nitko normalan više neće uzeti za ozbiljno.
A kao što sam već rekao, ipak nas nema dovoljno ludih.
To se inače uobičajeno događa političkim diletantima, a tipičan primjer je Mirela Holly. Treba ih samo pustiti da što više nastupaju u javnosti, a onda pričekati da od sebe u javnosti naprave totalne budale i karijera im je propala dok si rekao izbori.
2014-04-11
RayMabus wrote:
Stvar je u tome da sdp uzimaju još manje u obzir a već sad po anketama bi pobjedio sdp u prvom krugu
ŽZ? Rekao sam već da ankete ne uzimaju u obzir naš izborni sustav odnosno izborne jedinice u kojima je pozicija SDP-a puno jača nego ŽZ-a i Mosta.
SDP ima svoja tradicionalna uporišta, a ni Most a posebno ŽZ nemaju. ŽZ ima još i dodatni problem heterogenosti svog biračkog tijela.
Osim toga, mogući kandidati SDP-a, a to su ili Milanović ili Josipović imaju puno bolje izglede od Sinčića na predsjedničkim izborima, oni već imaju neko državničko iskustvo. Druga je priča što najvjerojatno neće ići na megdan Kolindi na slijedećim izborima da ne bi dobili imidž potpunih gubitnika.
Guest- Guest
Ne ovi izbori nego za četiri godine ili osamSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Stvar je u tome da sdp uzimaju još manje u obzir a već sad po anketama bi pobjedio sdp u prvom krugu
ŽZ? Rekao sam već da ankete ne uzimaju u obzir naš izborni sustav odnosno izborne jedinice u kojima je pozicija SDP-a puno jača nego ŽZ-a i Mosta.
SDP ima svoja tradicionalna uporišta, a ni Most a posebno ŽZ nemaju. ŽZ ima još i dodatni problem heterogenosti svog biračkog tijela.
Osim toga, mogući kandidati SDP-a, a to su ili Milanović ili Josipović imaju puno bolje izglede od Sinčića na predsjedničkim izborima, oni već imaju neko državničko iskustvo. Druga je priča što najvjerojatno neće ići na megdan Kolindi na slijedećim izborima da ne bi dobili imidž potpunih gubitnika.
Kažem pričam o vjerovatnosti i bira se osoba a Sinčić nije ni Mirela ni Pernar nego razborit dečko
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne ovi izbori nego za četiri godine ili osamSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Kažem pričam o vjerovatnosti i bira se osoba a Sinčić nije ni Mirela ni Pernar nego razborit dečko
4 godine su jako puno vremena za političare tipa Mirele, Sinčića ili Pernara. Takvi se jako brzo potroše.
Guest- Guest
Zavisi , men se čini da Sinčić i Pernar imaju podršku veću od 6% kako god okreneš a znači da su oporba u saboru.....opet četiri godineSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:Ne ovi izbori nego za četiri godine ili osamSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:
4 godine su jako puno vremena za političare tipa Mirele, Sinčića ili Pernara. Takvi se jako brzo potroše.
2014-04-11
epikur37 wrote:RH i narod.vili40 wrote:a što se još ima razjebati?AssadNaPodmornici wrote:neka ŽZa taman da razjebe sve..
Odavno razjebano, ustvari ovako jalov narod i treba razjebati...
darth_vader-
2014-04-17
RayMabus wrote:Zavisi , men se čini da Sinčić i Pernar imaju podršku veću od 6% kako god okreneš a znači da su oporba u saboru.....opet četiri godineSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:Ne ovi izbori nego za četiri godine ili osamSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Ako i imaju, svakako je nedovoljna da bi došli na vlast. Ovako zapravo samo funkcioniraju kao dvorske lude u Saboru koji je ionako još Zlatko Vitez odlično okarakterizirao kokošinjcem i većina ga ionako odavno ne uzima za ozbiljno. Zapravo još od vremena dekroatizacije... pardon, detuđmanizacije Hrvatske tijekom vladavine Račanove višeglave koalicije (počela kao šesteroglava, završila kao troglava).
Guest- Guest
jasambrend wrote:epikur37 wrote:RH i narod.vili40 wrote:a što se još ima razjebati?AssadNaPodmornici wrote:neka ŽZa taman da razjebe sve..
Ja stvarno ne znam što bi vi htjeli i još više koju alternativu vidite !?!
Da trebalo bi biti bolje ali to je kritika koja uvijek stoji ali je i samo to kritika.
S takvim komentarima i željama za urušavanjem idete direktno protiv vlastite države kao takve....i na ruku dušmanu.
2015-08-06
a da? šta ti nisi dio tog naroda? razjebano, kažeš..i štaš sad? :)jasambrend wrote:epikur37 wrote:RH i narod.vili40 wrote:a što se još ima razjebati?AssadNaPodmornici wrote:neka ŽZa taman da razjebe sve..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ma yodu i branda odvest na pust otok usred Pacifika, neka uživajuepikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:RH i narod.vili40 wrote:a što se još ima razjebati?AssadNaPodmornici wrote:neka ŽZa taman da razjebe sve..
Da trebalo bi biti bolje ali to je kritika koja uvijek stoji ali je i samo to kritika.
S takvim komentarima i željama za urušavanjem idete direktno protiv vlastite države kao takve....i na ruku dušmanu.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:ma yodu i branda odvest na pust otok usred Pacifika, neka uživajuepikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:RH i narod.vili40 wrote:
a što se još ima razjebati?
lijenčine i grintavci
2015-08-06
Noor wrote:ma yodu i branda odvest na pust otok usred Pacifika, neka uživajuepikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:RH i narod.vili40 wrote:
a što se još ima razjebati?
Prije podzemne eksplozije atomske bombe. Posljednja je doduše to radila Francuska za vrijeme Mitteranda, ali ipak...
Guest- Guest
A slušaj ako se poklopi ova moja priča a naginje tom smjeru to je vjerovatnije od ŽZ većina u saboruSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:Zavisi , men se čini da Sinčić i Pernar imaju podršku veću od 6% kako god okreneš a znači da su oporba u saboru.....opet četiri godineSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:Ne ovi izbori nego za četiri godine ili osamSpeare Shaker wrote:
Ako i imaju, svakako je nedovoljna da bi došli na vlast. Ovako zapravo samo funkcioniraju kao dvorske lude u Saboru koji je ionako još Zlatko Vitez odlično okarakterizirao kokošinjcem i većina ga ionako odavno ne uzima za ozbiljno. Zapravo još od vremena dekroatizacije... pardon, detuđmanizacije Hrvatske tijekom vladavine Račanove višeglave koalicije (počela kao šesteroglava, završila kao troglava).
Čisto rasprava o vjerovatnosti od dvije opcije šta je više moguće
2014-04-11
RayMabus wrote:
A slušaj ako se poklopi ova moja priča a naginje tom smjeru to je vjerovatnije od ŽZ većina u saboru
Pa rekao sam već
https://www.ex-iskon-pleme.com/t30879p20-zivi-zid-prepisao-sdp#1320365
da ta opcija možda i jest vjerojatnija od ove druge koju spominješ, ali je ukratko rečeno svejedno jako malo vjerojatna.
Ja se svakako u nju ne bih kladio, a ja nikada ne gubim oklade.
Guest- Guest
Iskreno ona prva nije uopće mogućaSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:
A slušaj ako se poklopi ova moja priča a naginje tom smjeru to je vjerovatnije od ŽZ većina u saboru
Pa rekao sam već
https://www.ex-iskon-pleme.com/t30879p20-zivi-zid-prepisao-sdp#1320365
da ta opcija možda i jest vjerojatnija od ove druge koju spominješ, ali je ukratko rečeno svejedno jako malo vjerojatna.
Ja se svakako u nju ne bih kladio, a ja nikada ne gubim oklade.
2014-04-11
Dok je ove Republike na vlasti će biti u glavnom HDZ s ponekim mandatom SDP-a.
Ova država je utemeljena na širokom nacionalnom pokretu, koncenzusu i pomirenju koje je iznio HDZ i koji ga jedini može dalje nositi.
Baštinom, stranačkom infrastrukturom i mrežom.
Za bilo kakvu promjenu potrebna je duboka politička kriza a koja neće nastati bez šireg svjetskog ili barem regionalnog preslagivanja.
Ove sporadične kritizerske i stranke reakcije će se javljati kao korektiv vlasti i to je to.
Ova država je utemeljena na širokom nacionalnom pokretu, koncenzusu i pomirenju koje je iznio HDZ i koji ga jedini može dalje nositi.
Baštinom, stranačkom infrastrukturom i mrežom.
Za bilo kakvu promjenu potrebna je duboka politička kriza a koja neće nastati bez šireg svjetskog ili barem regionalnog preslagivanja.
Ove sporadične kritizerske i stranke reakcije će se javljati kao korektiv vlasti i to je to.
2015-08-06
ŽZ je stranka lijeve orjentacije a zbog navale kozojeba sve više glasaća naginje desnici i to je razlog zašto ŽZ većina u saboru je u potpunosti nemoguća.opcija
Sinčić kao predsjednički kandidat koji ulazi u drugi krug i pobjeđuje hdz kandidata koji nije Kolinda je moguća opcija
Sinčić kao predsjednički kandidat koji ulazi u drugi krug i pobjeđuje hdz kandidata koji nije Kolinda je moguća opcija
2014-04-11
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Mladić reketario župnika. Ovaj mu prepisao dva auta, vikendicu i dao 100.000 kuna
» Berija zivi!
» Puko Živi Zid
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Mladić reketario župnika. Ovaj mu prepisao dva auta, vikendicu i dao 100.000 kuna
» Berija zivi!
» Puko Živi Zid
Page 3 of 9