Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Hajduk Split
Znaci, imamo petokolonase u ‘udruzi’ ‘Doli nas Hajduk’...
Hahahahahahaha...
:^O
Hahahahahahaha...
Guest- Guest
laju kere jakobsfelda... ...trolcinamaVerbal Kint wrote:Ej, pa nisu u toj grupi svi tattičari, šta je s nama sektašima šta smo tamo zbog dobrog trolanja i još boljeg ruganja dok traje zimska stankafridrih_niche wrote:Tim debilima se daje puno prostora, a nebitni su...
Ko im jebe mater...
Naša verzija Tatticara, zadnji šljam od ljudi...
;)
Rilov, Bojan, Petranović, Dvanaesti i još masa sektaša je također tamo, svjesno ili nesvjesno, jer pivači su dodavali u tu grupu sve svoje prijatelje, ljudi uopće ne znaju da su tamo, ja zva ovih par svojih, da koji kurac, ovi pojma nemaju, izašli odma dok ih još neko nije vidija
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
samo se ti smij..nece ti biti do smijeha uskoro...isključivi krivac wrote:Roland Deschain wrote:Znači, biti će zanimljivo ljeto.vuksadinare wrote:posto sam clan udruge 'Doli nas hajduk' mogu otvoreno reci do ljeta ocekujemo preko ili oko 10 000 clanovavuksadinare wrote:jbg bolje biti posten i nesposoban...vise vrijedi od toga zarađenih 10 kuna nego milijuni jednog mamica...tko se usrecio od milijuna...dinamu milijuni i trofeji..nama vjecni idealisitting_bull wrote:kod simpatizera našeg hajduka vlada veće jednoumlje nego kod enver hoxhe u najboljim godinama.
kerumizacija našeg hajduka se privodi kraju, a paradoks je da se kažnjavaju pršutari.
nobody is perfect, ne?
Hahahaha. Morat ću na ignore i ove šta citiraju ove s te liste.
Ili možda ipak ne? Ko će me nasmijavati?!? Majstor zatvorenu grupu na društvenoj mreži proglasio UDRUGOM
2015-09-08
Živa su komedija.fridrih_niche wrote:Znaci, imamo petokolonase u ‘udruzi’ ‘Doli nas Hajduk’...
Hahahahahahaha...
Sad možeš i čitati šta tamo baljezgaju. Nasmiješ se do suza.
A tek kad Lobster ujutro piše da nema vriđanja niti će ga tolerirati, pa navečer on poćme vriđati kad ga neko "napadne" argumentima.
Guest- Guest
treba papati kod matanasitting_bull wrote:ne laje pas radi sela.vuksadinare wrote:100 kuna?..hahahaha...to kod vas pohlepnih zadrugara...cijena ce biti simbolicnafridrih_niche wrote:Nikad nam nije falilo budaletina, ne boj se...Roland Deschain wrote:Znači, biti će zanimljivo ljeto.vuksadinare wrote:
posto sam clan udruge 'Doli nas hajduk' mogu otvoreno reci do ljeta ocekujemo preko ili oko 10 000 clanova
Svaka ulica ima bar 4-5 redikula...
Al da će ih bit 10000 koji će dat 100 kn, e to nećeš vidit...
Poskok je u džepu, pec pec...
:D
od svakih 100 kuna, dečki iz našeg hajduka dobiju od hajduka 25 kuna povrata koje onda oni "volonterski" krčme.
alan ford je mala beba za tu ekipu.
2015-09-08
samo ti laj....pristupila su nam neka DPH....a jos neka najavljuju...odlazis hvala boguisključivi krivac wrote:Živa su komedija.fridrih_niche wrote:Znaci, imamo petokolonase u ‘udruzi’ ‘Doli nas Hajduk’...
Hahahahahahaha...
A tek kad Lobster ujutro piše da nema vriđanja niti će ga tolerirati, pa navečer on poćme vriđati kad ga neko "napadne" argumentima.
2015-09-08
Hahahahaha.
Bloka fejs Lobstera (OPET!)na 30 dana, ali kad ga razjebu on doda gas: NATAŠA BUKOVAC JE NOVI VOĐA GRUPE, PARDON UDRUGE DOLI NAŠ HAJDUK
Ovo doživljava svoj vrhunac. Ma kakav Seinfeld, ma kakve Mućke, ovo je VRH
Last edited by isključivi krivac on 7/1/2019, 16:29; edited 1 time in total
Guest- Guest
Znaci uz sve nepodobstine jos ste cinkeri i hvalite se time..isključivi krivac wrote:
Hahahahaha.
Bloka fejs Lobstera na 30 dana, ali kad ga razjebu on doda gas: NATAŠA BUKOVAC JE NOVI VOĐA GRUPE, PARDON UDRUGE DOLI NAŠ HAJDUK
2015-09-08
Ckj je NH. udbasi Jna i kosovska dicavuksadinare wrote:Znaci uz sve nepodobstine jos ste cinkeri i hvalite se time..isključivi krivac wrote:
Hahahahaha.
Bloka fejs Lobstera na 30 dana, ali kad ga razjebu on doda gas: NATAŠA BUKOVAC JE NOVI VOĐA GRUPE, PARDON UDRUGE DOLI NAŠ HAJDUK
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Samo se ti ceri... oni se mnoze... supportfridrih_niche wrote:Al da će se njih skupit 10000 hahahahaha...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kad ih savjetuju iz stranke 'prikopametno' znas koliko je sati...drugo veliki 'hajdukovac' i clan zadruge NH sdpovac lalovac prelazi u tabor taticara bandica..bas me zanima hoce li ga izbacit iz zadruge ako kazu da su 'vjerodostojni'PABLO ESCOBAR wrote:Ckj je NH. udbasi Jna i kosovska dicavuksadinare wrote:Znaci uz sve nepodobstine jos ste cinkeri i hvalite se time..isključivi krivac wrote:
Hahahahaha.
2015-09-08
Amigo, pa tamo svaka ćelija sekte ima najmanje po jednog spavača, šta si ti stvarno mislija da njih ima 5000fridrih_niche wrote:Znaci, imamo petokolonase u ‘udruzi’ ‘Doli nas Hajduk’...
Hahahahahahaha...
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Ima..ima..ne beri briguVerbal Kint wrote:Amigo, pa tamo svaka ćelija sekte ima najmanje po jednog spavača, šta si ti stvarno mislija da njih ima 5000fridrih_niche wrote:Znaci, imamo petokolonase u ‘udruzi’ ‘Doli nas Hajduk’...
Hahahahahahaha...
2015-09-08
HAHAHAHAHAHAHA, znači uvatilo jastoga u vršuisključivi krivac wrote:
Hahahahaha.
Bloka fejs Lobstera (OPET!)na 30 dana, ali kad ga razjebu on doda gas: NATAŠA BUKOVAC JE NOVI VOĐA GRUPE, PARDON UDRUGE DOLI NAŠ HAJDUK
Bože dragi da Smoje vidi šta je ono tamo usta bi isti sekund iz groba, zapalija španjulet, uzea libar i počea pisat novo Malo misto samo ovi put sa Vedrom i Natašom u ulogama Dotura Luiđija i Bepine
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
To, toisključivi krivac wrote:Živa su komedija.fridrih_niche wrote:Znaci, imamo petokolonase u ‘udruzi’ ‘Doli nas Hajduk’...
Hahahahahahaha...
Opet smo ga navukli da dobije ban, kako odma izgubi živce kad udari s onom glavetinom o bedem sazidan od argumenata koji ga resetiraju poručujući njegovih šupljim pričama no passaran
Al kako ne svaćaju da oni postoje samo da bi nas zabavljali, da oćemo ugasit ćemo ih brže nego Miško Armadu
2017-04-24
Sve mi se čini da se budu ovi sektaši iz NH iznenadili. I to neugodno. Mislim, po sebe neugodno. Al' interesantno je kako sektaši ovdje odmah skupe glave i skaču na zadnje noge u obranu neobranjivog. I kad osjete da su ugroženi od kudikamo pametnijih i trezvenijih od sebe, što ovi iz DNH sigurno jesu. E sad će se na kraju vidjeti da li je Split pametan grad ili mu odgovara ovo trenutno stanje koje simbol regije, što Hajduk sigurno je, gura u 3 pičke materine. A mi ćemo u miru iz daljine gledati tu borbu i uživati smijući se, pogotovo jer nam je ishod te borbe potpuno nebitan. Ako pobijedi NH, još otprilike 100-tinjak godina konkurencije u HNK hajdučić š.r.d. nemamo. Ako pobijedi DNH, opet smo 50-ak godina mirni, jer njima će trebati bar 25 godina da ova sranja od NH vrate na početak, a onda još toliko da ostvare neki napredak. Sve u svemu, nitko od nas sada prisutnih ovdje epilog te borbe doživjeti neće.
Zeko-
2015-08-26
....koji imate argument?.'nije vazan rezultat vazni su ideali'..svi vam se smiju kao redikulima i bezveznjacimaVerbal Kint wrote:To, toisključivi krivac wrote:Živa su komedija.fridrih_niche wrote:Znaci, imamo petokolonase u ‘udruzi’ ‘Doli nas Hajduk’...
Hahahahahahaha...
Opet smo ga navukli da dobije ban, kako odma izgubi živce kad udari s onom glavetinom o bedem sazidan od argumenata koji ga resetiraju poručujući njegovih šupljim pričama no passaran
Al kako ne svaćaju da oni postoje samo da bi nas zabavljali, da oćemo ugasit ćemo ih brže nego Miško Armadu
2015-09-08
Pa je. Dionička društva, a naročito sportska i inače u svijetu, žive i prosperiraju isključivo zahvaljujući idealima. Tko ima veće ideale, taj je prvak svoje zemlje, Europe, svijeta ...
Zeko-
2015-08-26
...nije mi jasno kako im ne dopizdi lupati takve gluposti...nemaju ni saveznike..ni prijatelje...i oni koji bi htjeli mozda biti za njih ovi odjebu glupostima i iz inata...i onda nisu sektaZeko wrote:Pa je. Dionička društva, a naročito sportska i inače u svijetu, žive i prosperiraju isključivo zahvaljujući idealima. Tko ima veće ideale, taj je prvak svoje zemlje, Europe, svijeta ...
2015-09-08
Sad ste me zaintrigirali...
Morat ću bacit oko na tu debilanu od stranice/udruge...
Jel Vucina i tamo skribomanski gnjoji besmislice?
Morat ću bacit oko na tu debilanu od stranice/udruge...
Jel Vucina i tamo skribomanski gnjoji besmislice?
Guest- Guest
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50