Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Hajduk Split
....Boris Lalovac jedan od pokretaca osnivanja zadruge NH presao kod taticara i lopine bandica....ahahaha
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
PABLO ESCOBAR wrote:Osim sto mu jebem mrtvu mater sta te jos zanimaDybala wrote:Nego vojvodo što misliš o Veljku Kadijeviću?
Samo to imaš reći za najpoznatijeg Imoćanina nakon Bobana ?
Guest- Guest
Po zlu najpoznatijega. Dok se zemlja oko sunca krece imotski mu nikad oprostiti nece. Imamo mi i naseg Dinka Sakica naseg ponosaDybala wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Osim sto mu jebem mrtvu mater sta te jos zanimaDybala wrote:Nego vojvodo što misliš o Veljku Kadijeviću?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Tin Ujevic
Prof.dr. mate ujevic
Josip Vitez Jovic
Prof.dr. mate ujevic
Josip Vitez Jovic
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Po zlu najpoznatijega. Dok se zemlja oko sunca krece imotski mu nikad oprostiti nece. Imamo mi i naseg Dinka Sakica naseg ponosaDybala wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Osim sto mu jebem mrtvu mater sta te jos zanimaDybala wrote:Nego vojvodo što misliš o Veljku Kadijeviću?
Ti se dičiš kako ste najčišći i izabrani od Boga....
A i Boban kad pogledaš neka tetkica
Guest- Guest
Znaci tek si se oporavio od jesenjeg samaranja i vracas se po jos. Ali si sadomazo ovisnik da te samaran. Eto neka si reka sad se lipo povuci natrag u svoju rupu. Cacin kurac vrati u usta pozdravi kevui odskaci svirajuci kurcu.Dybala wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Po zlu najpoznatijega. Dok se zemlja oko sunca krece imotski mu nikad oprostiti nece. Imamo mi i naseg Dinka Sakica naseg ponosaDybala wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Osim sto mu jebem mrtvu mater sta te jos zanimaDybala wrote:Nego vojvodo što misliš o Veljku Kadijeviću?
Ti se dičiš kako ste najčišći i izabrani od Boga....
A i Boban kad pogledaš neka tetkica
2015-09-13
....nekad ponosna imotska krajina danas raseljena i marginalizirana...a imocana poznatih pa i na pozicijama u bijelom svijetu dosta ali slabo pomazu svom kraju puno price a malo djela...sto bi rekao iz zagvozda vedran mlikota
2015-09-08
Tuga bratevuksadinare wrote:....nekad ponosna imotska krajina danas raseljena i marginalizirana...a imocana poznatih pa i na pozicijama u bijelom svijetu dosta ali slabo pomazu svom kraju puno price a malo djela...sto bi rekao iz zagvozda vedran mlikota
2015-09-13
pomalo se svi u zagori gospodarski oporavljaju a imotski nekako tapka na mjestu..mozda jedino knin gori...a imocana mozda ponajvise u vlastima od ovih drugih u zagori...prodalo se to manje vise sve...dosta ih radi u zg holdingu sto ih znam manje vise to sve ljubi dupe bandicu...a i mamicu dobar dio njih...uglavnom vecina vlaja voli biti u blizini jakih...da se ogrebu,ocesu...za lovu,poziciju,uhljebnicko mjesto...bog te nejebo kad dodje dinamo u goste u vlajland bolje je docekan danas nego hajduk mada je daleko vise navijaca hajduka....onaj ko bi pokusa nesto kontra mamica vikati..prosvjedovati..skoro da bi ga ih linc zadesio...bandic je jos bolje docekanPABLO ESCOBAR wrote:Tuga bratevuksadinare wrote:....nekad ponosna imotska krajina danas raseljena i marginalizirana...a imocana poznatih pa i na pozicijama u bijelom svijetu dosta ali slabo pomazu svom kraju puno price a malo djela...sto bi rekao iz zagvozda vedran mlikota
2015-09-08
Proveo sam ovo ljeto pet dana kod frenda u imotskoj krajini. Obišli smo sve od Sinja do Imotskog. I tamo su ljudi počeli ulagat u turizam. Gradi se dosta vila s bazenima po cijelom kraju. Ima to perspektivu, samo treba osmislit popratne sadržaje. Može se. Sve je blizu, Biokovo, Cetina, more, brda...nije dosta samo bazen.
To je budućnost...Roland Deschain wrote:Proveo sam ovo ljeto pet dana kod frenda u imotskoj krajini. Obišli smo sve od Sinja do Imotskog. I tamo su ljudi počeli ulagat u turizam. Gradi se dosta vila s bazenima po cijelom kraju. Ima to perspektivu, samo treba osmislit popratne sadržaje. Može se. Sve je blizu, Biokovo, Cetina, more, brda...nije dosta samo bazen.
;)
Guest- Guest
Zapiva je njima jutros Renatofridrih_niche wrote:Svaka ti piva!Verbal Kint wrote:Pa daj u pičku mile matere pogledaj in samo logo grupe, NH ne da nije prikrižen nego su ga još istakli u prvi plan, pa kakve neuke i nepismene seljačine krv ti jebenfridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
A oportunisti i marionete poput Lobstera, Vucine i sličnih anonimaca su nebitni...
Svi ti ‘kako vitar puse’ su bitni koliko crno ispod nokta Simone Gotovac prije obraćanja Bogu...
;)
Pa dajte u pičku materinu retardiranu izaberite među sobom nekoga ko će nam bit dostojan suparnik, ko ima barem SSS, ko je pismen, ko poznaje malo materiju i ko za promjenu može ušetat u zgradu suda i dobit potvrdu o nekažnjavanju
(Y)
Al ovo, potvrda o nekažnjavanju, ti je utopija hahaha...
:p
https://www.dalmacijadanas.hr/renato-cupic-hajdukov-pr-je-mlohava-cuna
Lektira, penicilin za pivače, samo šta ćeš kad oni nemaju kapacitet da pročitaju više od kartice teksta, ovo je njima tok svijesti, gore nego da moraju čitat Prousta, Joycea i Faulknera
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Virujen, odgojen san ka rimokatolik.PABLO ESCOBAR wrote:Oli ti virujes u Boga Baka. Ono NOB antifa sutjeska neretva itd. Meni je materin caca bija na sutjesci i neretvi isto. Samo on se nikad nije odreka Boga doduse on je na neretvi i sutjesci bija u crnoj kosulji
Ne ližen oltare, ali prakticiran vjeru.
Bog i ja nemamo otvorenih pitanja niti ja iman bilo kakvih problema s njim.
Ali iman ogromnih problema s njegovim zaposlenicima
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Onda si triba bit navijac Juventusa. Jer smo mi izabrani od Boga.
2015-09-13
Ne daj Boze da toliki tekst moraju pročitat Lobster King ili mama Dzonija Jr.-a...Verbal Kint wrote:Zapiva je njima jutros Renatofridrih_niche wrote:Svaka ti piva!Verbal Kint wrote:Pa daj u pičku mile matere pogledaj in samo logo grupe, NH ne da nije prikrižen nego su ga još istakli u prvi plan, pa kakve neuke i nepismene seljačine krv ti jebenfridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
A oportunisti i marionete poput Lobstera, Vucine i sličnih anonimaca su nebitni...
Svi ti ‘kako vitar puse’ su bitni koliko crno ispod nokta Simone Gotovac prije obraćanja Bogu...
;)
Pa dajte u pičku materinu retardiranu izaberite među sobom nekoga ko će nam bit dostojan suparnik, ko ima barem SSS, ko je pismen, ko poznaje malo materiju i ko za promjenu može ušetat u zgradu suda i dobit potvrdu o nekažnjavanju
(Y)
Lektira, penicilin za pivače, samo šta ćeš kad oni nemaju kapacitet da pročitaju više od kartice teksta, ovo je njima tok svijesti, gore nego da moraju čitat Prousta, Joycea i Faulknera
Izgorile bi im sinapse...
:^O
Dobro ih je Renato ispisa, svaka čast...
(Y)
P.s.: kako mrzin Prousta, ajme...
Faulkner i Joyce mogu proc, iako su sjebani za čitanje, al Proust...
Retard totalni...
:D
Guest- Guest
Ahahahaha kakva čestitka na Badnjak upravo na Kantridi, kako smo bolesni u pičku materinu
2017-04-24
Tekst je smijesan...tipa...'samo mi posteni svi drugi neposteni'...obrisi sa tim guzicu..jos drobi nema podjele..ovaj pamflet je cista podjela...a novinar je iz podneblja sa najvise lopova i nesposobnjakovicafridrih_niche wrote:Ne daj Boze da toliki tekst moraju pročitat Lobster King ili mama Dzonija Jr.-a...Verbal Kint wrote:Zapiva je njima jutros Renatofridrih_niche wrote:Svaka ti piva!Verbal Kint wrote:Pa daj u pičku mile matere pogledaj in samo logo grupe, NH ne da nije prikrižen nego su ga još istakli u prvi plan, pa kakve neuke i nepismene seljačine krv ti jebenfridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
;)
(Y)
(Y)
Retard totalni...
2015-09-08
vuksadinare wrote:Tekst je smijesan...tipa...'samo mi posteni svi drugi neposteni'...obrisi sa tim guzicu..jos drobi nema podjele..ovaj pamflet je cista podjela...a novinar je iz podneblja sa najvise lopova i nesposobnjakovicafridrih_niche wrote:Ne daj Boze da toliki tekst moraju pročitat Lobster King ili mama Dzonija Jr.-a...Verbal Kint wrote:Zapiva je njima jutros Renatofridrih_niche wrote:Svaka ti piva!Verbal Kint wrote:
Pa daj u pičku mile matere pogledaj in samo logo grupe, NH ne da nije prikrižen nego su ga još istakli u prvi plan, pa kakve neuke i nepismene seljačine krv ti jeben
(Y)
(Y)
Retard totalni...
Ne seri.
darth_vader-
2014-04-17
dovoljno ej reci da ej clan stranke 'prikopametno' bracnog para puljic...koji najtezi napor naprave odlaskom iz prostorija stranke preko puta po burekjasambrend wrote:vuksadinare wrote:Tekst je smijesan...tipa...'samo mi posteni svi drugi neposteni'...obrisi sa tim guzicu..jos drobi nema podjele..ovaj pamflet je cista podjela...a novinar je iz podneblja sa najvise lopova i nesposobnjakovicafridrih_niche wrote:Ne daj Boze da toliki tekst moraju pročitat Lobster King ili mama Dzonija Jr.-a...Verbal Kint wrote:Zapiva je njima jutros Renatofridrih_niche wrote:
Svaka ti piva!
(Y)
(Y)
Retard totalni...
Ne seri.
2015-09-08
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50