Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Hajduk Split
Ivić kao velikan je doveden u Dinamo u pravom trenutku, kad je najviše trebalo.. Špaco kad je postao veliko trenersko ime tad više nije ni bilo situacija da bi postao trener Dinama.PABLO ESCOBAR wrote:Kao navijac dinama zalim sto nikad poput najveceg hrvatskog trenera Tomislava Ivica nije nikad trenirao Dinamo
Last edited by Roland Deschain on 24/12/2018, 15:07; edited 1 time in total
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Roland Deschain wrote:Ti da si pravi navijač Dinama onda bi znao da je Ivić vodio i Dinamo u svojoj velikoj karijeri.PABLO ESCOBAR wrote:Kao navijac dinama zalim sto nikad poput najveceg hrvatskog trenera Tomislava Ivica nije nikad trenirao Dinamo
Guest- Guest
Moj previd. Ispravio sam taj post jer sam krivo protumačio Antin. Nije to mislio.Serbia Strong wrote:Roland Deschain wrote:Ti da si pravi navijač Dinama onda bi znao da je Ivić vodio i Dinamo u svojoj velikoj karijeri.PABLO ESCOBAR wrote:Kao navijac dinama zalim sto nikad poput najveceg hrvatskog trenera Tomislava Ivica nije nikad trenirao Dinamo
2018-11-10
Roland Deschain wrote:Moj previd. Ispravio sam taj post jer sam krivo protumačio Antin. Nije to mislio.Serbia Strong wrote:Roland Deschain wrote:Ti da si pravi navijač Dinama onda bi znao da je Ivić vodio i Dinamo u svojoj velikoj karijeri.PABLO ESCOBAR wrote:Kao navijac dinama zalim sto nikad poput najveceg hrvatskog trenera Tomislava Ivica nije nikad trenirao Dinamo
Ja reko, šta to govoriš-pa lepo Ante napisao da je vodio Dinamo.
Guest- Guest
Dobro, nije baš gramatički ispravan, ali sam se na vrijeme ispravio.Serbia Strong wrote:Roland Deschain wrote:Moj previd. Ispravio sam taj post jer sam krivo protumačio Antin. Nije to mislio.Serbia Strong wrote:Roland Deschain wrote:Ti da si pravi navijač Dinama onda bi znao da je Ivić vodio i Dinamo u svojoj velikoj karijeri.PABLO ESCOBAR wrote:Kao navijac dinama zalim sto nikad poput najveceg hrvatskog trenera Tomislava Ivica nije nikad trenirao Dinamo
Ja reko, šta to govoriš-pa lepo Ante napisao da je vodio Dinamo.
2018-11-10
Tu su negdje. I Zebec je vodio Dinamo.Serbia Strong wrote:Ugl, Ivić nije najbeći hrvatsli trener svih vremena. To je Zebec.
2018-11-10
Serbia Strong wrote:Roland Deschain wrote:Ti da si pravi navijač Dinama onda bi znao da je Ivić vodio i Dinamo u svojoj velikoj karijeri.PABLO ESCOBAR wrote:Kao navijac dinama zalim sto nikad poput najveceg hrvatskog trenera Tomislava Ivica nije nikad trenirao Dinamo
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Tu su negdje. I Zebec je vodio Dinamo.Serbia Strong wrote:Ugl, Ivić nije najbeći hrvatsli trener svih vremena. To je Zebec.
Jel zebec bio trener kada je dinamo uzeo kup velesajamskih gradova?
Guest- Guest
Je...do polufinala. U finalu je bio Horvat.Serbia Strong wrote:Roland Deschain wrote:Tu su negdje. I Zebec je vodio Dinamo.Serbia Strong wrote:Ugl, Ivić nije najbeći hrvatsli trener svih vremena. To je Zebec.
Jel zebec bio trener kada je dinamo uzeo kup velesajamskih gradova?
2018-11-10
Ja se ispricavam jer mo hrvatski mozda nije najispravniji. Znam da grijesim jer sam.odrastao u njemackoj i iskreno nikad nisam do kraja svladao padeze. To mi je najveci krimen.
Tomislav Ivic je najveci hrvatski trener. Trenirao je dva najveca kluba Dinamo i Hajduk.
Tomislav Ivic je najveci hrvatski trener. Trenirao je dva najveca kluba Dinamo i Hajduk.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Tako je.PABLO ESCOBAR wrote:
Tomislav Ivic je najveci hrvatski trener.
A šjor Špaco je radio i učio iz Ivića. Također veliki trener. Oni su dica Splita i dica Hajduka.
Ovi mlađi bi trebali učiti od njih, od ponašanja, preko znanja do ljudskih vrijednosti. No ne vidim da baš uče i da Split više daje takve ljude, nažalost.
Guest- Guest
G. L. U. P. S. I. K. A. K. U. R. A. C.Serbia Strong wrote:Ugl, Ivić nije najbeći hrvatsli trener svih vremena. To je Zebec.
:8)
Guest- Guest
kako je naš hajduk (grinch) ukrao hajduk (božić).
dogodine prvaci.
dogodine prvaci.
sitting_bull-
2015-09-28
U svakom slučaju, najveći hrvatski trener ikada bez konkurencije je Branko Zebec.
Zeko-
2015-08-26
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50