Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Hajduk Split
Hahaha...kakvi jadnici, šesti u ligi, u Europi ispali još usred ljeta, ove sezone nisu pobijedili nijednu ozbiljniju ekipu, svi se sprdaju s njima, a oni se hvale s brojem gledatelja. Jebi ga, treba ovcama dat nešto da manje bleje.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
znas kako se kaze kad nemas nista hvali se papirimaRoland Deschain wrote:Hahaha...kakvi jadnici, šesti u ligi, u Europi ispali još usred ljeta, ove sezone nisu pobijedili nijednu ozbiljniju ekipu, svi se sprdaju s njima, a oni se hvale s brojem gledatelja. Jebi ga, treba ovcama dat nešto da manje bleje.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/581328/preminuo-je-stanko-poklepovic
R.I.P.. Špaco
Kad se već nitko od velikih hajdukovaca nije sjetio, budem ja. Molim i drugi put.
R.I.P.. Špaco
Kad se već nitko od velikih hajdukovaca nije sjetio, budem ja. Molim i drugi put.
r.i.p....spaco nije bio podoban danasnjoj vladajucoj garnituri...Roland Deschain wrote:https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/581328/preminuo-je-stanko-poklepovic
R.I.P.. Špaco
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Nek počiva u miru...
O mrtvima sve najbolje zato necu ništa dalje pisat...
;)
O mrtvima sve najbolje zato necu ništa dalje pisat...
;)
Guest- Guest
Hajduk i Dinamo odigrali su 0:0 pred 21,472 gledatelja na Poljudu u devetom kolu HNL-a.fridrih_niche wrote:A tragedije, majko mila...
Pa gasi ligu!
:(
Dinamo, ka rastura, i opet ga niko ne gleda!
Jebat ga, lopovi nikog ne zanimaju...
Pljuc!
;)
idiote, zašto se onda, kad dolazi dinamo, toliko tovara skupi u općoj psihijatriji na Poljudu?
što ste se svi pretvorili u mazohiste?
druga najveća posjeta na Poljudu je bila kontra gorice - 11.172 tovara, protiv lokomotive bilo vas je 10.408, kontra osijeka 8.545.
jedeš govna, a fritule skoro zabadava.
iscidak.
sitting_bull-
2015-09-28
Roland Deschain wrote:https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/581328/preminuo-je-stanko-poklepovic
R.I.P.. Špaco
sitting_bull-
2015-09-28
ovi forumski i naš hajduk tovari prema poklepoviću kao erdogan prema hakanu sukuru.
sitting_bull-
2015-09-28
Pocivaj u miru Bozijemu sjor Spaco. Neka ti je laka hrvatska zemlja. Legenda si posta za zivota
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
sitting_bull wrote:Roland Deschain wrote:https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/581328/preminuo-je-stanko-poklepovic
R.I.P.. Špaco
Zeko-
2015-08-26
"A šta je, Ahmade, AA!? Bolu te leđa, AA?! Jeli, pet dana te već bole, PET!!!??? A jel ti sinko znaaaš zašto te leđa bolu?! JER NE ZNAŠ NI JEBAVAT KAKO TRIBA!!! Ti jebeš ovako: (i onda mu pokazuje), a tribaš ovako ( i onda mu pokazuje). Skoko i Andrić su plakali od smija.
Eto, iskorištavaš smrt jednog VELIKOG Špace za pokazati koliko si JADAN I BIJEDAN SMRAD!Roland Deschain wrote:https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/581328/preminuo-je-stanko-poklepovic
R.I.P.. Špaco
Srami se!
Guest- Guest
A ti đubre tovarsko i forumska iskorištavaš smrt jednog od rijetkih velikih i poštenih hajdukovaca da bi vrijeđao.
Mrš đubre.
Mrš đubre.
Zeko-
2015-08-26
Au contraire, budaletino. Pokazujem koliko si TI jadan i bijedan smrad. Ko i druge ovce iz sekte koji se sprdaju zadnjih godina s hajdukovim veličinama među koje nesumnjivo spada i Špaco. S druge strane se veličaju Dinamovi otpatci.isključivi krivac wrote:Eto, iskorištavaš smrt jednog VELIKOG Špace za pokazati koliko si JADAN I BIJEDAN SMRAD!Roland Deschain wrote:https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/581328/preminuo-je-stanko-poklepovic
R.I.P.. Špaco
Srami se!
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Spaco je velikan
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kao navijac dinama zalim sto nikad poput najveceg hrvatskog trenera Tomislava Ivica nije nikad trenirao Dinamo
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Spaco je velikan
Špaco je uvik bija svoj, simpatičan, dobar trener i uvik se bavija samo terenom, nogometom i onim što se događa na terenu.Znao bi on obrusiti ovima iz Uprave kad je bio u klubu, ali nije bilo lešinarenja i uriniranja s njegove strane po medijima poput nekih jadnika. Zato su ga svi volili, i zato danas tuguje cijeli hajdučki puk!
Guest- Guest
Ivić kao velikan je doveden u Dinamo u pravom trenutku, kad je najviše trebalo.. Špaco kad je postao veliko trenersko ime tad više nije ni bilo situacija da bi postao trener Dinama.PABLO ESCOBAR wrote:Kao navijac dinama zalim sto nikad poput najveceg hrvatskog trenera Tomislava Ivica nije nikad trenirao Dinamo
Last edited by Roland Deschain on 24/12/2018, 15:07; edited 1 time in total
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50