Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Hajduk Split
Doći će,doći.fridrih_niche wrote:Ovo je Hrvatska...
Ništa ne dolazi na naplatu...
;)
Ne mislim pravno, kroz institucije i slično.
Guest- Guest
bujanec je krkan bez pameti i ne treba ga obajdirati.
ojdanić je bio čovjek koji je držao na uzdi likove poput rilova koji jednostavno nisu dorasli da se nose s veličinom hajduka, nego su kao najsitnije duše podlegli zovu šuštanja.
naravno, vi ćete braniti rilova kao da je ojdanić, premda vam jako paše što se rilov mudro povukao prije nego netko prokuži njegovu ulogu u financijskom sunovratu hajduka, katastrofalnim sportskim rezultatima i izolaciji hajduka kako od matične organizacije tako i od vlastitog puka koji gubi vjeru u sposobnost onih koji vode hajduk.
činjenica je da je hajduk doveden u situaciju da nikoga od pet klubova plasiranih ispred sebe ove sezone nije pobijedio!
zar je i za to kriv HNS, šuker, ili mamić???
dok ekipa iz hajduka prodaje maglu o transparentnosti, planovima i izborima u vlastitoj butigi im gospodare kojekakvi šalabajzeri, a u vremenu kad se treba reagirati odlučno i brzo svi bježe od odgovornosti.
ako ste već smijenili kosa što niste odmah imenovali v.d. lika koji bi odradio završetak sezone i prijelazni rok, nego ste imali vakuum od 18.travnja do dana borca.
ili sad ova priča sa no.
dulje traju kandidacije, predizborna kampanja i izbori za no hajduka, nego za sabor.
demokracija na naš hajduk način rađa samo kilava rješenja, a financijski i po sportskim rezultatima trpi isključivo i jedino hnk hajduk š.d.d.
to što tovari koji drugaju za hajduka zbog toga pate već je postalo normalno za njih.
nama ostalima vas je malo ža.
ojdanić je bio čovjek koji je držao na uzdi likove poput rilova koji jednostavno nisu dorasli da se nose s veličinom hajduka, nego su kao najsitnije duše podlegli zovu šuštanja.
naravno, vi ćete braniti rilova kao da je ojdanić, premda vam jako paše što se rilov mudro povukao prije nego netko prokuži njegovu ulogu u financijskom sunovratu hajduka, katastrofalnim sportskim rezultatima i izolaciji hajduka kako od matične organizacije tako i od vlastitog puka koji gubi vjeru u sposobnost onih koji vode hajduk.
činjenica je da je hajduk doveden u situaciju da nikoga od pet klubova plasiranih ispred sebe ove sezone nije pobijedio!
zar je i za to kriv HNS, šuker, ili mamić???
dok ekipa iz hajduka prodaje maglu o transparentnosti, planovima i izborima u vlastitoj butigi im gospodare kojekakvi šalabajzeri, a u vremenu kad se treba reagirati odlučno i brzo svi bježe od odgovornosti.
ako ste već smijenili kosa što niste odmah imenovali v.d. lika koji bi odradio završetak sezone i prijelazni rok, nego ste imali vakuum od 18.travnja do dana borca.
ili sad ova priča sa no.
dulje traju kandidacije, predizborna kampanja i izbori za no hajduka, nego za sabor.
demokracija na naš hajduk način rađa samo kilava rješenja, a financijski i po sportskim rezultatima trpi isključivo i jedino hnk hajduk š.d.d.
to što tovari koji drugaju za hajduka zbog toga pate već je postalo normalno za njih.
nama ostalima vas je malo ža.
sitting_bull-
2015-09-28
A dobro to...isključivi krivac wrote:Doći će,doći.fridrih_niche wrote:Ovo je Hrvatska...
Ništa ne dolazi na naplatu...
;)
Ne mislim pravno, kroz institucije i slično.
;)
Guest- Guest
kučke hajdučke šute ko tete sa svačke na to kako im suci poklanjaju penale.
spašavanje ostataka hajduka postaje sve degutantnije.
spašavanje ostataka hajduka postaje sve degutantnije.
sitting_bull-
2015-09-28
Kako je najveći hrvatsku klub danas lagano pobjedija...
Još Istra dala gol iz ofsajda...
Al ni suci nas ne mogu zaustavit...
;)
Još Istra dala gol iz ofsajda...
Al ni suci nas ne mogu zaustavit...
;)
Guest- Guest
Jeli moguce ali stvarno da su Zana Ojdanica inace pripadnika Pauka nazvali Jovanom. Tko je taj Bujica???
Sta je on. Znam samo za onu zgadiju tomica stankovica dezulovica pilica i krilu. Ljudski olos.
Ali za tog Bujice nikad cuo nisam. Sta on misli skime se sprda?
Alo sine sprdas se sa Udarnom
Sta je on. Znam samo za onu zgadiju tomica stankovica dezulovica pilica i krilu. Ljudski olos.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nit znam tko je ni sta je ali po svoj prilici se radi o smecu. Bez obzira livog ili desnog krika. Ocigledno je da se radi o Udbasu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
....spustio se na nivo onih 'da bog da sve izgubili'PABLO ESCOBAR wrote:Jeli moguce ali stvarno da su Zana Ojdanica inace pripadnika Pauka nazvali Jovanom. Tko je taj Bujica???
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
...a ono 'da bog da sve izgubili'...i to je za zabranu takvina da idu sjeverno od sv.rokaisključivi krivac wrote:
Preko svega se može prijeći, ali kad ova dva smrdljivca, moralna dna idu jednog pokojnog Žana Ojdanića nazivati, citiram:"Jovan Ojdanić" e onda niže i jadnije ne može.
I kad jednog dana jednom od ove dvojice netko promjeni izgled lica negdje tamo južnije od svetog Roka, onda će licemjeri početi o nasilnicima, huliganima i slično?!?
A nasilje je tu, nažalost, jedino rješenje.
Krepajte smradovi...
2015-09-08
...da a onda ces navijat za hrvatsku..jebote hrvatska nije ni hdz ni sdp...niti je split dalmacija..tebe ce se pitatisključivi krivac wrote:Nema smisla nikakva utakmica na Poljudu, sve dok zadnji smrad i izdrkotina iz HNS-a ne ode (a tamo ima i lopova, kriminalaca i svakakvog šljama, mali milijun članova zločinačke organizacija poznatije kao HDZ ).sat2 wrote:
Ili, 7 razloga zašto NE dati repku na Poljud:
Btw. profa iz Čađavice, jebala te repka u guzicu.
2015-09-08
takovuksadinare wrote:....spustio se na nivo onih 'da bog da sve izgubili'PABLO ESCOBAR wrote:Jeli moguce ali stvarno da su Zana Ojdanica inace pripadnika Pauka nazvali Jovanom. Tko je taj Bujica???
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2048644
2015-09-08
.....to nije u redu...ovo za ojdanica....ali da je zadruga NH smece...i ljevicarska organizacija to je istinaPABLO ESCOBAR wrote:Jeli moguce ali stvarno da su Zana Ojdanica inace pripadnika Pauka nazvali Jovanom. Tko je taj Bujica???
2015-09-08
To je jedan nasmrkani patuljak koji kurve plaća kokom...PABLO ESCOBAR wrote:Jeli moguce ali stvarno da su Zana Ojdanica inace pripadnika Pauka nazvali Jovanom. Tko je taj Bujica???
Nebitno desničarsko potrckalo i voditelj nekog debilnog talk showa u rangu debilane ala Nedjeljom u 2...
Udbas i plaćenik ala Vucina...
Uglavnom, nebitan lik i ne triba mu davat pozornosti...
;)
Guest- Guest
tata ti ke udbas pederu...pripadnik tigrova dok si se ti dubkom skrivao u podrumu...fridrih_niche wrote:To je jedan nasmrkani patuljak koji kurve plaća kokom...PABLO ESCOBAR wrote:Jeli moguce ali stvarno da su Zana Ojdanica inace pripadnika Pauka nazvali Jovanom. Tko je taj Bujica???
Nebitno desničarsko potrckalo i voditelj nekog debilnog talk showa u rangu debilane ala Nedjeljom u 2...
;)
2015-09-08
fridrih_niche wrote:
To je jedan nasmrkani patuljak koji kurve plaća kokom...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:<3kingkong7 wrote:ist
pit
zapalit
hajduk split
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pogledajte koliko se navijača okupilo nakon objave o stečaju Medveščaka, budimo ponosni na sve momke koji su se okupili pred Banovinom!
Oko Medvešćaka se vrtila jaka marketinška priča, svi oni su podržavali klub dok je ostvarivao solidne rezultate
Danas je objavljeno, doduše ne službeno od strane kluba, da je KHL Medvešćak odigrao svoju zadnju utakmicu u EBEL ligi. Klub navodno ide u stečaj. Klub koji ima preko 20 titula prvaka, koji je igrao jaku KHL ligu. Klub koji je prije 5-6 godina punio Zagrebačku Arenu bez problema.
Oko Medvešćaka se vrtila jaka marketinška priča. Namjerno neću navoditi imena sponzora jer to nisu zaslužili (pivari, naftna industrija, automobilska industrija, maloprodajni lanci, ossiguravatelji). Svi oni su podržavali klub dok je ostvarivao solidne rezultate. Danas nema nikoga.
Navijači su kupovali dresove, kape, šalove... Nacionalne televizije su prenosile utakmice, reklame su išle u prime time-u. Uprava (vlasnik) je donjela odluku da će se natjecati u jakoj KHL ligi. Očito su se precjenili. Danas ispadaju iz EBEL lige.
Nakon objave o stečaju kluba rijetki vjerni navijači su pokušali organizirati doček igrača. Htjeli su pokazati da je njima klub više od komada papira na kojem će biti potpisan stečaj. Poziv na okupljanje je objavljen u mnogim grupama na društvenim mrežama. Rezultat akcije vjernih navijača je vidljiv na fotografiji ovog posta. Zagrebe, srami se!
Danas sam tužan zbog svog prijatelja koji je zajedno sa svojom obitelji preplatnik već dugi niz godina. Zbog čovjeka s velikim Č. Čovjeka koji svoj klub voli svim srcem, čija djeca prate klub na gostovanjima, djeca koja od svoje druge godine idu na utakmice. Robert, imaš moje veliko poštovanje. Tuga i ponos.
S druge strane strane - PONOS! Ponos na sve one momke koji su se, kada je moj klub bio u sličnoj situaciji, okupili pred Banovinom i izborili da se klub ne uništi. Na sve one koji su izabrali teži put. Put istine i poštenja. Na one koji su napisali Kodeks i na one koji ga se drže.
Ponosan sam na sve one koji su svojim volonterskim radom omogućili da se danas za nadzorni odbor kuba glasa na demokratskim izborima. Dvokružno! Elektronski! Na svih 37245 članova koji su i ove godine uplatili članarinu. Posebno sam ponosan na 5000 članova koji su sudjelovali na izborima u prvom krugu. Na sve one koji pišu povijest kluba na način koji na ovim prostorima nije zabilježen.
Ponosan sam na one koji sudjeluju u projektima 'Ili jesi ili nisi' i 'Za sva vrimena'. To su ljudi koji će osigurati da nam se nikada ne dogodi situacija u kojoj jedna osoba odlučuje o tome hoće li klub opstati ili neće. O tome odlučujemo sami. Svaki od vas.
Za kraj pogledajte fotografiju, jer upravo se toliko navijaća okupilo i zapitajte se želite li da vaša djeca sutra ovo dožive. Ako ne želite 15.12. 2018. je dan odluke.
http://dalmatinskiportal.hr/sport/pogledajte-koliko-se-navijaca-okupilo-nakon-objave-o-stecaju-medvescaka--budimo-ponosni-na-sve-momke-koji-su-se-okupili-pred-banovinom/38967?fbclid=IwAR0GSKjpqvJuoTl46LQAkxIb7oAmi9iTbAZPkGz2iyLYy9zEyBYfqos9Jk8
Guest- Guest
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50