Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Hajduk Split
plus sportski direktor im je dinamovac sasa bjelanovic...a i huljaj mi sumnjiv...sitting_bull wrote:u hajduku su tri (od 12) trenera koji su radili u dinamu:isključivi krivac wrote:“Treba biti iskren i reći da u Hajduku ima puno trenera koje je Dinamo odbacio. Nije normalno da u pionirskoj, kadetskoj i mladoj momčadi nema ni jednog trenera iz Dalmacije. Oni nisu ništa lošiji od zagrebačkih, možda jedino nemaju laptope...”
Zoran Vulić
I kako da sad čovjek ozbiljno shvati Vulića koji priča o tome da u omladinskim kategorijama nema trenera iz Dalmacije (mada geografija ne bi uopće ni smjela biti kriterij!), a pionire već treću sezonu u nizu vodi Jure Srzić iz Makarske!
Od 19 trenera u Akademiji, dva su iz tog "famoznog" Zagreba (Tolić i Despotović), toliko o 'purgerskom' preuzimanju Hajdukove omladinske škole, a iz Dalmacije su još Vušković (U11), Jurica (U10), Puljiz (U8), Mijandrušić (U14), Kurtović (U12), Runje (trener vratara) itd... Uz napomenu da su svi treneri vratara iz Dalmacije.
https://www.goal.com/hr/vijesti/u-hajduku-su-dinamovi-otpaci-a-iz-akademije-su-mi-gurali/mh9r1qi0vdn01jl0ehqb3oaxo
- Krešimir gojun, voditelj akademije
- mario despotović u-18
- siniša Oreščanin - prva momčad hajduka
igor tolić u-17 je iz hašk-a, dejan tomić u-9 je iz osijeka, Robert jurica u-10 je iz viškova (rijeka), ostali (6) imaju veze s Dalmacijom i splitom.
hajduk ima šest (6) trenera vratara u akademiji, jednog trenera za individualni rad i jednog skauta.
dakle, u ovom trenutku vam i akademiju i prvu momčad vode bivši treneri iz dinama.
filijala, ne?
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
...sve ce to u red dovesti benjamin perasoovic ali prvo da mu daju koju kunu za žujuvuksadinare wrote:plus sportski direktor im je dinamovac sasa bjelanovic...a i huljaj mi sumnjiv...sitting_bull wrote:u hajduku su tri (od 12) trenera koji su radili u dinamu:isključivi krivac wrote:“Treba biti iskren i reći da u Hajduku ima puno trenera koje je Dinamo odbacio. Nije normalno da u pionirskoj, kadetskoj i mladoj momčadi nema ni jednog trenera iz Dalmacije. Oni nisu ništa lošiji od zagrebačkih, možda jedino nemaju laptope...”
Zoran Vulić
I kako da sad čovjek ozbiljno shvati Vulića koji priča o tome da u omladinskim kategorijama nema trenera iz Dalmacije (mada geografija ne bi uopće ni smjela biti kriterij!), a pionire već treću sezonu u nizu vodi Jure Srzić iz Makarske!
Od 19 trenera u Akademiji, dva su iz tog "famoznog" Zagreba (Tolić i Despotović), toliko o 'purgerskom' preuzimanju Hajdukove omladinske škole, a iz Dalmacije su još Vušković (U11), Jurica (U10), Puljiz (U8), Mijandrušić (U14), Kurtović (U12), Runje (trener vratara) itd... Uz napomenu da su svi treneri vratara iz Dalmacije.
https://www.goal.com/hr/vijesti/u-hajduku-su-dinamovi-otpaci-a-iz-akademije-su-mi-gurali/mh9r1qi0vdn01jl0ehqb3oaxo
- Krešimir gojun, voditelj akademije
- mario despotović u-18
- siniša Oreščanin - prva momčad hajduka
igor tolić u-17 je iz hašk-a, dejan tomić u-9 je iz osijeka, Robert jurica u-10 je iz viškova (rijeka), ostali (6) imaju veze s Dalmacijom i splitom.
hajduk ima šest (6) trenera vratara u akademiji, jednog trenera za individualni rad i jednog skauta.
dakle, u ovom trenutku vam i akademiju i prvu momčad vode bivši treneri iz dinama.
filijala, ne?
2015-09-08
ispada kako je vulić bio u pravu kad je ovaj hajduk imenovao kao dinamo-3.
sitting_bull-
2015-09-28
pa jedan od glavnih razloga zasto su ga smjenili...uz ono da u klubu vlada nerad...sitting_bull wrote:ispada kako je vulić bio u pravu kad je ovaj hajduk imenovao kao dinamo-3.
2015-09-08
pričekajmo da vidimo kakvu će pitu od ovog igračkog materijala napraviti Oreščanin kao i koliki će Oreščaninu biti rok trajanja.
za huljaja se već piše kako mu je rok istekao, a bjelanović je očito roba koja se ne kvari. a možda i nije.
za huljaja se već piše kako mu je rok istekao, a bjelanović je očito roba koja se ne kvari. a možda i nije.
sitting_bull-
2015-09-28
...orescanin je vec bivsi..ak hoces danas nekog otkantat iz hajduka postavis ga za trenera ....ja da sam na mjestu orescanina rekao bi 'ne,hvala prosim lepo rajse sam ja u hajduku b'.... ....huljaj je vec trebao biti bivsi nakon mjesec dana kad je rekao da se bas dobro ne snalazi u ovoj funkciji..a bjelanovic?...on je u problemu?..ako ga znogiraju pao je sa konja na magarca..opet nazad kao vodonosa u 3 b talijansku ligu...a napokon je postao jedan od glavnihsitting_bull wrote:pričekajmo da vidimo kakvu će pitu od ovog igračkog materijala napraviti Oreščanin kao i koliki će Oreščaninu biti rok trajanja.
2015-09-08
zapravo...najizgledniji da zamjeni huljaja je jos jedan purger anarhust benjamin perasovic...ali prvo da ga doceka gajba zuje u uredu i da ima direktnu vezu sa filozofskim fakultetom u zagrebusitting_bull wrote:pričekajmo da vidimo kakvu će pitu od ovog igračkog materijala napraviti Oreščanin kao i koliki će Oreščaninu biti rok trajanja.
2015-09-08
a sto mozes..oni sto su vrijedili pobjegli od toga...ostala kvasinasitting_bull wrote:luda kuća.
2015-09-08
vidis da i 'branitelj' hajduckih principa amper kad ga upitas sto se ti ne angaziras u hajduku kad sve znas i fanatik si...odgovara 'ne,hvala'sitting_bull wrote:luda kuća.
2015-09-08
Slazen se da je ovo blokiranje na forumu idiotizam...
Kic bi to triba uredit ka na fejsu...
Inače, stvarno nisan lud da otvaran poruke priglupih tatticara...
:D
Kic bi to triba uredit ka na fejsu...
Inače, stvarno nisan lud da otvaran poruke priglupih tatticara...
:D
Guest- Guest
ne bi idiot ni postavio taj screenshot da nije sve pročitao.
kao, vidite da ja ne jebem, ali zato drkam.
kao, vidite da ja ne jebem, ali zato drkam.
sitting_bull-
2015-09-28
Vulić je bio veliki igrač, vrlo dobar trener prije i veliki čovjek. Pamti se da je kao kapetan Nantesa bez dozvole kluba došao igrati prvu utakmicu protiv SAD-a.
Ali ovo njegovo ponašanje nije u redu. Ne znam koji su mu bili motivi za preuzimanje klupe. Da li je želio pomoći ili silom nametati neku svoju ideju.
Kao trener nije donio poboljšanje igre, kad je dobio otkaz svojim izjavama samo radi još veći kaos u ionako kaotičnom stanju čime radi samo štetu.
S druge strane vidi se da je uprava izgubljena. Nejasno zašto su uopće uzeli Vulića, ako Oreščanin tada nije bio dovoljno dobar, sigurno danas nije puno bolji nego tada. Sinišu pamtim ko dobrog igrača protiv kojeg sam igrao dosta puta, ali dali je dobar trener teško je reći nakon vođenja B ekipe. Uglavnom sretno mu bilo, trebat će mu jer mislim da je upao u najgorem mogućem trenutku.
Ali ovo njegovo ponašanje nije u redu. Ne znam koji su mu bili motivi za preuzimanje klupe. Da li je želio pomoći ili silom nametati neku svoju ideju.
Kao trener nije donio poboljšanje igre, kad je dobio otkaz svojim izjavama samo radi još veći kaos u ionako kaotičnom stanju čime radi samo štetu.
S druge strane vidi se da je uprava izgubljena. Nejasno zašto su uopće uzeli Vulića, ako Oreščanin tada nije bio dovoljno dobar, sigurno danas nije puno bolji nego tada. Sinišu pamtim ko dobrog igrača protiv kojeg sam igrao dosta puta, ali dali je dobar trener teško je reći nakon vođenja B ekipe. Uglavnom sretno mu bilo, trebat će mu jer mislim da je upao u najgorem mogućem trenutku.
Istina je da Vulić nije donio poboljšanje igre, ali sa kadrom igrača kojeg je imao teško da je i mogao puno više napraviti. Oni svaku godinu rade isto, a lijepo se govori da pametni uče na vlastitim greškama. Prvo rasprodaju i ono malo kaj im od igrača valja, a onda brže-bolje pred sam kraj prelaznog roka traže igrače, maltene, po cesti i kad na tržištu ostane samo ono kaj nitko neće. Tu je ogromna razlika između njih i Dinama. Dinamo je prvo doveo 2 stopera, Teophila i Dilavera, a onda prodao Benkovića, pa je zakapario Leovca i prodao Sosu, pa doveo Hajrovića i Oršića i onda prodao Soudanija. I to je jedini ispravan put, kupovati planski i onda prodavati igrače za koje si doveo alternativu. Istina je da je kod njih delikatnija situacija, jer oni nemaju novce da bi prvo kupili igrače, a onda prodavali, ali jednom to moraju prelomiti ili budu uvijek ovakva "šaka jada" kakva su sada.
Zeko-
2015-08-26
Mislim da je ove godine veći problem bio nedostatak vodstva. Prijelazni rok je bio na vratima, a imali su predsjednika i SD na odlasku. Ovi koji su došli nakon njih nisu dorasli zadatku. NO je radio posao uprave, a nemaju znanja za to.Zeko wrote:Istina je da Vulić nije donio poboljšanje igre, ali sa kadrom igrača kojeg je imao teško da je i mogao puno više napraviti. Oni svaku godinu rade isto, a lijepo se govori da pametni uče na vlastitim greškama. Prvo rasprodaju i ono malo kaj im od igrača valja, a onda brže-bolje pred sam kraj prelaznog roka traže igrače, maltene, po cesti i kad na tržištu ostane samo ono kaj nitko neće. Tu je ogromna razlika između njih i Dinama. Dinamo je prvo doveo 2 stopera, Teophila i Dilavera, a onda prodao Benkovića, pa je zakapario Leovca i prodao Sosu, pa doveo Hajrovića i Oršića i onda prodao Soudanija. I to je jedini ispravan put, kupovati planski i onda prodavati igrače za koje si doveo alternativu. Istina je da je kod njih delikatnija situacija, jer oni nemaju novce da bi prvo kupili igrače, a onda prodavali, ali jednom to moraju prelomiti ili budu uvijek ovakva "šaka jada" kakva su sada.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Evo potpisujem svaku riječ koju si napisao.Roland Deschain wrote:Vulić je bio veliki igrač, vrlo dobar trener prije i veliki čovjek. Pamti se da je kao kapetan Nantesa bez dozvole kluba došao igrati prvu utakmicu protiv SAD-a.
Guest- Guest
a znas zasto ej tako kaoticno s aupravom..umjesto da mixaju u upravi ljude koji znaju sa finacijama i ljude od nogometne struke koji mogu posluziti kao savjetnici onima koji ulazu u igrace da im ovi budu savjetnici u koga se isplati ulagati posto znaju prepoznati igrace..oni upravu naprave od 90% ljudi koji su nogomet gledali preko tv-a ili koji put dosli na utakmicu...i onda ako vec dovedu u upravi nekog koji ima veze sa nogometom taj nije taj kvalitet nema izgrađeno ime u struci..poput bjelanovica...koji je svoje 'znanje' gradio kao vodonosa po nizerazrednim talijanskim klubovima a iz dinama je sitjeran zadar ga nije htio...dakle i tu pokupe otpadak koji je sav sretan da uhvati neku znacajniju poziciju a na kraju postane poslusnik...jer nema autoriteta i nekog znanjaRoland Deschain wrote:Vulić je bio veliki igrač, vrlo dobar trener prije i veliki čovjek. Pamti se da je kao kapetan Nantesa bez dozvole kluba došao igrati prvu utakmicu protiv SAD-a.
2015-09-08
evo vam jedan primjer pa procjenite jesam li u pravu ili nisam..vodeci na izborima za clana uprave je benjamin perasovic...koji se vise bavio navijacima,sorama navijaca,neredima nego sto je uopc epratio nogometnu igru,igrace i slicno...i sto sad taj moze napraviti ili odlucivati koji ej igrac kvalitetan za hajduk koji nije...kad ne zna osnovne karakteristike igraca ni igre...ili sto s etice financija..najveci financijski domet mu ej bilo zicanej navijaca 'ej stari imas kunu za vopi'vuksadinare wrote:a znas zasto ej tako kaoticno s aupravom..umjesto da mixaju u upravi ljude koji znaju sa finacijama i ljude od nogometne struke koji mogu posluziti kao savjetnici onima koji ulazu u igrace da im ovi budu savjetnici u koga se isplati ulagati posto znaju prepoznati igrace..oni upravu naprave od 90% ljudi koji su nogomet gledali preko tv-a ili koji put dosli na utakmicu...i onda ako vec dovedu u upravi nekog koji ima veze sa nogometom taj nije taj kvalitet nema izgrađeno ime u struci..poput bjelanovica...koji je svoje 'znanje' gradio kao vodonosa po nizerazrednim talijanskim klubovima a iz dinama je sitjeran zadar ga nije htio...dakle i tu pokupe otpadak koji je sav sretan da uhvati neku znacajniju poziciju a na kraju postane poslusnik...jer nema autoriteta i nekog znanjaRoland Deschain wrote:Vulić je bio veliki igrač, vrlo dobar trener prije i veliki čovjek. Pamti se da je kao kapetan Nantesa bez dozvole kluba došao igrati prvu utakmicu protiv SAD-a.
2015-09-08
vuksadinare wrote:evo vam jedan primjer pa procjenite jesam li u pravu ili nisam..vodeci na izborima za clana uprave je benjamin perasovic...koji se vise bavio navijacima,sorama navijaca,neredima nego sto je uopc epratio nogometnu igru,igrace i slicno...i sto sad taj moze napraviti ili odlucivati koji ej igrac kvalitetan za hajduk koji nije...kad ne zna osnovne karakteristike igraca ni igre...ili sto s etice financija..najveci financijski domet mu ej bilo zicanej navijaca 'ej stari imas kunu za vopi'vuksadinare wrote:a znas zasto ej tako kaoticno s aupravom..umjesto da mixaju u upravi ljude koji znaju sa finacijama i ljude od nogometne struke koji mogu posluziti kao savjetnici onima koji ulazu u igrace da im ovi budu savjetnici u koga se isplati ulagati posto znaju prepoznati igrace..oni upravu naprave od 90% ljudi koji su nogomet gledali preko tv-a ili koji put dosli na utakmicu...i onda ako vec dovedu u upravi nekog koji ima veze sa nogometom taj nije taj kvalitet nema izgrađeno ime u struci..poput bjelanovica...koji je svoje 'znanje' gradio kao vodonosa po nizerazrednim talijanskim klubovima a iz dinama je sitjeran zadar ga nije htio...dakle i tu pokupe otpadak koji je sav sretan da uhvati neku znacajniju poziciju a na kraju postane poslusnik...jer nema autoriteta i nekog znanjaRoland Deschain wrote:Vulić je bio veliki igrač, vrlo dobar trener prije i veliki čovjek. Pamti se da je kao kapetan Nantesa bez dozvole kluba došao igrati prvu utakmicu protiv SAD-a.
Koliko ja znam Perasović nije kandidat za upravu, nego za NO i nije na njemu da dovodi igrače, zna se čija je to zadaća u jednom nogometnom klubu kao što se i zna kojaje uloga NO u jednom d.d. / š.d.d. U NO bi trebalo biti 7 ljudi pa je onda i poželjno da ne budu svi istog profila.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50