Meanwhile in croatia...
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Meanwhile in croatia...
jel j eluka ploce premalaRayMabus wrote:Zašto ne ?Leviathan2 wrote:zas bi kinezi to radili, vec imaju luku u grckoj ,RayMabus wrote:Nema potrebeHektorović wrote:T. wrote:
na sjeveru je svaka selendra povezana željeznicom...
jug zapostavljen potpuno...
Težak teren, no trebalo bi povezati Split i Ploče
Kina uvuće Bosnu u dužničko ropstvo a ovi im prodaju željeznice tada ja eu fondovima napravim unsku prugu
To je plan
Leviathan2 wrote:eto, zlovenci u duznickom ropstvu :Dmarcellus wrote:rijeka je propala kao luka i sve je preselilo u nekad minorni koper jer su slovenci u suradnji s kinezima sagradili prugu i tunele
a mi imamo prugu i rafineriju u rijeci jedno i drugo od franc jozefa s tim da je željeznički promet za franc jozefa bio bolje organiziran
pa sad filozofirajte...
po nekoj logici jel, a koliko znam luka koper je preopterecena
zato mi u rijeci imamo debelog krmka progresivnog
Tko uuopće priča o luci Ploče ,mislim da sam rekao Split,Šibenik i ZadarLeviathan2 wrote:jel j eluka ploce premalaRayMabus wrote:Zašto ne ?Leviathan2 wrote:zas bi kinezi to radili, vec imaju luku u grckoj ,RayMabus wrote:Nema potrebeHektorović wrote:
Težak teren, no trebalo bi povezati Split i Ploče
Kina uvuće Bosnu u dužničko ropstvo a ovi im prodaju željeznice tada ja eu fondovima napravim unsku prugu
To je plan
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
marcellus wrote:rijeka je propala kao luka i sve je preselilo u nekad minorni koper jer su slovenci u suradnji s kinezima sagradili prugu i tunele
a mi imamo prugu i rafineriju u rijeci jedno i drugo od franc jozefa s tim da je željeznički promet za franc jozefa bio bolje organiziran
pa sad filozofirajte...
pa ti si taj koji non stop mantra šta će nama luke i brodogradilišta? koji će to hrvatima kurac? kakve luke i sranja rvati će prodavati znanje, pisati kolumne u opskurnim medijima koje čitaju krkani po dinarskim pećinama luke i brodogradilišta su ostaci jugokomunističke titove srbočetničke jugoslavije i sve što je iz tog doba treba izbrisati sa lica zemlje, uništiti i izbrisati iz povijesti. da ne bi nekom palo na pamet graditi luke i brodogradilišta treba isušiti Jadransko more!!!
Guest- Guest
Unsku prugu ja mogu gradit fondovima EU ali neču jer neću da me Sarajevo ili Bl prca
Dragi Kinezi kupite Bosnu i dodite u posjed željeznica
A onda eci peci pec Šibenik,Zadar,Split
Ima i viška
Dragi Kinezi kupite Bosnu i dodite u posjed željeznica
A onda eci peci pec Šibenik,Zadar,Split
Ima i viška
2014-04-11
gnječo ne seri
luke su luke a škverovi škverovi
jedini naš škver kojeg je trebalo spašavat je kraljevica, a mi smo umjesto da od pet gubitaških brodogradilišta probamo spasit jedno koje ima izgleda bit spašeno smo utukli jedan godišnji budžet države u spašavanje svih pet (kad se dodaju i subvencije)
a brod iz svakog našeg škvera košta duplo više za napravit nego što ga se može naplatit
luka je drugo, za luku ti treba infrastruktura odavno ja ovdje tupim da je pruga do rijeke apsolutni prioritet za napravit, i dalje do pešte
brza pruga a ne ovo ovo je još građen za khuena bana negdje
luke su luke a škverovi škverovi
jedini naš škver kojeg je trebalo spašavat je kraljevica, a mi smo umjesto da od pet gubitaških brodogradilišta probamo spasit jedno koje ima izgleda bit spašeno smo utukli jedan godišnji budžet države u spašavanje svih pet (kad se dodaju i subvencije)
a brod iz svakog našeg škvera košta duplo više za napravit nego što ga se može naplatit
luka je drugo, za luku ti treba infrastruktura odavno ja ovdje tupim da je pruga do rijeke apsolutni prioritet za napravit, i dalje do pešte
brza pruga a ne ovo ovo je još građen za khuena bana negdje
za luku je ključan položaj. Za škver je položaj sasvim nebitan jer je svejedno je li ovdje ili u koreji, bitno je samo ko je učinkovitiji, a to su koeranci a i oni propadaju jer su kinezi još učinkovitiji i jeftiniji
a luku ne moš preselit u koreju pa da tamo iskrcavaju robu za budimpeštu
a luku ne moš preselit u koreju pa da tamo iskrcavaju robu za budimpeštu
Eci peci pec ti si mali zec a ja mala vjeverica eci pec pec
Eci pec pec ti si mali zec a ja mala vjeverica eci peci pec
Eci peci pec ti si mali zec ......eci pec pec
Draga Kina udi u vlasništvo željeznica RS i budi 51℅ vlasnik
Gradi se unska pruga a luku Šibenik ti poklanjam
Eci peci pec
Eci peci pec
2014-04-11
RayMabus wrote:Eci peci pec ti si mali zec a ja mala vjeverica eci pec pec
Eci peci pec
2014-04-11
Voziti auto sa prekoračenom dopuštenom brzinom jest pobuna protiv mediokracije i borba za ljudsku slobodu:)dijagram wrote:vlakom, ne autom s prekoracenom dopustenom brzinom:)kolerik wrote:Jel ti hodaš? ;)marcellus wrote:Zagreb Rijeka jedno 4 sata, Zagreb Split jedno osam
Zagreb Rijeka 90 min
Zagreb Split 3 sata
Guest- Guest
Dodik će dobit još tih kredita od Kine , željeznice RS posluju loše a sad kako se radi autoput tom dionicom nije ni za putnički promet njima više napeta ,brže dodu autom do Doboja
51% mora biti vlasnik Kina plus Sarajevo isto u kreditima
Radim onda unsku prugu eu fondovima a kako je dionica željeznice kroz Federaciju tu a poviše je Kina a ispod ja i Kina neće smit diktirat Sarajevo ništa
Uostalom luka Ploče je moja pa bi moglo to neradit malo ako budu zajebavali
Poanta priče je Um caruje snaga klade valja
Zagreb i Osijek imaju preko Kineza ulaz u Bosnu jer je 51% vlasništvo Kine
Dodik može zadržati 49% i ta nova željeznica poslovat če vrhunski puno bolje nego sada
To je to
Idemo dalje
51% mora biti vlasnik Kina plus Sarajevo isto u kreditima
Radim onda unsku prugu eu fondovima a kako je dionica željeznice kroz Federaciju tu a poviše je Kina a ispod ja i Kina neće smit diktirat Sarajevo ništa
Uostalom luka Ploče je moja pa bi moglo to neradit malo ako budu zajebavali
Poanta priče je Um caruje snaga klade valja
Zagreb i Osijek imaju preko Kineza ulaz u Bosnu jer je 51% vlasništvo Kine
Dodik može zadržati 49% i ta nova željeznica poslovat če vrhunski puno bolje nego sada
To je to
Idemo dalje
2014-04-11
kolerik wrote:Voziti auto sa prekoračenom dopuštenom brzinom jest pobuna protiv mediokracije i borba za ljudsku slobodu:)dijagram wrote:vlakom, ne autom s prekoracenom dopustenom brzinom:)kolerik wrote:Jel ti hodaš? ;)marcellus wrote:Zagreb Rijeka jedno 4 sata, Zagreb Split jedno osam
Zagreb Rijeka 90 min
Zagreb Split 3 sata
definitivno
međutim nas tretiraju kao zločince, da se droga tako kontrolira ko brza vožnja narkomana ne bi bilo
marcellus wrote:rijeka je propala kao luka i sve je preselilo u nekad minorni koper jer su slovenci u suradnji s kinezima sagradili prugu i tunele
pa sad filozofirajte...
Pa osobno mislim kako treba oživjeti luku Split. Upravo onaj koridor kroz Livno i Banja Luku do Budimpešte...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:marcellus wrote:rijeka je propala kao luka i sve je preselilo u nekad minorni koper jer su slovenci u suradnji s kinezima sagradili prugu i tunele
pa sad filozofirajte...
Pa osobno mislim kako treba oživjeti luku Split. Upravo onaj koridor kroz Livno i Banja Luku do Budimpešte...
mađare ne zanima split, a najmanje koridor koji ide kroz tektonski nestabilni bošnjakistan i šumsku
2014-04-16
Pa imam vlak do BudimpešteHektorović wrote:marcellus wrote:rijeka je propala kao luka i sve je preselilo u nekad minorni koper jer su slovenci u suradnji s kinezima sagradili prugu i tunele
pa sad filozofirajte...
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bizaran-dogadaj-na-zeljeznickoj-prugi-pokvario-se-brzi-putnicki-vlak-na-relaciji-budimpesta-split-a-zbog-kvara-rampe-zatvorili-i-drzavnu-cestu/7790190/
Nek Dodik proda Kinezima 51% željeznica RS pa ćeš dobit koridor jer u to spada i dionica Doboj Šamac a Budimpešta je poviše
2014-04-11
Nije nego Kopar , šengen jbgamarcellus wrote:rijeka budimpešta, to je najbolja trasa
Žalim slučaj
2014-04-11
marcellus wrote:Hektorović wrote:
mađare ne zanima split, a najmanje koridor koji ide kroz tektonski nestabilni bošnjakistan i šumsku
Livnu treba nešto da ga oživi... Najveći problem je prometna izoliranost.
Ovako imamo depopulaciju tih krajeva.
Ako ništa onda što brže izgraditi brzu cestu do Splita.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
a dobro, toleriram sve osim netrpeljivosti prema migrantima:)kolerik wrote:Voziti auto sa prekoračenom dopuštenom brzinom jest pobuna protiv mediokracije i borba za ljudsku slobodu:)dijagram wrote:vlakom, ne autom s prekoracenom dopustenom brzinom:)kolerik wrote:Jel ti hodaš? ;)marcellus wrote:Zagreb Rijeka jedno 4 sata, Zagreb Split jedno osam
Zagreb Rijeka 90 min
Zagreb Split 3 sata
dijagram-
2015-08-09
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» BAD BOY from Croatia
» Croatia second
» Lex Croatia
» CNN : 11 of Croatia's best beaches
» How to Get Laid in Croatia
» Croatia second