Meanwhile in croatia...
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Meanwhile in croatia...
Kinez radi pelješki most jer ga plača eu
Nismo mi baš toliko glupi da tebi damo svoje pare pa ti imaš posla i onda ti mi još dugujemo
Nu vidi ih šta su pametni
Nismo mi baš toliko glupi da tebi damo svoje pare pa ti imaš posla i onda ti mi još dugujemo
Nu vidi ih šta su pametni
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Nijepismejker wrote:Tutlek..samo sudjelovanje Kineza,JEST investicija u PRATECU industriju..jebote..jel ti koristis mozag??? Radnici se dovode,stvara se potreba za robom svih nivoa..generira se novac,trosi se na hranu odjecu kurwe,ovo i ono...razvija se lokalna industrija i poduzetnistvo vuku se u pogon i druge grane obrta i industrija...u toj atmosferi bi i Kinezi jos podosta toga svoga dovukli i investirali...nije NOVAC samo ono sto se investira...RayMabus wrote:InvesticIja je kad ja svoju lovu uložim u tebe
To Kinez neradi nego nešto drugo a to je da ti svoju lovu daš njemu da on ima šta radit i onda ti njemu vračaš taj kredit
To ti je Kinez i to nije INVESTICIJA
Ti ga plačaš da on ima posla i onda mu još i duguješ
To ti se zove kreditno zaduživanje
2014-04-11
o jesus...da je primjer ta pruga gradjena,i da su je Kinezi radili,odmah bi se pojavila konkurencija sa zapadai nudila svoje,pokusala svoje uglaviti u dogovor..sama proga je poret transporta ljudi odlicna i za luke i za transport svega u srednju Europu..Pula,Rijek,Split,jel si svjestan koliko bi to svjeckih market tradera privuklo sa njihovim brodovljem..manje puta,nego do amsterdama..jeftiniji transport..daj malo razmotaj sliku na 4K,ne je gledati u 320x200
Guest- Guest
Tako vi to gledate,jer ne znate pregovarati o biznisu...sto reci..sada vas skupo kostaju "diplome" ,kada se vuklo mentora za rukav i moljakalo za PROLAZNU ocijenu...RayMabus wrote:Nijepismejker wrote:Tutlek..samo sudjelovanje Kineza,JEST investicija u PRATECU industriju..jebote..jel ti koristis mozag??? Radnici se dovode,stvara se potreba za robom svih nivoa..generira se novac,trosi se na hranu odjecu kurwe,ovo i ono...razvija se lokalna industrija i poduzetnistvo vuku se u pogon i druge grane obrta i industrija...u toj atmosferi bi i Kinezi jos podosta toga svoga dovukli i investirali...nije NOVAC samo ono sto se investira...RayMabus wrote:InvesticIja je kad ja svoju lovu uložim u tebe
To Kinez neradi nego nešto drugo a to je da ti svoju lovu daš njemu da on ima šta radit i onda ti njemu vračaš taj kredit
To ti je Kinez i to nije INVESTICIJA
Ti ga plačaš da on ima posla i onda mu još i duguješ
To ti se zove kreditno zaduživanje
Guest- Guest
Šta ja imam gledapismejker wrote:o jesus...da je primjer ta pruga gradjena,i da su je Kinezi radili,odmah bi se pojavila konkurencija sa zapadai nudila svoje,pokusala svoje uglaviti u dogovor..sama proga je poret transporta ljudi odlicna i za luke i za transport svega u srednju Europu..Pula,Rijek,Split,jel si svjestan koliko bi to svjeckih market tradera privuklo sa njihovim brodovljem..manje puta,nego do amsterdama..jeftiniji transport..daj malo razmotaj sliku na 4K,ne je gledati u 320x200
Investicija je Ja svojim parama otvorim tvornicu
Kreditno zaduživanje je Ja tvojim parama otvorim tvornicu tebi i ti mi onda vračaš dug
Crna Gora je u kineskom dužničkom ropstvu zbog kredita za autoput kojeg rade Kinezi
Sad je sve bajka dok kredit nedode na naplatu
2014-04-11
Saš me još ti učit šta je investicija a šta kreditno zaduživanje
Aj bježi
Aj bježi
2014-04-11
Mi ćemo tj Kinezi gradit pelješki most ali s novcima eu
U meduvremenu će Kinezi napravit autocestu u Cg i onda dolazi kredit na naplatu pa ćete fino u svom najbližem susjedstvu vidit šta je to kreditno zaduživanje i da taj Kinez nije ni kune investira u Cg
U meduvremenu će Kinezi napravit autocestu u Cg i onda dolazi kredit na naplatu pa ćete fino u svom najbližem susjedstvu vidit šta je to kreditno zaduživanje i da taj Kinez nije ni kune investira u Cg
2014-04-11
A koliko iim para duguju na kraju će Cg morat prodat luku Bar Kinezima
A vidi kurca dobili luku i autocestu za istu
Ni kune nisu uložili
Ka glupi su
A vidi kurca dobili luku i autocestu za istu
Ni kune nisu uložili
Ka glupi su
2014-04-11
Neka kupi sam svojim parama luku Rijeku, cijena je paprena pa onda lipi moj svojin parama obnavljaj željeznicu
Nije ti Hrvatska ni Srbija ni Milo Dukanović
Nije ti Hrvatska ni Srbija ni Milo Dukanović
2014-04-11
Pametni su oni znaš,lipo ti da kredit ali pod uvjetom da njegova firma radi ,dakle našao sebi posao i svojima a ti ništa i onda ti gleda samo di je njemu bitno tj zna da ćeš mu to teško vratit pa je već spremio ponudu da ti malo oprosti dug za prodaju nečega npr luke
Tako su Šir Lanki napravili luku pa onda ovi nisu imali para za vratit dug pa 99 godina u najam Kinezima
I opet im moraju plačat jer im nisu sav dug oprostili
Investicija ha nu kurca šta su pametni
Napravit će ti oni i aerodrom ako očeš no posli nemaš para za vračat kredit pa ga daj njima
Koji su to brajo moj likovi samo ih tribaš skužit
Evo ti ledina pa svojim parama radi aerodo
A nećeš jel a mene dodeš pravit budalom da ti ga ja platim
Ma vidi kurca
Tako su Šir Lanki napravili luku pa onda ovi nisu imali para za vratit dug pa 99 godina u najam Kinezima
I opet im moraju plačat jer im nisu sav dug oprostili
Investicija ha nu kurca šta su pametni
Napravit će ti oni i aerodrom ako očeš no posli nemaš para za vračat kredit pa ga daj njima
Koji su to brajo moj likovi samo ih tribaš skužit
Evo ti ledina pa svojim parama radi aerodo
A nećeš jel a mene dodeš pravit budalom da ti ga ja platim
Ma vidi kurca
2014-04-11
Nek idu u bosnu , hrvatska će rado podržat Kinu da bosna bude u kineskom dužničkom ropstvu
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ambasadorica-chen-bo-odnosi-izmedju-bih-i-kine-sve-bolji/181127071
Kupite Bosnu i pričat ćemo
Oću željeznicu u bih u kineskom vlasništvu
To mi garantira slobodan prolaz roba iz mojih luka
Peking a ne Sarajevo
Krenite
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ambasadorica-chen-bo-odnosi-izmedju-bih-i-kine-sve-bolji/181127071
Kupite Bosnu i pričat ćemo
Oću željeznicu u bih u kineskom vlasništvu
To mi garantira slobodan prolaz roba iz mojih luka
Peking a ne Sarajevo
Krenite
2014-04-11
prouci malo ti pricu u kineskom duznickom ropstvu i mmf ropstvu i sto realno kazu cifre o kineskom duznickom ropstvuRayMabus wrote:Ne hvala , kineske ponude su dužničko ropstvoLeviathan2 wrote:aha, kad su kinezi nudili racanovoj vladi da naprave prugu rijeka budimpesta i split budimpesta onda su genijalci odbili
sta da kinezi nam rade prugu, mozemo mi bez njih
a vid sta se sprema u rusiji, radovi vec zapoceli
Prouči malo priču o Kinezima i tzv njihovim investicijama koje ti kreditiraš
Nema unsko sanske pruge dok cijela željeznica u BiH nebude u vlasničkom listu imala samo jednog vlasnika (51%) a ime mu je Peking
Žele li Kinezi luke na Jadranu ....Zadar , Šibenik i Split moj jedini uvjet je Kupi Bosnu
Nema unsko sanske pruge dok cijela željeznica u BiH nebude u vlasničkom listu imala samo jednog vlasnika (51%) a ime mu je Peking
2014-04-11
T. wrote:
na sjeveru je svaka selendra povezana željeznicom...
jug zapostavljen potpuno...
Težak teren, no trebalo bi povezati Split i Ploče
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nema potrebeHektorović wrote:T. wrote:
Kina uvuće Bosnu u dužničko ropstvo a ovi im prodaju željeznice tada ja eu fondovima napravim unsku prugu
To je plan
2014-04-11
da rvacka napravi prugu, digne kredu, pola pokradu i otplacuju kredit, isplativost projekta je tako takoRayMabus wrote:Saš me još ti učit šta je investicija a šta kreditno zaduživanje
Aj bježi
kinezi naprave prugu, hrvatska otplacuje kredit samim prometom pruge i jos zaradjuje, promet udesetorostrucen jer kinezici sibaju brodovlje ,
e sad kinezi akupili luku u grckoj, solun mislim, i financiraju prugu do budimpeste, pa sumnjam da ce srbija i madjarska popusit a sumnjam da ce i grci popusit u tom biznisu
vin vin situacija
to sto ti citas propagandne uratke je druga stvar
procitaj realne racunice i brojke,
da su napravili luku rijeka i prugu kroz hrvatsku, hrvati bi sami napravili gubitak jer bi pokrali svu zaradu, al opet bi ostala infrastruktura
e sad ti radi sam prugu kad nemas para, nema veze nasa je, nebuju se kinezici vozali po njoj
Kina uvuće Bosnu u dužničko ropstvo a ovi im prodaju željeznice tada ja eu fondovima napravim unsku prugu
To je plan
pa sad filozofirajte...
a mi imamo prugu i rafineriju u rijeci jedno i drugo od franc jozefa s tim da je željeznički promet za franc jozefa bio bolje organiziran
pa sad filozofirajte...
Zašto ne ?Leviathan2 wrote:zas bi kinezi to radili, vec imaju luku u grckoj ,RayMabus wrote:Nema potrebeHektorović wrote:T. wrote:
To je plan
2014-04-11
eto, zlovenci u duznickom ropstvu :Dmarcellus wrote:rijeka je propala kao luka i sve je preselilo u nekad minorni koper jer su slovenci u suradnji s kinezima sagradili prugu i tunele
a mi imamo prugu i rafineriju u rijeci jedno i drugo od franc jozefa s tim da je željeznički promet za franc jozefa bio bolje organiziran
pa sad filozofirajte...
po nekoj logici jel, a koliko znam luka koper je preopterecena
To je plan
» Croatia second
» Lex Croatia
» CNN : 11 of Croatia's best beaches
» How to Get Laid in Croatia
» Croatia second
» Lex Croatia
» CNN : 11 of Croatia's best beaches
» How to Get Laid in Croatia
Page 3 of 4