Meanwhile in croatia...
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Meanwhile in croatia...
Željeznice se danas uglavnom koriste za robni promet
Ljudi su u meduvremenu izmislili aute i avione
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ljudi su izmislili nešto šta se zove autobus u meduvrmenu
Ako nije masivan putnički promet nema smisla željeznica tu
Sad radimo šest tramvaja za Litvaniju ili Latviju
Gleda se Split zračna luka zatim Rijeka Zagreb i to su žile kukavice putničkog željezničkog prometa
Ako nije masivan putnički promet nema smisla željeznica tu
Sad radimo šest tramvaja za Litvaniju ili Latviju
Gleda se Split zračna luka zatim Rijeka Zagreb i to su žile kukavice putničkog željezničkog prometa
2014-04-11
Svabi gdje god mogu koriste vodene puteve...sad su nes zabrinuti jer nema previse kise,pa je nizak vodostaj,a teski sleperi ne mogu prolaziti bas svuda..ugalj za termocentralu dolazi vodom,a ona je niska...
Guest- Guest
Pa većina tih rijeka izvire u Nizozemskoj i tamo tako da to rijeke koje vode na lukepismejker wrote:Svabi gdje god mogu koriste vodene puteve...sad su nes zabrinuti jer nema previse kise,pa je nizak vodostaj,a teski sleperi ne mogu prolaziti bas svuda..ugalj za termocentralu dolazi vodom,a ona je niska...
Ovdje rijeke nevode na Jadran nego na Dunav ,osim Neretve a ona nije stajačica tj nije pogodna za takvi promet
2014-04-11
RayMabus wrote:Željeznice se danas uglavnom koriste za robni promet
sve ti to argumentacija za bih i hrvatsku...
u normalnom svijetu bez zeljeznice nema ni putnog prometa...
ja zivim u predgradju grada u koji se svakodnevno slijeva preko 315.000 ljudi...istovremeno iz istog grada u okolne gradove odlazi 105.000 ljudi.
bez kvalitetne zeljeznice nastao bi kolaps.
a to je samo jedan grad srednje velicine...
s autima ima u istoj pokrajini dnevno izmedju 300 i 400 km zastoja na prometnicama...
tako da...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
RayMabus wrote:Pa većina tih rijeka izvire u Nizozemskoj i tamo tako da to rijeke koje vode na lukepismejker wrote:Svabi gdje god mogu koriste vodene puteve...sad su nes zabrinuti jer nema previse kise,pa je nizak vodostaj,a teski sleperi ne mogu prolaziti bas svuda..ugalj za termocentralu dolazi vodom,a ona je niska...
Ovdje rijeke nevode na Jadran nego na Dunav ,osim Neretve a ona nije stajačica tj nije pogodna za takvi promet
u kojoj Nizozemskoj ?
kamo tecu te rijeke? uzvodno?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Da ali to je alternativa nije baš da je auto ili autobus lošiji , nemoš ti s vlakom tamo di nema tračnica, ok je to imat no kao metro i željezničku linijuflumen wrote:RayMabus wrote:Željeznice se danas uglavnom koriste za robni promet
ja zivim u predgradju grada u koji se svakodnevno slijeva preko 315.000 ljudi...istovremeno iz istog grada u okolne gradove odlazi 105.000 ljudi.
s autima ima u istoj pokrajini dnevno izmedju 300 i 400 km zastoja na prometnicama...
tako da...
2014-04-11
Utječe, ispravakflumen wrote:RayMabus wrote:Pa većina tih rijeka izvire u Nizozemskoj i tamo tako da to rijeke koje vode na lukepismejker wrote:Svabi gdje god mogu koriste vodene puteve...sad su nes zabrinuti jer nema previse kise,pa je nizak vodostaj,a teski sleperi ne mogu prolaziti bas svuda..ugalj za termocentralu dolazi vodom,a ona je niska...
u kojoj Nizozemskoj ?
kamo tecu te rijeke? uzvodno?
2014-04-11
RayMabus wrote:Da ali to je alternativa nije baš da je auto ili autobus lošiji , nemoš ti s vlakom tamo di nema tračnica, ok je to imat no kao metro i željezničku linijuflumen wrote:RayMabus wrote:Željeznice se danas uglavnom koriste za robni promet
tako da...
a jebiga...zato i moj komentar da smo od 1918. u zaostatku
flumen-
2015-08-21
Ako pričaš o Rijeci onda sam baš to spomenuo kao žilu kukavicu Zagreb Rijeka
To je jedna dionica koju se isplati razradit više čak i ako dobiješ desetak minuta kraće putovanje
Glavni grad i obala ,turizam ,općenito
Samim time i Zagreb postaje važniji kad je more bliže
To je jedna dionica koju se isplati razradit više čak i ako dobiješ desetak minuta kraće putovanje
Glavni grad i obala ,turizam ,općenito
Samim time i Zagreb postaje važniji kad je more bliže
2014-04-11
aha, kad su kinezi nudili racanovoj vladi da naprave prugu rijeka budimpesta i split budimpesta onda su genijalci odbili
sta da kinezi nam rade prugu, mozemo mi bez njih
a vid sta se sprema u rusiji, radovi vec zapoceli
Tako da gospodo draga okanite se beograda i okrenite se zagreb rijeka liniji jer ćete more približit unutrašnjosti evrope
2014-04-11
Ne hvala , kineske ponude su dužničko ropstvoLeviathan2 wrote:aha, kad su kinezi nudili racanovoj vladi da naprave prugu rijeka budimpesta i split budimpesta onda su genijalci odbili
Prouči malo priču o Kinezima i tzv njihovim investicijama koje ti kreditiraš
2014-04-11
Po toj logici,ne valja uopce primati ino investicije...Kinezi su brutalno investirali u Ameriku,no poantajest u ekipi koja dogovara financijski dil...Nije popularno priznati da znanjem niste na nivou uopce posao dogovoriti u svoju korist..RayMabus wrote:Ne hvala , kineske ponude su dužničko ropstvoLeviathan2 wrote:aha, kad su kinezi nudili racanovoj vladi da naprave prugu rijeka budimpesta i split budimpesta onda su genijalci odbili
Prouči malo priču o Kinezima i tzv njihovim investicijama koje ti kreditiraš
Guest- Guest
A jok,..uopce..
ni od koga vam nista ne valja,vi ste najbolji,a opet nekako na samom dnu Europe u svemu...
ni od koga vam nista ne valja,vi ste najbolji,a opet nekako na samom dnu Europe u svemu...
Guest- Guest
ni madjari nisu financirali prugu radi hrvatske, nego radi svojih interesa, pa opet ostala je nama...ja bih dao i crnom vragu da napravi pruge po Hrvatskoj, nek on zaradi na svakom svom ulozenom dolaru 90 % - nama dosta i 10% plus imamo zeljeznicu
flumen-
2015-08-21
InvesticIja je kad ja svoju lovu uložim u tebe
To Kinez neradi nego nešto drugo a to je da ti svoju lovu daš njemu da on ima šta radit i onda ti njemu vračaš taj kredit
To ti je Kinez i to nije INVESTICIJA
To Kinez neradi nego nešto drugo a to je da ti svoju lovu daš njemu da on ima šta radit i onda ti njemu vračaš taj kredit
2014-04-11
Irud vas jebo glupe,israelci ponude navodnjavanje kompletne Slavonije za SAMO 25 milijuna dolara,vi pametni,pa odbijete...pa onda izgradnju kompleksa povr dubrovnika..eeeeee...nece gospari da im se stvara konkurencija,iako se otvarala radna mjesta za 1000 ljudi...
pa ovo i ono..samo dokaz da ste za nadaleko zaobici sa lovom...usluzujte europljae u rturizmu i to je to..za nes drugo niti niste
pa ovo i ono..samo dokaz da ste za nadaleko zaobici sa lovom...usluzujte europljae u rturizmu i to je to..za nes drugo niti niste
Guest- Guest
Tutlek..samo sudjelovanje Kineza,JEST investicija u PRATECU industriju..jebote..jel ti koristis mozag??? Radnici se dovode,stvara se potreba za robom svih nivoa..generira se novac,trosi se na hranu odjecu kurwe,ovo i ono...razvija se lokalna industrija i poduzetnistvo vuku se u pogon i druge grane obrta i industrija...u toj atmosferi bi i Kinezi jos podosta toga svoga dovukli i investirali...nije NOVAC samo ono sto se investira...RayMabus wrote:InvesticIja je kad ja svoju lovu uložim u tebe
Guest- Guest
Kinez radi pelješki most jer ga plača eu
Nismo mi baš toliko glupi da tebi damo svoje pare pa ti imaš posla i onda ti mi još dugujemo
Nu vidi ih šta su pametni
Nismo mi baš toliko glupi da tebi damo svoje pare pa ti imaš posla i onda ti mi još dugujemo
Nu vidi ih šta su pametni
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» BAD BOY from Croatia
» Croatia second
» Lex Croatia
» CNN : 11 of Croatia's best beaches
» How to Get Laid in Croatia
» Croatia second
» Lex Croatia