Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 10 of 14
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: Razmišljanja
Ti si konstanta?red wolf wrote:Moj nije preuzeo nitko.mativka wrote:Uskoro kreće glasanje za EU parlament. Tko je tvoj um preuzeo?red wolf wrote:Nije konstanta...Sve se može promijeniti, ali sada ste u stisci vremena...Vaš um su praktički preuzeli oni koji stvaraju svijet bez da Vi sudjelujete...mativka wrote:Je li to tvoje gađenje konstanta ili ipak postoje trenutci u kojima pomisliš i kako se to gađenje ne može univerzalno primijeniti?red wolf wrote:Koju bih riječ upotrijebio kad bi me se zatražilo da opišem ljudsku vrstu?
Gađenje. Ne mogu reći divljenje...Jer to pripada manjini ljudskog roda...I to gađenje poništava to divljenje...
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Boli me briga što ti misliš...mativka wrote:Ti si konstanta?red wolf wrote:Moj nije preuzeo nitko.mativka wrote:Uskoro kreće glasanje za EU parlament. Tko je tvoj um preuzeo?red wolf wrote:Nije konstanta...Sve se može promijeniti, ali sada ste u stisci vremena...Vaš um su praktički preuzeli oni koji stvaraju svijet bez da Vi sudjelujete...mativka wrote:
Je li to tvoje gađenje konstanta ili ipak postoje trenutci u kojima pomisliš i kako se to gađenje ne može univerzalno primijeniti?
red wolf-
2016-02-10
Mene boli što tebe boli...red wolf wrote:Boli me briga što ti misliš...mativka wrote:Ti si konstanta?red wolf wrote:Moj nije preuzeo nitko.mativka wrote:Uskoro kreće glasanje za EU parlament. Tko je tvoj um preuzeo?red wolf wrote:
Nije konstanta...Sve se može promijeniti, ali sada ste u stisci vremena...Vaš um su praktički preuzeli oni koji stvaraju svijet bez da Vi sudjelujete...
Joj Medo, sve me boli :)The Republic of Dream wrote:ej mativka what's upp
Skoro :)The Republic of Dream wrote:ma daj,pa nemas 100 godina
Mene boli što ti mene nisi razumjela...No što ću sada...mativka wrote:Mene boli što tebe boli...red wolf wrote:Boli me briga što ti misliš...mativka wrote:Ti si konstanta?red wolf wrote:Moj nije preuzeo nitko.mativka wrote:
Uskoro kreće glasanje za EU parlament. Tko je tvoj um preuzeo?
red wolf-
2016-02-10
Kad ćemo naučiti lekciju da ono što činimo drugima, zapravo činimo sebi?...
red wolf-
2016-02-10
ma hajde mladja si sigurno i od menemativka wrote:Skoro :)The Republic of Dream wrote:ma daj,pa nemas 100 godina
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Pitaj ga jel guzija kaj
Hvala na pitanju...Odmorio sam se...The Republic of Dream wrote:ej wolf whats upp,kako je tebi prosa ovikend?
red wolf-
2016-02-10
Od 06:06: do 06:24...
Ljudi pjevaju kako bi Social Credit System dobio što širu podršku...Ljudi su začuđujuća vrsta...Zaista...A sad i na Zapadu se to pomalo događa...Nevjerojatno...
red wolf-
2016-02-10
No, ne birinite...Dolazi nešto na što ne možete utjecati, pa ni oni koji vladaju Vama...
red wolf-
2016-02-10
Nikada, kada ste Vi u pitanju, nije bilo bitno tijelo...Duh je taj koji ste Vi...I kakav je on, takvi ste...
red wolf-
2016-02-10
Nisam uspio jer se nisam dovoljno osjećao dio Vaše vrste...Nisam mogao...Sretno Vam...
red wolf-
2016-02-10
The game is over...Mogli ste sve, ali niste napravili ama baš ništa...
red wolf-
2016-02-10
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 10 of 14