Razmišljanja
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 9 of 14
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: Razmišljanja
to je tako po zimi,kad dodje proljece bice bolje
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
mativka wrote:Kao što sam Ra napisala, moj komentar nije se odnosio konkretno na forumaše i forum, već više općenito vezano uz stanje u državi i stanjem ljudskog duha.Noor wrote:zasto ti zapravo toliko puno razmisljas o forumu?mativka wrote:O čemu razmišljam u posljednje vrijeme?
Ljudskoj licemjernosti....kako u realnom životu tako i na forumu...
sto tebi forum i forumasi, dakle nepoznati ljudi..uopce znace?
A forum mi je lijepo, izazovno i poučno mjesto.
Forumaši?!
Kako koji i kako koji dan :D
ne, napisala si da razmišljaš o... Ljudskoj licemjernosti....kako u realnom životu tako i na forumu...
(vidi podvučeno)
dakle, što te i tko na forumu nagnao na razmisljanje da je licemjeranost tu prisutna kao i u RL?
Pa odgovorila sam: kako tko i kako koji dan...
Mora li licemjernost biti stalna?
mativka wrote:Pa odgovorila sam: kako tko i kako koji dan...
što znači to kako tko?
i možeš li odgovoriti izjavnom rečenicom? može i usklična! :)
Sve ti to ovisi o temi i izjavama...zbog toga i moje pitanje može/mora li licemjernost biti stalna...?! :)Noor wrote:mativka wrote:Pa odgovorila sam: kako tko i kako koji dan...
što znači to kako tko?
onda...na kojim i kakvim temama ima najviše licemjerja po tvom mišljenju?mativka wrote:Sve ti to ovisi o temi i izjavama...zbog toga i moje pitanje može/mora li licemjernost biti stalna...?! :)Noor wrote:mativka wrote:Pa odgovorila sam: kako tko i kako koji dan...
što znači to kako tko?
To kao da pitaš Trumpa koga će bombardirati :)Noor wrote:onda...na kojim i kakvim temama ima najviše licemjerja po tvom mišljenju?mativka wrote:Sve ti to ovisi o temi i izjavama...zbog toga i moje pitanje može/mora li licemjernost biti stalna...?! :)Noor wrote:mativka wrote:Pa odgovorila sam: kako tko i kako koji dan...
što znači to kako tko?
Al ima ona izreka: misli globalno, a djeluj lokalno..
ne, tebe pitam :)mativka wrote:To kao da pitaš Trumpa koga će bombardirati :)Noor wrote:onda...na kojim i kakvim temama ima najviše licemjerja po tvom mišljenju?mativka wrote:Sve ti to ovisi o temi i izjavama...zbog toga i moje pitanje može/mora li licemjernost biti stalna...?! :)Noor wrote:mativka wrote:Pa odgovorila sam: kako tko i kako koji dan...
što znači to kako tko?
imas li omiljenih tema?
To je kao da me pitaš koga ću uvrijediti :)Noor wrote:ne, tebe pitam :)mativka wrote:To kao da pitaš Trumpa koga će bombardirati :)Noor wrote:onda...na kojim i kakvim temama ima najviše licemjerja po tvom mišljenju?mativka wrote:Sve ti to ovisi o temi i izjavama...zbog toga i moje pitanje može/mora li licemjernost biti stalna...?! :)Noor wrote:
što znači to kako tko?
imas li omiljenih tema?
Omiljenost teme bih povezala s mjesečnim periodom :D
ne, pitam i pri tom mislim..tko je licemjeran :)mativka wrote:To je kao da me pitaš koga ću uvrijediti :)Noor wrote:ne, tebe pitam :)mativka wrote:To kao da pitaš Trumpa koga će bombardirati :)Noor wrote:onda...na kojim i kakvim temama ima najviše licemjerja po tvom mišljenju?mativka wrote:
Sve ti to ovisi o temi i izjavama...zbog toga i moje pitanje može/mora li licemjernost biti stalna...?! :)
imas li omiljenih tema?
mjesečnim periodom...aha, koje teme su ti omiljene u prvom kvartalu mjeseca?
A zbog čega se meni prigovaralo mnoštvo pitanja?!Noor wrote:ne, pitam i pri tom mislim..tko je licemjeran :)mativka wrote:To je kao da me pitaš koga ću uvrijediti :)Noor wrote:ne, tebe pitam :)mativka wrote:To kao da pitaš Trumpa koga će bombardirati :)Noor wrote:
onda...na kojim i kakvim temama ima najviše licemjerja po tvom mišljenju?
imas li omiljenih tema?
Ovisi u kakvom je odnosu psihofizičko stanje spram kvartala :)
prvo pitanje nisam razumjela, pojasniš mi? :)mativka wrote:A zbog čega se meni prigovaralo mnoštvo pitanja?!Noor wrote:ne, pitam i pri tom mislim..tko je licemjeran :)mativka wrote:To je kao da me pitaš koga ću uvrijediti :)Noor wrote:ne, tebe pitam :)mativka wrote:
To kao da pitaš Trumpa koga će bombardirati :)
imas li omiljenih tema?
Ovisi u kakvom je odnosu psihofizičko stanje spram kvartala :)
kakva sve psihofizička stanja proživljavaš i u kakvim ona mogu biti odnosima spram kvartala?
Novi svijet pod vlašću Antikrista je ovdje...Jeste li svijesni toga?
red wolf-
2016-02-10
Tako Vam i treba, jer niste upoznali prave sebe...
red wolf-
2016-02-10
Koju bih riječ upotrijebio kad bi me se zatražilo da opišem ljudsku vrstu?
Gađenje. Ne mogu reći divljenje...Jer to pripada manjini ljudskog roda...I to gađenje poništava to divljenje...
Gađenje. Ne mogu reći divljenje...Jer to pripada manjini ljudskog roda...I to gađenje poništava to divljenje...
red wolf-
2016-02-10
Je li to tvoje gađenje konstanta ili ipak postoje trenutci u kojima pomisliš i kako se to gađenje ne može univerzalno primijeniti?red wolf wrote:Koju bih riječ upotrijebio kad bi me se zatražilo da opišem ljudsku vrstu?
Nije konstanta...Sve se može promijeniti, ali sada ste u stisci vremena...Vaš um su praktički preuzeli oni koji stvaraju svijet bez da Vi sudjelujete...mativka wrote:Je li to tvoje gađenje konstanta ili ipak postoje trenutci u kojima pomisliš i kako se to gađenje ne može univerzalno primijeniti?red wolf wrote:Koju bih riječ upotrijebio kad bi me se zatražilo da opišem ljudsku vrstu?
red wolf-
2016-02-10
Uskoro kreće glasanje za EU parlament. Tko je tvoj um preuzeo?red wolf wrote:Nije konstanta...Sve se može promijeniti, ali sada ste u stisci vremena...Vaš um su praktički preuzeli oni koji stvaraju svijet bez da Vi sudjelujete...mativka wrote:Je li to tvoje gađenje konstanta ili ipak postoje trenutci u kojima pomisliš i kako se to gađenje ne može univerzalno primijeniti?red wolf wrote:Koju bih riječ upotrijebio kad bi me se zatražilo da opišem ljudsku vrstu?
Moj nije preuzeo nitko.mativka wrote:Uskoro kreće glasanje za EU parlament. Tko je tvoj um preuzeo?red wolf wrote:Nije konstanta...Sve se može promijeniti, ali sada ste u stisci vremena...Vaš um su praktički preuzeli oni koji stvaraju svijet bez da Vi sudjelujete...mativka wrote:Je li to tvoje gađenje konstanta ili ipak postoje trenutci u kojima pomisliš i kako se to gađenje ne može univerzalno primijeniti?red wolf wrote:Koju bih riječ upotrijebio kad bi me se zatražilo da opišem ljudsku vrstu?
red wolf-
2016-02-10
Ti si konstanta?red wolf wrote:Moj nije preuzeo nitko.mativka wrote:Uskoro kreće glasanje za EU parlament. Tko je tvoj um preuzeo?red wolf wrote:Nije konstanta...Sve se može promijeniti, ali sada ste u stisci vremena...Vaš um su praktički preuzeli oni koji stvaraju svijet bez da Vi sudjelujete...mativka wrote:Je li to tvoje gađenje konstanta ili ipak postoje trenutci u kojima pomisliš i kako se to gađenje ne može univerzalno primijeniti?red wolf wrote:Koju bih riječ upotrijebio kad bi me se zatražilo da opišem ljudsku vrstu?
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Similar topics
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Razmišljanja
» Razmišljanja
» Najmnogoljudnija država Indije razmišljanja o uvođenju politike dvoje djece
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 9 of 14