hrvatska miss
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: hrvatska miss
jer jebu njega?dzango wrote:Šta misliš zašto Yoda ništa ne jebe?veber wrote:sada sam pogledao lice. pa nikaj mu ne fali.
2014-12-30
Može biti. Ne bih mu ulazio u intimu. KOd nas kažu da rđavom kurcu svaka dlaka smeta. Na to sam mislio.veber wrote:jer jebu njega?dzango wrote:Šta misliš zašto Yoda ništa ne jebe?veber wrote:sada sam pogledao lice. pa nikaj mu ne fali.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ja se više držim one, da od birača nikad voditelja ljubavidzango wrote:Može biti. Ne bih mu ulazio u intimu. KOd nas kažu da rđavom kurcu svaka dlaka smeta. Na to sam mislio.veber wrote:jer jebu njega?dzango wrote:Šta misliš zašto Yoda ništa ne jebe?veber wrote:sada sam pogledao lice. pa nikaj mu ne fali.
2014-12-30
Uglavnom Yoda osta suva kurca.veber wrote:ja se više držim one, da od birača nikad voditelja ljubavidzango wrote:Može biti. Ne bih mu ulazio u intimu. KOd nas kažu da rđavom kurcu svaka dlaka smeta. Na to sam mislio.veber wrote:jer jebu njega?dzango wrote:Šta misliš zašto Yoda ništa ne jebe?veber wrote:sada sam pogledao lice. pa nikaj mu ne fali.
2014-04-19
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
veber-
2014-12-30
Koliko si platio?AssadNaPodmornici wrote:jeba sam sinoć
2014-04-19
Ma ima Yoda curu...stalnu..ali je nes precesto zapostavljen...predmnijevam veleumno probleme u komunikaciji...dzango wrote:Koliko si platio?AssadNaPodmornici wrote:jeba sam sinoć
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ja sam skoro sinoć, skoro priksinoć... jebem skoro svaku večeAssadNaPodmornici wrote:jeba sam sinoć
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» miss domina za miss hrvatske
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Miss sektor 9
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Miss sektor 9
Page 3 of 3