''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
ček maloprije se razotkrivam a sad me već držiš na pladnju, jesi li ti ljudožder?red wolf wrote:Samo daj, sebe daješ na pladnju svijetu...Cijelog sebe...tre wrote:znači kad pišem činjenice o glupačama iz SDPa ja se razotkrivamred wolf wrote:Ne smetaju me činjenice...Dapače, one su dobre da razotkriju ljude poput tebe...tre wrote:što tebi smetaju činjenice ti nepripadniče ljudskoga rodared wolf wrote:
Točno, sve one govore o tebi. Jadno.
Šandor Winnetou- Posts : 19787
2017-12-31
Ne...Vi kršćani volite jesti hostiju/tijelo u obrednom ritualu...tre wrote:ček maloprije se razotkrivam a sad me već držiš na pladnju, jesi li ti ljudožder?red wolf wrote:Samo daj, sebe daješ na pladnju svijetu...Cijelog sebe...tre wrote:znači kad pišem činjenice o glupačama iz SDPa ja se razotkrivamred wolf wrote:Ne smetaju me činjenice...Dapače, one su dobre da razotkriju ljude poput tebe...tre wrote:
što tebi smetaju činjenice ti nepripadniče ljudskoga roda
red wolf-
2016-02-10
to je malo teže otajstvo za koje ti nemaš baš kapacitet za razumjeti, bolje se drži andromede i drži motore zagrijane :)red wolf wrote:Ne...Vi kršćani volite jesti hostiju/tijelo u obrednom ritualu...tre wrote:ček maloprije se razotkrivam a sad me već držiš na pladnju, jesi li ti ljudožder?red wolf wrote:Samo daj, sebe daješ na pladnju svijetu...Cijelog sebe...tre wrote:znači kad pišem činjenice o glupačama iz SDPa ja se razotkrivamred wolf wrote:
Ne smetaju me činjenice...Dapače, one su dobre da razotkriju ljude poput tebe...
još jedna sa stabilnih 3-4 % na izborima, malo jača od cijelog HNS-a da
2014-04-15
Neobicno je da Hrvati stalno glasaju za hdz a zaista je lopovska stranka
Sto to govori o njima ?
Sto to govori o njima ?
Pa..da ce koja mrvica i njima pasti sa stola..??Sora wrote:Neobicno je da Hrvati stalno glasaju za hdz a zaista je lopovska stranka
Sto to govori o njima ?
Guest- Guest
Da baspismejker wrote:Pa..da ce koja mrvica i njima pasti sa stola..??Sora wrote:Neobicno je da Hrvati stalno glasaju za hdz a zaista je lopovska stranka
Sto to govori o njima ?
Mrvice su za vrapce
Zato nikad od njih orlovi i sokolovi
Meni ti je bliži Orion...tre wrote:to je malo teže otajstvo za koje ti nemaš baš kapacitet za razumjeti, bolje se drži andromede i drži motore zagrijane :)red wolf wrote:Ne...Vi kršćani volite jesti hostiju/tijelo u obrednom ritualu...tre wrote:ček maloprije se razotkrivam a sad me već držiš na pladnju, jesi li ti ljudožder?red wolf wrote:Samo daj, sebe daješ na pladnju svijetu...Cijelog sebe...tre wrote:
znači kad pišem činjenice o glupačama iz SDPa ja se razotkrivam
red wolf-
2016-02-10
Poanta svega..ima ih i tu na forumu takvih..Sora wrote:Da baspismejker wrote:Pa..da ce koja mrvica i njima pasti sa stola..??Sora wrote:Neobicno je da Hrvati stalno glasaju za hdz a zaista je lopovska stranka
Sto to govori o njima ?
Mrvice su za vrapce
Zato nikad od njih orlovi i sokolovi
Guest- Guest
Budala koje bi razmontirale nešto ne fali...ak nema ideju kako nešto smontirati....odjebi ženo ima takvih na izvoz kod nasred wolf wrote:https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/dalija-oreskovic-ne-zelim-popraviti-hdz-zelim-ga-razmontirati---536148.html
Ako je ovo točno, hadezeovci, ne piše Vam se dobro...hahahahahahahahahahahahahahahaha
To govori da dobro znaju da su ovi drugi još gori.Sora wrote:Neobicno je da Hrvati stalno glasaju za hdz a zaista je lopovska stranka
Sto to govori o njima ?
Hrvati biraju manje zlo, nemaju izbor u kojem bi birali dobro.
Sora wrote:Neobicno je da Hrvati stalno glasaju za hdz a zaista je lopovska stranka
Sto to govori o njima ?
Guest- Guest
Ja nisam SDP-ovac ali glasat ću za nju, iz čistog razloga je i ja želim vidjeti razmontirani HDZ. Za Hrvatsku je bolje da ju pohodi kuga nego još makar samo jedan mandat HDZ-a.red wolf wrote:https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/dalija-oreskovic-ne-zelim-popraviti-hdz-zelim-ga-razmontirati---536148.html
Ako je ovo točno, hadezeovci, ne piše Vam se dobro...hahahahahahahahahahahahahahahaha
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Halo pašteta Dalija Orešković
» Nova anketa: Živi zid snažno pao, a Dalija Orešković jako porasla
» DALIJA OREŠKOVIĆ O SLUČAJU ‘PREDSJEDNICA’: Povjerenstvo ne arbitrira, a još manje politički!
» Dalija Orešković:Bilo je afera i u SDP-u a Kotromanović do danas nije platio kaznu
» U lici na izborima HDZ zadrzao vlast a najveci dobitnik je HSP a gubitnik favorizirana Dalija Oreskovic
» Nova anketa: Živi zid snažno pao, a Dalija Orešković jako porasla
» DALIJA OREŠKOVIĆ O SLUČAJU ‘PREDSJEDNICA’: Povjerenstvo ne arbitrira, a još manje politički!
» Dalija Orešković:Bilo je afera i u SDP-u a Kotromanović do danas nije platio kaznu
» U lici na izborima HDZ zadrzao vlast a najveci dobitnik je HSP a gubitnik favorizirana Dalija Oreskovic
Page 2 of 2