Raif Dizdarević: Nadolazeći val desnice veliko je iskušenje za jedinstvo u Evropi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Raif Dizdarević: Nadolazeći val desnice veliko je iskušenje za jedinstvo u Evropi
To je za pola stoljeća, prvo se svi kolju pola stoljeća a onda primirjepismejker wrote:..E ujebe ga na kraju sa Lucetom..ono..Luciferom..sve dotad,hajd hajd...
Umorili se jbga ha ha ha
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Raif Dizdarević: Nadolazeći val desnice veliko je iskušenje za jedinstvo u Evropi
Sve tri bi brutalno nategao..fini veliki krevetac 3x3 metera..uffff...pitza nema natzionalnost,molim lijepo..RayMabus wrote:Kad smo već kod komunjara nu ovo
Tito partija čoeče
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:756054-74-GODINE-OD-OSLOBADjANjA-PRESTONICE-Beograd-cuva-slobodu-krvlju-izvojevanu
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ko namucili se u zivotu...ubio ih revolucionarni grad...interesantno sve ove komunusticke starkelje su ustase,cetnici,svabe jedno par puta mucili,streljali,preklali a izgledaju profinjeni ko da cekic u zivotu vidjeli nisuT. wrote:Većina komunjara žive ko kornjače...Hektorović wrote:Jel ovaj uopće stari :D :O
Nema tu smrti do čekića...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Mobiliziraš žene i jebeš vojsku
2014-04-11
Donekle si u pravupismejker wrote:..E ujebe ga na kraju sa Lucetom..ono..Luciferom..sve dotad,hajd hajd...
Neznam odakle Iluminatima ti podaci tako već prije 150 godina no onda je Marx bio popularan, revolucija i tako to no odnekud su izvlačili podatke
Uglavnom bit su pogodili ali se malo previše furaju na Lucifera tj svjetlonošu
Ima i drugih svemirskih entiteta koji rade na podizanju ljudske svijesti no planeta majmuna mora proći određene evolucijske faze
U svakom slučaju ovo da će se Europa ujedinit pod krstom protiv nekrsta ti je točno
To je moj podatak
2014-04-11
Svaka planeta ima svog duhovnog čuvara i to je već nekih dvije tisuće godina možda malo manje Isus Krist
Problem je što ovo nije samo religijski sukob nego i civilizacijski tako da ja nemogu o tom sukobu govoriti isključivo kroz prizmu religija nego je to sukob civilizacija dakle kršćani vs islam je zapad vs bliski istok, arapski svijet i ostali kozojebi
Problem je što ovo nije samo religijski sukob nego i civilizacijski tako da ja nemogu o tom sukobu govoriti isključivo kroz prizmu religija nego je to sukob civilizacija dakle kršćani vs islam je zapad vs bliski istok, arapski svijet i ostali kozojebi
2014-04-11
U praksi su meni ratovi među ljudima glupi, ja bih više da vi okrenete koplja prema negativnim vanzemaljcima
No ok sad imamo priču Bošnje se furaju na islam Srbi na svetoslavlje
Ok
Ja ću kao svaki general prihvati taj rat a imam pet činova generalskih u Galaktičkoj federaciji a to ti oče reč ovo MOJ TATA IMA VEĆI KURAC OD TVOG TATE
A sad idemo izbaciti religiju čiji je prorok ubojica neistomišljenika i samim tim nemože biti duhovni vođa
No ok sad imamo priču Bošnje se furaju na islam Srbi na svetoslavlje
Ok
Ja ću kao svaki general prihvati taj rat a imam pet činova generalskih u Galaktičkoj federaciji a to ti oče reč ovo MOJ TATA IMA VEĆI KURAC OD TVOG TATE
A sad idemo izbaciti religiju čiji je prorok ubojica neistomišljenika i samim tim nemože biti duhovni vođa
2014-04-11
šta bi se švercali... obučete se u žene i oki dokiRayMabus wrote:Mobiliziraš žene i jebeš vojsku
immortal-
2014-04-16
Ma to je poštapalicamortal wrote:šta bi se švercali... obučete se u žene i oki dokiRayMabus wrote:Mobiliziraš žene i jebeš vojsku
Jebeš vojni rok dakle jebeš vojsku i onda kad ubaciš mobiliziraš žene i jebeš žene ispada da jebeš vojsku doslovno
2014-04-11
..a cuj..Lucifer je ipak andjeoska hijerarhija i to arhangeo,do pada,najveci i najmotjniji,Bogu najvoljeniji sin...RayMabus wrote:Donekle si u pravupismejker wrote:..E ujebe ga na kraju sa Lucetom..ono..Luciferom..sve dotad,hajd hajd...
Neznam odakle Iluminatima ti podaci tako već prije 150 godina no onda je Marx bio popularan, revolucija i tako to no odnekud su izvlačili podatke
Uglavnom bit su pogodili ali se malo previše furaju na Lucifera tj svjetlonošu
Ima i drugih svemirskih entiteta koji rade na podizanju ljudske svijesti no planeta majmuna mora proći određene evolucijske faze
U svakom slučaju ovo da će se Europa ujedinit pod krstom protiv nekrsta ti je točno
To je moj podatak
mozda gledamo sve kroz prizmu karakteriziranja koju je nametla Crkva..angeli mogu putovati vremenom,i imati puno infoja..
Guest- Guest
Prvi glas da su vrjemenski putnici.pismejker wrote:angeli mogu putovati vremenom,i imati puno infoja
Zasto ne..Ukupno gledajuci vrlo motjna bica..To sto mi ne shvacamo koncept prostor vremena,ne znaci da je to angelima nedostupno..a arhangelima posebno..Regoč wrote:Prvi glas da su vrjemenski putnici.pismejker wrote:angeli mogu putovati vremenom,i imati puno infoja
Guest- Guest
Što će reći, to je tvoje mnienje, ne zasniva se na podatcih iz Biblije.pismejker wrote:Zasto ne..Ukupno gledajuci vrlo motjna bica..To sto mi ne shvacamo koncept prostor vremena,ne znaci da je to angelima nedostupno..a arhangelima posebno..Regoč wrote:Prvi glas da su vrjemenski putnici.pismejker wrote:angeli mogu putovati vremenom,i imati puno infoja
uuffff.ne do Bog da zasnivam misljenje na stvarima iz Biblije..da ne spomenem izbacene djelove...Regoč wrote:Što će reći, to je tvoje mnienje, ne zasniva se na podatcih iz Biblije.pismejker wrote:Zasto ne..Ukupno gledajuci vrlo motjna bica..To sto mi ne shvacamo koncept prostor vremena,ne znaci da je to angelima nedostupno..a arhangelima posebno..Regoč wrote:Prvi glas da su vrjemenski putnici.pismejker wrote:angeli mogu putovati vremenom,i imati puno infoja
Guest- Guest
pismejker wrote:uuffff.ne do Bog da zasnivam misljenje na stvarima iz Biblije..da ne spomenem izbacene djelove...Regoč wrote:Što će reći, to je tvoje mnienje, ne zasniva se na podatcih iz Biblije.pismejker wrote:Zasto ne..Ukupno gledajuci vrlo motjna bica..To sto mi ne shvacamo koncept prostor vremena,ne znaci da je to angelima nedostupno..a arhangelima posebno..Regoč wrote:Prvi glas da su vrjemenski putnici.pismejker wrote:angeli mogu putovati vremenom,i imati puno infoja
Kad govoriš o angelih, trjebal bi. A iz Biblije nije ništa izbačeno, nego u Novi zavjet nisu prihvaćeni spisi koji nisu bili autentični, koje nisu sastavili apostoli.
zanimljivo u komentarima većina srba popljuvala ovu proslavu, kao "došli komunisti na vlast počeli ubijati i pljačkati"RayMabus wrote:Kad smo već kod komunjara nu ovo
Tito partija čoeče
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:756054-74-GODINE-OD-OSLOBADjANjA-PRESTONICE-Beograd-cuva-slobodu-krvlju-izvojevanu
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Anđeli nemogu putovati vremenom
Može ako se inkarnira pa vremeplovom a isto tako mogu od nekog i saznati podatke iz budućnosti
Putovanje vremenskoprostornim kontinuumom moguće je samo s materijalne ravni dakle moraš se inkarnirat, to nije moguće napraviti kao duh
Može ako se inkarnira pa vremeplovom a isto tako mogu od nekog i saznati podatke iz budućnosti
Putovanje vremenskoprostornim kontinuumom moguće je samo s materijalne ravni dakle moraš se inkarnirat, to nije moguće napraviti kao duh
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Raif Dizdarević: Moskva nije odustala od pretenzija na Balkan
» Raif Dizdarević: Od kukanja nema ništa, moramo mijenjati BiH
» Dizdarević: Turska će prema Evropi biti još brutalnija
» Terorizam krajnje desnice je rastuća opasnost u Evropi
» Zlatko Dizdarević o Trumpu i medijima
» Raif Dizdarević: Od kukanja nema ništa, moramo mijenjati BiH
» Dizdarević: Turska će prema Evropi biti još brutalnija
» Terorizam krajnje desnice je rastuća opasnost u Evropi