Treba nam jaka ocinska figura na celu drzave
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Treba nam jaka ocinska figura na celu drzave
Pa..samo sa najboljom namjerom ti pojasnih...zao mi je radi oca,a to samo potvrdjuje ono sto ti rekoh..mene i mater je otac napustio prije 35 godina..i to naravno ima svoje posljedice..jel..zato i kazem,blago onom komu je otac ziv i zdrav uz njega,cijeli zivot..Triny wrote:bla bla bla
Usput, otac mi nije među živima više od 30 godina.
Guest- Guest
Isuse, sad se jos izvlacis na nesretno djetinstvo...pismejker wrote:Pa..samo sa najboljom namjerom ti pojasnih...zao mi je radi oca,a to samo potvrdjuje ono sto ti rekoh..mene i mater je otac napustio prije 35 godina..i to naravno ima svoje posljedice..jel..zato i kazem,blago onom komu je otac ziv i zdrav uz njega,cijeli zivot..Triny wrote:bla bla bla
Trinity-
2014-04-17
Skužili smo.pismejker wrote:mene i mater je otac napustio prije 35 godina..i to naravno ima svoje posljedice
Sorry, nisam odoljel.
Triny wrote:Isuse, sad se jos izvlacis na nesretno djetinstvo...pismejker wrote:Pa..samo sa najboljom namjerom ti pojasnih...zao mi je radi oca,a to samo potvrdjuje ono sto ti rekoh..mene i mater je otac napustio prije 35 godina..i to naravno ima svoje posljedice..jel..zato i kazem,blago onom komu je otac ziv i zdrav uz njega,cijeli zivot..Triny wrote:bla bla bla
zato ruskinja placa cehTriny wrote:Isuse, sad se jos izvlacis na nesretno djetinstvo...pismejker wrote:Pa..samo sa najboljom namjerom ti pojasnih...zao mi je radi oca,a to samo potvrdjuje ono sto ti rekoh..mene i mater je otac napustio prije 35 godina..i to naravno ima svoje posljedice..jel..zato i kazem,blago onom komu je otac ziv i zdrav uz njega,cijeli zivot..Triny wrote:bla bla bla
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
zar samo figura ??vuksadinare wrote:https://direktno.hr/direkt/vukusic-hrvati-su-izgubili-povjerenje-u-gotovo-sve-institucije-poglavito-u-pravosude-nedostaje-nam-jaka-ocinska-figura-na-celu-drzave-136789/
valjda onaj koji će drmati svim resorima i dovesti sve u red !!
immortal-
2014-04-16
Bog je taj koji odlučuje, a što je odlučio to ćete vidjeti !!Regoč wrote:Majka je da tješi i hrani, otac da zapovieda i čuva.Nice wrote:Nista majcinska, sto je ovo?! :-@
immortal-
2014-04-16
Nitko ne trjeba ničim tresti, dovoljno je da savjesno i po zakonu radi svoj posal.mortal wrote:zar samo figura ??vuksadinare wrote:https://direktno.hr/direkt/vukusic-hrvati-su-izgubili-povjerenje-u-gotovo-sve-institucije-poglavito-u-pravosude-nedostaje-nam-jaka-ocinska-figura-na-celu-drzave-136789/
valjda onaj koji će drmati svim resorima i dovesti sve u red !!
Ne izvlacim...Opet,moram ti kao Balkanki nesto pojasniti...Triny wrote:Isuse, sad se jos izvlacis na nesretno djetinstvo...pismejker wrote:Pa..samo sa najboljom namjerom ti pojasnih...zao mi je radi oca,a to samo potvrdjuje ono sto ti rekoh..mene i mater je otac napustio prije 35 godina..i to naravno ima svoje posljedice..jel..zato i kazem,blago onom komu je otac ziv i zdrav uz njega,cijeli zivot..Triny wrote:bla bla bla
NIJE ISTO NAIME,ako te Otac podrzava u SVAKOM smislu,dok pohadjas srednju skolu,i kasnije te i financijski podrzava dok ides na studij,daje ti svu mogucu paznju i nesebicno krci put za svojeg sina..ili kcer..
naime TAKO JE PUNO LAKSE,a potomstvo daje bolje rezultate u skoli i na studiju..jel..
Ocigledno je da ti je tata umro prije 30 godina..slijedilo je napopreko udaja,da se prezivi,a meni je slijedio prekid sudija,jer nije bilo financijske podrske...
Pod pozne godine si pocela biti zajedljiva,kriviti sve oko sebe st onisi vako i nako ispunjena,uvalila si se veleumno u kredit u svicarcima,pa silom prilika pod stare dane krenula uciti izradu web aplikacija..jel..respekt,no nijel malo prekasno??..Kcera prelijepa odrasla,Mjuz vjerovatno pivkana u krilu i noge na stolu,ne posvecuje ti previse paznje..a ti moras drljati,ono sto se trebalo drljati prije,ali,vidi cuda..Tate nema..
Djetinjstvo do 15 mi je bilo prelijepo,poslije nisam imao vremena na samosazaljevanje,nego na posel..bed luk,sto prije nisam otisao sa Balkana..ovdje u tri godine,otplatio pola stana,kupio dva nova auta,kupio kutju u Rusiji,jos ponegdje vikendice...
Jos malo se opskrbim i mirovina..nes ranije,treba poganjati malo jos i nezadovoljne kucanice i poduzetkinje..Sve u svemu,zadovoljan sam,ne sipam zuc na sve oko sebe kao ti..
Guest- Guest
Ajme... Svele, svega ti... Triny, žuč... koju dioptriju koristiš?
darth_vader-
2014-04-17
jes ti vidilaNice wrote:Nista majcinska, sto je ovo?! :-@
a sta ako im je otac cuger i raspikuca :)
2015-09-08
Onda završe u krvi, kano Jugoslavija.Leviathan2 wrote:jes ti vidilaNice wrote:Nista majcinska, sto je ovo?! :-@
Dok pederi nisu prava imali i kolo vodili bilo je bolje..sto je's je's
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Takve je Tito strieljal!vuksadinare wrote:Dok pederi nisu prava imali i kolo vodili bilo je bolje..sto je's je's
ziva istina..Pedere cure volu jer mogu njima manipulirati u svakom smislu..potrpaj pedere u politiku,i dobio si jack pot..vuksadinare wrote:Dok pederi nisu prava imali i kolo vodili bilo je bolje..sto je's je's
Guest- Guest
il djeca uteknu u irskuRegoč wrote:Onda završe u krvi, kano Jugoslavija.Leviathan2 wrote:jes ti vidilaNice wrote:Nista majcinska, sto je ovo?! :-@
aj fala kurcu, kod nas u plemenu svatko svoju ulogu izvrsava savjesno
evo ja 6 djece diagao na noge, dao im znanje, oni digli svoju djecu i dali im znanje a eto i njihova djeca idu tim stopama,
moje zene takodje i snajke i njihove snajke
i sve bez sile i prisile
Regoč-
2015-08-21
e, onda Kolinda za doživotnu predsjednicu.. očinske jake figure nema u našoj politici
Guest- Guest
Nikoga za doživotnoga, dva mandata pa noga u guzicu. Ne trjeba nam nikakva otčinska figura, trjebaju nam sposobni upravitelji koji će raditi savjesno i po zakonu.metilda wrote:e, onda Kolinda za doživotnu predsjednicu.. očinske jake figure nema u našoj politici
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» JESMO LI IMALI LUPEŽA NA ČELU DRŽAVE 10 GODINA?
» Slavko Kulić: MOST treba biti na čelu Hrvatske, jedino oni žele prekinuti vladanje na dug
» Beljak - Hrvatskoj treba bankrot države pa onda rekonstrukcija
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Slavko Kulić: MOST treba biti na čelu Hrvatske, jedino oni žele prekinuti vladanje na dug
» Beljak - Hrvatskoj treba bankrot države pa onda rekonstrukcija
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
Page 2 of 4