Drago Plečko:'Nakon fizičke smrti stvarnost se mijenja, ali svijest ne umire'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Drago Plečko:'Nakon fizičke smrti stvarnost se mijenja, ali svijest ne umire'
otkrio je toplu vodu
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Re: Drago Plečko:'Nakon fizičke smrti stvarnost se mijenja, ali svijest ne umire'
epikur37 wrote:al mi je fora za temu :)
a toliko drugih zanimljivih stvari na internetu
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:Neka Asila objasni
nek objasni ovo influenciranje u Turskoj
Guest- Guest
Ja san dvista puta izaša iz tijela, a ono lebdiš iznad kreveta, nešto ko astronaut, okrećeš se u zraku poviše sebe tj kužiš da si u zraku i lebdiš
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Izvan tijelesna iskustva su opisiva i onima koji ih nikad nisu postigli, to vam je ko kupanje u moru pa zaronite pa ispod površine vode radite kolutove i ronite, beztežinski, nešto ko astronaut
Ono šta se nemože opisati je da vam se iduća tri dana entuzijazam ne spušta valjda duša sretna šta je izašla iz tijela i taj osjećaj sreće drži nekih tri dana
U biti samo izlaženje iz tijela ima psihoterapeutsku vrijednost
Ono šta se nemože opisati je da vam se iduća tri dana entuzijazam ne spušta valjda duša sretna šta je izašla iz tijela i taj osjećaj sreće drži nekih tri dana
U biti samo izlaženje iz tijela ima psihoterapeutsku vrijednost
2014-04-11
Uvijek me je najviše zanimala veza između duhovnost i buđenja
Pospan sam, mislim se dal da skuvan kavu ili ne
Moj pogled na to je da postoji duhovnost no isto tako smatram da je Bog skrio pravo znanje u šumu čudovišta
Zato imam malo kontradiktorne tehnike, neki bi ih s pravom nazvali demonske , đavle, crnilom itd no one rade bez greške i brze su i učinkovite
Pospan sam, mislim se dal da skuvan kavu ili ne
Moj pogled na to je da postoji duhovnost no isto tako smatram da je Bog skrio pravo znanje u šumu čudovišta
Zato imam malo kontradiktorne tehnike, neki bi ih s pravom nazvali demonske , đavle, crnilom itd no one rade bez greške i brze su i učinkovite
2014-04-11
Danas u svijetu interneta naći ćete mnoge podatke o svačemu no nikad nećete naći pravu stvar jer je ona u šumi čudovišta , tu je a vi je nevidite jer ju se podsvijesno bojite
Nebesko plava, zlatna i ljubičasta
Krase boje, opuštajuće
No osim šta ste mirniji jel ima neki drugi rezultat?
A da provate sa crnom?
Sjednete, zatvorite oči , nebesko plava boja se spušta na vas i preplavljuje vam tijelo
Stavi crnu boju i ovu tehniku nećete naći na internetu
Nebesko plava, zlatna i ljubičasta
Krase boje, opuštajuće
No osim šta ste mirniji jel ima neki drugi rezultat?
A da provate sa crnom?
Sjednete, zatvorite oči , nebesko plava boja se spušta na vas i preplavljuje vam tijelo
Stavi crnu boju i ovu tehniku nećete naći na internetu
2014-04-11
Nitko se nije vratio s onu stranu niti neće, to je tako ostavljeno i jako pošteno na kraju svi idemo pod zemlju i nema razlike. Jasno da života ima poslije smrti gdje ćemo podnositi račune ako netko misli da sve ovo može biti plod slučajnosti meni je njega iskreno žao.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» NU2 - gost, prevarant i lažov Drago Plečko
» ORBAN:Nakon smrti Tuđmana,Hrvatska nije više ista.udaljili ste se od zaštite nacionalnih interesa
» Švedska mijenja politiku nakon napada: "Dosta je masovne imigracije"
» Njemačka mijenja zakon po kojem radi puno Hrvata: "Nakon 9 mjeseci mogu vas samo maknuti"
» Nakon smrti Majka Tereza izlječila Brazilca od tumora na mozgu
» ORBAN:Nakon smrti Tuđmana,Hrvatska nije više ista.udaljili ste se od zaštite nacionalnih interesa
» Švedska mijenja politiku nakon napada: "Dosta je masovne imigracije"
» Njemačka mijenja zakon po kojem radi puno Hrvata: "Nakon 9 mjeseci mogu vas samo maknuti"
» Nakon smrti Majka Tereza izlječila Brazilca od tumora na mozgu
Page 2 of 2