Dačić najavio krivične prijave protiv Koštunice i Tadića zbog-izdaje!?
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Dačić najavio krivične prijave protiv Koštunice i Tadića zbog-izdaje!?
kada se vrati u rodni kraj, samo neka izabere vreme-mesto sam vec izabrao. da on i ja malo, u 4 oka sucelimo ,,stavove''...
Guest- Guest
..gledaj...on je covjek za svaku vlast....on to shvaca kao obavezu...na svoj nacin patriotizam..on se ponosi sa time...ideal mu ej bolje uz ili pri vlasti nego protiv...jer smatra da se vlasti mora sluziti jer jednostavno su vlast..nisu pali sa neba u fotelje...tu nemas sto suceliti stavove..postoji takva vrsta ljudi...njemu ej neshvatljivo d anetko moze biti protiv vlastite vlasti..on smatar ili takvi smatraju da je to u biti izdaja...Serbia Strong wrote:kada se vrati u rodni kraj, samo neka izabere vreme-mesto sam vec izabrao. da on i ja malo, u 4 oka sucelimo ,,stavove''...
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Dobro, jebem mu mater, pa odakle je onda sendvicar? Iz Nisa ili Beograda!? Mislim, da vidimo ko ce da ga juri...
..isto kao sto postojeoni koji su konstantno protiv svake vlasti..valjda takav fetiš
2015-09-08
koliko sam skopcao iz beograda...posto je pisao nekoliko puta gdje ide na kavu..gdje izlazi kad ej slobodan...Stanojko wrote:Dobro, jebem mu mater, pa odakle je onda sendvicar? Iz Nisa ili Beograda!? Mislim, da vidimo ko ce da ga juri...
2015-09-08
on je izdajnik i sendvicar. nema za takve mesta u srbiji...
Guest- Guest
Nasao ovde na forumu da trazi decka, seme mu jebem!vuksadinare wrote:koliko sam skopcao iz beograda...posto je pisao nekoliko puta gdje ide na kavu..gdje izlazi kad ej slobodan...Stanojko wrote:Dobro, jebem mu mater, pa odakle je onda sendvicar? Iz Nisa ili Beograda!? Mislim, da vidimo ko ce da ga juri...
..a cuj..ako je birokrat ili uhjleb posao mu ovisi o svakoj vlasti hoces neces..mora biti uz nju...Serbia Strong wrote:on je izdajnik i sendvicar. nema za takve mesta u srbiji...
2015-09-08
Stanojko wrote:Nasao ovde na forumu da trazi decka, seme mu jebem!vuksadinare wrote:koliko sam skopcao iz beograda...posto je pisao nekoliko puta gdje ide na kavu..gdje izlazi kad ej slobodan...Stanojko wrote:Dobro, jebem mu mater, pa odakle je onda sendvicar? Iz Nisa ili Beograda!? Mislim, da vidimo ko ce da ga juri...
2015-09-08
znam jednu osobu koja je uz svaku vlast opravdanjem..'oni mi daju placu'..mo's ti s njim raspravljat koliko hoces...njemu je pred ocima samo tko mu daje placu
2015-09-08
vuksadinare wrote:znam jednu osobu koja je uz svaku vlast opravdanjem..'oni mi daju placu'..mo's ti s njim raspravljat koliko hoces...njemu je pred ocima samo tko mu daje placu
to je najgori sljam i olos. sva gradjanska prava bih takvima oduzeo.
Guest- Guest
koliko poznam pizzona sa foruma..bio je uz svaku vlast koja ej bila u srbiji u zadnjih deset i vise godina...tako da dolazimo do onog sto sam rekao za jednog svog poznanika...ima koristi od vlasti...da'l kao uhljeb ili sa vlasti ima neke dilove,poslove...
2015-09-08
kazem, to je najgori sloj ljudi. paraziti i pijavice koji ne sluze nicemu nego da usicare nesto od drzave i sirotinje. takva govna treba gaziti kao bubasvabe...
Guest- Guest
pa eto imas dolje na primjeru pdf..sport..nema veceg hajdukovca od mene koji ej prosao s ahajdukom sito i reseto jos u jugi...ali nisam zateleban ili nemam neke koristi niti zelim to od kluba..obicni sma navijac..kad vidim da se lose radi u klubu...vidim..to ne negiram i borim se protiv toga..amper je 'oizzon' na pdf sporta...tj nogometa..badava ga razuvjeravas da ne valja u klubu posao..svi zivi dokazi ga demantiraju ali on jbg ili ima neke koristi od kluba ili od vlasti u klubu ili je jednostavno kreten...a sa kretenima ne mozes argumentima raspravljat..i onda sam ja ne znam izdajnik,olos i slicno...za razliku do njega ja ponekad i pohvalim ako je napravljen neki dobar potez nism jednosmjeran..niti imam koristi do togaSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:znam jednu osobu koja je uz svaku vlast opravdanjem..'oni mi daju placu'..mo's ti s njim raspravljat koliko hoces...njemu je pred ocima samo tko mu daje placu
2015-09-08
oni hoce ljude napraviti budalama i uvjeriti ih..da je npr..100 eura isto ko i milijun eura...vuksadinare wrote:pa eto imas dolje na primjeru pdf..sport..nema veceg hajdukovca od mene koji ej prosao s ahajdukom sito i reseto jos u jugi...ali nisam zateleban ili nemam neke koristi niti zelim to od kluba..obicni sma navijac..kad vidim da se lose radi u klubu...vidim..to ne negiram i borim se protiv toga..amper je 'oizzon' na pdf sporta...tj nogometa..badava ga razuvjeravas da ne valja u klubu posao..svi zivi dokazi ga demantiraju ali on jbg ili ima neke koristi od kluba ili od vlasti u klubu ili je jednostavno kreten...a sa kretenima ne mozes argumentima raspravljat..i onda sam ja ne znam izdajnik,olos i slicno...za razliku do njega ja ponekad i pohvalim ako je napravljen neki dobar potez nism jednosmjeran..niti imam koristi do togaSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:znam jednu osobu koja je uz svaku vlast opravdanjem..'oni mi daju placu'..mo's ti s njim raspravljat koliko hoces...njemu je pred ocima samo tko mu daje placu
2015-09-08
kad bi neka budala mogla da mi objasni
kako sam ja sendvicar kad imam sasvim drugavije vidjenje srbije od nase vlasti.
druga je stvar sto ja nisam ubersrbin pa da
blatim pred. I vladu srbije medju hrvatima. nemam stomak za toliku " hrabrost "
msm glupost !
ja cu uvek braniti naseg pred. I vladu van srbije.
nebitmo ko vrsi vlast.
ako imam nesto protiv,
ja cu to medju nama.
druga je stvar sto ja nisam ubersrbin pa da
blatim pred. I vladu srbije medju hrvatima. nemam stomak za toliku " hrabrost "
msm glupost !
ja cu uvek braniti naseg pred. I vladu van srbije.
nebitmo ko vrsi vlast.
ako imam nesto protiv,
ja cu to medju nama.
Guest- Guest
pizzon wrote:kad bi neka budala mogla da mi objasni
tre wrote:Ne kužim kako ne možeš obični link kopirati a da radivuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/Suljo-otkrio-hrvata-koji-je-kriv-za-gubitak-kosova-1207002/vuksadinare wrote:Suljo otkrio krivca za gubitak kosova..ovaj put nakon tadica,kostunice..to je tito...cim se vratio na tita...sad se moze reci 100 odsto da je pitanje trenutka javnog priznanja kosova od strane sulje..
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/Suljo-otkrio-hrvata-koji-je-kriv-za-gubitak-kosova-1207002/
..nego cini mi se da se ovo radi najvise o tome da bi se suljo i ekipa oprali u ocima putina i rusije...kako eto oni nisu krivci sto ce kosovo priznati po sistemu 'sto mi tu mozemo'..a putin im je bas darovao oruzje da ako ne ide politickim putem ono d apokusaju barem oruzjem vratiti kosovo..a sada izgleda vise nista od toga..suljo oruzje nece vratiti jer je darovano a darovi se ne vracaju...i sad putinu treba isporuciti navodno prave 'krivce'..
jer ima v-u-č-i-ć u linku a forum to promijeni automatski u "suljo"
pizzon wrote:kad bi neka budala mogla da mi objasni
Veliš pored toliko srba u srbiji on našao hrvate da bariStanojko wrote:Nasao ovde na forumu da trazi decka, seme mu jebem!vuksadinare wrote:koliko sam skopcao iz beograda...posto je pisao nekoliko puta gdje ide na kavu..gdje izlazi kad ej slobodan...Stanojko wrote:Dobro, jebem mu mater, pa odakle je onda sendvicar? Iz Nisa ili Beograda!? Mislim, da vidimo ko ce da ga juri...
Srbi tamo, srbi vamo...isti kurac.tre wrote:Veliš pored toliko srba u srbiji on našao hrvate da bariStanojko wrote:Nasao ovde na forumu da trazi decka, seme mu jebem!vuksadinare wrote:koliko sam skopcao iz beograda...posto je pisao nekoliko puta gdje ide na kavu..gdje izlazi kad ej slobodan...Stanojko wrote:Dobro, jebem mu mater, pa odakle je onda sendvicar? Iz Nisa ili Beograda!? Mislim, da vidimo ko ce da ga juri...
Similar topics
» Mirnes Ajanović dostavio je Tužilaštvu BiH dopunu krivične prijave protiv Milorada Dodika
» Dvojica karlovačkih policajaca dobila kaznene prijave zbog imigranata
» Kaznene prijave protiv hrvatskih generala dio ruskog hibridnog ratovanja na Balkanu
» Suljo optuzio drzavnu televiziju Srbije nista manje nista vise zbog - izdaje
» Sejdo najavio tužbu protiv Hrvatske
» Dvojica karlovačkih policajaca dobila kaznene prijave zbog imigranata
» Kaznene prijave protiv hrvatskih generala dio ruskog hibridnog ratovanja na Balkanu
» Suljo optuzio drzavnu televiziju Srbije nista manje nista vise zbog - izdaje
» Sejdo najavio tužbu protiv Hrvatske
Page 5 of 6