SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: SERIE A 18/19
načekat ćeš seSerbia Strong wrote:Bože dragi, opet kradja. Jedva čekam calciopoli2
Guest- Guest
nisam računao da će lazio zabiti, ali ajde jedan listić je prošao
skripar-
2015-08-09
trebao si probat pobjeda Juventusa i cristiano daje gol. to uvijek prolaziskripar wrote:nisam računao da će lazio zabiti, ali ajde jedan listić je prošao
Guest- Guest
Svet će biti mnogo lepše mesto za život kada ne bude bilo govna od kluba iz Torina...
Guest- Guest
neces i ti dugo jos 30, 40g max i gotovo a Juve zivi vjecno hahah koliko si glup
Guest- Guest
Zapata sam riješi lopove, a gluperda lijepi sliku rezervnog igrača koji nebi ni igrao da se Iličić nije ozlijedio.
Dobila bi ih Atalanta i u prvenstvu da majstor nije išao vadio Maria Pašalića, pa su primili gol za 2:2 (Ronaldo) kad je izašao. S njim su u srcu veznog reda drugo poluvrime dominirali protiv Juve-a tu utakmicu.
Guest- Guest
pašalić je smiješan. godinama se provlači po pozajmicama svake sezone mijenja klub, sredinu, ligu, trenere, godinama stagnira umjesto da potraži ozbiljan klub, gdje će se izborit za svoju poziciju i afirmirat se kao nogometaš, jer od ovih seljenja nema napretka. slično kao kovačić, samo kova je gori jer ima više talenta i znanja od pašalića mogao bi bit top igrač a on cijelu karijeru sjedi na klupi za pričuve
Guest- Guest
eh da je bio umjesto "prevare" na SP možda bi hrvatska nešto i postigla...a ovako tropa...sve kako si i predvidio da imamo jedino šanse za uspjeh ako "prevara" slomi nogu prije SPa ...End wrote:i takav je avion za zatonsku prevaru
„Koje su tri najbolje momčadi u protekloj dekadi?“ upitao se naglas Guardiola u razgovoru za engleske medije. Katalonac je ponudio odgovor koji se nije svidio njegovim ljutim rivalima na Santiago Bernabeuu i madridskim medijima bliskim Real Madridu.
„Juventus, Bayern i Barcelona. Zašto? Zato što svake sezone osvajaju prvenstvo i kup. Oni su uvijek tu negdje blizu trofeja.“
Guardiola je detaljnije pojasnio.
„Prema mojem mišljenju, to su tri najbolje momčadi. Mi ih pokušavamo imitirati. Kad kažem da su najbolji, mislim na sljedeće: što god se dogodilo, oni se uvijek vraćaju te osvajaju jedan ili dva trofeja. Respektiram i divim se konzistentnosti koju pokazuju svaka tri dana u posljednjih desetak godina. Moj je san da to napravim s Manchester Cityjem. U svakoj utakmici, u svakom natjecanju moramo pokušati otići do kraja. Ove sezone nam zasad to uspijeva“, zaključio je Guardiola.
„Juventus, Bayern i Barcelona. Zašto? Zato što svake sezone osvajaju prvenstvo i kup. Oni su uvijek tu negdje blizu trofeja.“
Guardiola je detaljnije pojasnio.
„Prema mojem mišljenju, to su tri najbolje momčadi. Mi ih pokušavamo imitirati. Kad kažem da su najbolji, mislim na sljedeće: što god se dogodilo, oni se uvijek vraćaju te osvajaju jedan ili dva trofeja. Respektiram i divim se konzistentnosti koju pokazuju svaka tri dana u posljednjih desetak godina. Moj je san da to napravim s Manchester Cityjem. U svakoj utakmici, u svakom natjecanju moramo pokušati otići do kraja. Ove sezone nam zasad to uspijeva“, zaključio je Guardiola.
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50