SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: SERIE A 18/19
i to kakav smiješan penal maloga ciganina dybale, pederko je ponosan.fridrih_niche wrote:Ne može Juve bez penala nikog dobit...
:D
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nisan ni sumnja...End wrote:i to kakav smiješan penal maloga ciganina dybale, pederko je ponosan.fridrih_niche wrote:Ne može Juve bez penala nikog dobit...
Al kako potenciraju da je Pederko zabija neku golcinu hahaha...
A ono običan šut s vrha 16 m hahaha...
A Pederko izjavi da se sve dogodilo prebrzo, pa da mora vidit snimku gol kako bi vidija šta se dogodilo...
Kakva odvratna, egocentrična, iskompleksirana pedercina...
;)
Guest- Guest
Čmarotta otišao iz lopovskog kluba i prelazi u šmekerski inter.
Gotovi su lopovi, gotovi!
Guest- Guest
Rabiot i De Gea free transferi boga oca Marotte .
Znaci pare za Messija su ušteđene .
Znaci pare za Messija su ušteđene .
Guest- Guest
Aha kao i RonaldoSerbia Strong wrote:De gea će kurac među prosjake
Jos de gea a 2020 stize i kapitalac nad kapitalcima
Lionel Messi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Poslao ga Agnelli da izvrsi konacnu eutanaziju tog malenog jadnog poluklubaSerbia Strong wrote:Čmarotta otišao iz lopovskog kluba i prelazi u šmekerski inter.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Realno gledajuci Juventus. To je klub sa vizijom.fridrih_niche wrote:Rabiota traže Juve, Barca, United, Chelsea...
Ko zna di će završit...
;)
Nazalost united je postao fosil stare fergijeve slave.
Barca ce godinama nakon messonje traziti samu sebe.
Chelsea je na prodaju. Kraj price.
Bayern sa ovom livanjskom prevarom nema sta pricati.
Neka zadrze slobodno one dvije hodajuce mumije robbena i riberija. A otjerati Costu Kroosa Pa sad i Jamesa.
Jedino je Juve klub sa vizijom. Klub koji ce sprovoditi hegemoniju u europi. Do 2030 ocekivam da ce se osvojiti barem 5 liga prvaka o scudetima necu niti pricati
2015-09-13
I ja mislin da je Rabiot najbliži Juveu...
Jer u Barci ne bi bija u prvoj 100 %...
I da, de Gea ide u Juve...
S njim postaju jedni od favorita za LP...
;)
Jer u Barci ne bi bija u prvoj 100 %...
I da, de Gea ide u Juve...
S njim postaju jedni od favorita za LP...
;)
Guest- Guest
2015-09-13
Iskreno se nadam da će đubrentus vratiti ono njihovo cirkuzantsko govno od pogbe, a poslati paola u suprotnom smeru...
Guest- Guest
Vrati nam ga i to dzabe. Opet ga utrpamo cmarsi ili lorealu za 100 miljaSerbia Strong wrote:Iskreno se nadam da će đubrentus vratiti ono njihovo cirkuzantsko govno od pogbe, a poslati paola u suprotnom smeru...
2015-09-13
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50