SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: SERIE A 18/19
Ja sam uvijek govorio, samo još fali da se dokaže u Seriji A i to će bit kruna vrhunske karijere. Naravno, najidelaniji klub za to je JuventusPABLO ESCOBAR wrote:Vrata raja je otvorio sam sebiSerbia Strong wrote:Karma mu vraća za zločin prema sebi i potpisivanje za najveće zlo u svetu sportu. Dabogda ne zabio nijedan do kraja karijere...
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Najveci klub svih vremena za najveceg igraca svih vremenascorpion wrote:Ja sam uvijek govorio, samo još fali da se dokaže u Seriji A i to će bit kruna vrhunske karijere. Naravno, najidelaniji klub za to je JuventusPABLO ESCOBAR wrote:Vrata raja je otvorio sam sebiSerbia Strong wrote:Karma mu vraća za zločin prema sebi i potpisivanje za najveće zlo u svetu sportu. Dabogda ne zabio nijedan do kraja karijere...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Koliko se bayern srozao kad je doveo ono spanjolsko govno za trenera .... uzas
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
scorpion wrote:Ja sam uvijek govorio, samo još fali da se dokaže u Seriji A i to će bit kruna vrhunske karijere. Naravno, najidelaniji klub za to je JuventusPABLO ESCOBAR wrote:Vrata raja je otvorio sam sebiSerbia Strong wrote:Karma mu vraća za zločin prema sebi i potpisivanje za najveće zlo u svetu sportu. Dabogda ne zabio nijedan do kraja karijere...
najidealniji bi bili milan ili inter, kao najveci italijanski klubovi.
Guest- Guest
Tako je, mislim da bi Ronaldo sa Milanom razvaljivao po europskoj ligiSerbia Strong wrote:najidealniji bi bili milan ili inter, kao najveci italijanski klubovi.scorpion wrote:Ja sam uvijek govorio, samo još fali da se dokaže u Seriji A i to će bit kruna vrhunske karijere. Naravno, najidelaniji klub za to je JuventusPABLO ESCOBAR wrote:Vrata raja je otvorio sam sebiSerbia Strong wrote:Karma mu vraća za zločin prema sebi i potpisivanje za najveće zlo u svetu sportu. Dabogda ne zabio nijedan do kraja karijere...
U Italiji se trenutno niko ne može mjerit sa Juventusom
Zato mu se prema pisanju Talijana sprema ponuditi produljenje postujećeg ugovora do 2021. godine te povišicu plaće sa četiri na pet milijuna eura godišnjice.
Ali, danas iz Italije dolaze nove vijesti o tome kako je Mandžukić očarao poslodavce i Juventine. Naime, prema navodima talijanskih medija, on pristaje na produljenje ugovora s Juveom, ali ne želi povećanje plaće.
grande mandzukic
Ali, danas iz Italije dolaze nove vijesti o tome kako je Mandžukić očarao poslodavce i Juventine. Naime, prema navodima talijanskih medija, on pristaje na produljenje ugovora s Juveom, ali ne želi povećanje plaće.
grande mandzukic
Guest- Guest
Sassuolo Coach Roberto De Zerbi believes Juventus are “the strongest side in Europe this season, but that doesn’t mean we’re already beaten.”
The Neroverdi are surprisingly the only other Serie A team still unbeaten after three rounds and sit in second place on seven points to Juve’s nine.
“Juventus are the strongest side in Italy and also the strongest in Europe this season,” De Zerbi told the Corriere dello Sport.
I don’t know how you stop them. What I do know is that in order to get a positive result against Juve, you must hope they are having a bad day.
“Having said that, it doesn’t mean we are already beaten. We’ll give it our all. After all, we are in second place.”
The Neroverdi are surprisingly the only other Serie A team still unbeaten after three rounds and sit in second place on seven points to Juve’s nine.
“Juventus are the strongest side in Italy and also the strongest in Europe this season,” De Zerbi told the Corriere dello Sport.
I don’t know how you stop them. What I do know is that in order to get a positive result against Juve, you must hope they are having a bad day.
“Having said that, it doesn’t mean we are already beaten. We’ll give it our all. After all, we are in second place.”
Guest- Guest
imao sam ga i u manageru svojevremeno. fantastican nogometas i super inteligentan momak
Guest- Guest
a šta će drugo filijala o svojim gazdama da govori. mora da se prosipa ovako javno. bože, kako jadan klub. ne bi se zvali sasuolo da nisu toliko jadni...
Guest- Guest
Najveci iigraci najmanjeg cmartizAna su ustaseDybala wrote:Podsjeca me na odnos zvezde i partizana.
2015-09-13
Penal za Juve ka kuća...kingkong7 wrote:jos sati dijele cmarnalda od novog nastupa u dresu najveceg kluba
Mora kompleksaš probit led ka Badr Hari njegov čmar u Maroku...
:D
Guest- Guest
kakva.ce to cast bit za sassuolo prvi klub kojem ce cristiano postic.gol u dresu Juventusa, gol za povijest
dionice ce im skocit za 1000%
dionice ce im skocit za 1000%
Guest- Guest
AAAAJMOOOOOOO
boze kako je lako pobjedivat kad imas najboljeg igraca svijeta u svojim redovima
boze kako je lako pobjedivat kad imas najboljeg igraca svijeta u svojim redovima
Guest- Guest
kakva.proslava da li postoji bolja proslava gola od cristianove
kakav superstar CR7
kakav superstar CR7
Guest- Guest
sasuollo je ozbiljna organizirana ekipa prvi pratitelj Juventusu do ovog kola. no kad je najteze cristiano je najbolji, ogledalo sampiona
cr7
cr7
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50