SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: SERIE A 18/19
Hrpu takvih golova san zabija...kingkong7 wrote:bum bum quagliarella i dalje nezaustavljiv
Jedni od lakših golova, ne zahtjeva neku posebnu vještinu...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Hrpu takvih golova san zabija...kingkong7 wrote:bum bum quagliarella i dalje nezaustavljiv
;)
dabome, zato se 1 takav gol zabije u 10 godina.
daj se izbrisi sa forum i i iz zivota, budalo...
Guest- Guest
Jebote, ova Cristina je od Đilkoša triput lošiji igrač. A tamo po društvenim mrežama kuka zašto su Modrića proglasili najigračem Europe. Pa Luka je za njega svemirski brod, on bez Luke u Realu ne bi zabio ni 10 golova po sezoni.
Zeko-
2015-08-26
ne znaš tko više kmeči ronaldo,niče ili end...
ajde ronaldo polako,izboriti će ti naš najbolji napadač i jedan od naših najvećih i najboljih igrača i napadača svih vremena MOĆNA ZVIJER MM17 penal pa ćeš i ti zabiti
ajde ronaldo polako,izboriti će ti naš najbolji napadač i jedan od naših najvećih i najboljih igrača i napadača svih vremena MOĆNA ZVIJER MM17 penal pa ćeš i ti zabiti
ukucao sam na youtube - niche best goals, nema nistafridrih_niche wrote:Hrpu takvih golova san zabija...kingkong7 wrote:bum bum quagliarella i dalje nezaustavljiv
;)
iako vjerujem ti.
Guest- Guest
ne treba ronaldo juveu za ligu jer su ionako prejaki za ostatak...on njima treba za KO fazu LP kada treba trpati zicer golove,da pomogne mandži...
tko je jači borko ili fabio?
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/sin-cristiana-ronalda-zabio-cetiri-gola-na-debiju-za-juventus-pokazao-da-ce-biti-poput-oca---529165.html
ovaj mali je cudo. Juventusovo dijete
ovaj mali je cudo. Juventusovo dijete
Guest- Guest
Ne zajebajen se...kingkong7 wrote:ukucao sam na youtube - niche best goals, nema nistafridrih_niche wrote:Hrpu takvih golova san zabija...kingkong7 wrote:bum bum quagliarella i dalje nezaustavljiv
;)
iako vjerujem ti.
Ovo je jedan od najlakših golova za zabit...
Dobro, tribas imat malo talenta, al i ne previše...
Prostorna orijentacija ti triba bit na nivou, da znaš di se gol nalazi iza tebe i to je sve...
Stvar osjećaja...
;)
Guest- Guest
Klasa,sam sebi asistira za gol
Kako će se kristina opet izdrkat svima u usta. Samo kad zabije prvi gol, pa kad onda krene trpat. Opet će se kmečat punom parom
Iduće kolo će mu svirat penal, ne boj se...scorpion wrote:Kako će se kristina opet izdrkat svima u usta. Samo kad zabije prvi gol, pa kad onda krene trpat. Opet će se kmečat punom parom
:D
Btw. kako možeš volit lika koji voli samo sebe?
Koji ne želi niti čestitat dojučerašnjim suigračima s kojima je godinama igra?
Ne, ozbiljno, lik je toliko gadljiv da mi je nepojmljivo da ga iko može obožavat...
Tragedija...
;)
Guest- Guest
Karma mu vraća za zločin prema sebi i potpisivanje za najveće zlo u svetu sportu. Dabogda ne zabio nijedan do kraja karijere...
Guest- Guest
Lik je klošar teški. Ja nisam nikad ni rekao da je on neki primjer normalnog karaktera. Ali mi se kao nogometaš sviđa i njegov stil nogometa mi je nešto najsavršenije što postoji u nogometu.fridrih_niche wrote:Iduće kolo će mu svirat penal, ne boj se...scorpion wrote:Kako će se kristina opet izdrkat svima u usta. Samo kad zabije prvi gol, pa kad onda krene trpat. Opet će se kmečat punom parom
:D
Btw. kako možeš volit lika koji voli samo sebe?
Koji ne želi niti čestitat dojučerašnjim suigračima s kojima je godinama igra?
Ne, ozbiljno, lik je toliko gadljiv da mi je nepojmljivo da ga iko može obožavat...
Tragedija...
;)
Kad sam bio nogometaš, težio sam tom stilu. Poslije se pojavio CR7 i odma sam ga zavolio
Ćaća
Vrata raja je otvorio sam sebiSerbia Strong wrote:Karma mu vraća za zločin prema sebi i potpisivanje za najveće zlo u svetu sportu. Dabogda ne zabio nijedan do kraja karijere...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ja sam uvijek govorio, samo još fali da se dokaže u Seriji A i to će bit kruna vrhunske karijere. Naravno, najidelaniji klub za to je JuventusPABLO ESCOBAR wrote:Vrata raja je otvorio sam sebiSerbia Strong wrote:Karma mu vraća za zločin prema sebi i potpisivanje za najveće zlo u svetu sportu. Dabogda ne zabio nijedan do kraja karijere...
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50