Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Primera División 18/19
Svi smo za baceeefridrih_niche wrote:HAHAHAHAHHAHAHAHAHA...End wrote:uvijek za bacvice
Jeben van sve po spisku, stoko razvaljena...
:D
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
http://sportklub.rs/Video/Fudbal/Primera/a263224-Da-li-je-Hetafe-ostecen-protiv-Barse-VIDEO.htmlDa li je Hetafe oštećen protiv Barse? (VIDEO)
Kako će cigani drugačije nego na krađu?
Guest- Guest
faula vidala nema, al je poništen čisti gol treba biti gospoda i to priznati, a ne kad martial izvede trostruki aksl za penal, a tebi budaletino u tome nema problema.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ma najbitnije je da je jučer prvi put pokralo Reala hahaha...Serbia Strong wrote:http://sportklub.rs/Video/Fudbal/Primera/a263224-Da-li-je-Hetafe-ostecen-protiv-Barse-VIDEO.htmlDa li je Hetafe oštećen protiv Barse? (VIDEO)
Neka, karma je počela lagano vracat svoje...
<3
Guest- Guest
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Livaja ne seri. Tvoji pederi ce doci u gay robi. Moji momci nisu moji. Nego elita izanrana. U odijelima i crnim koznim kaputima. Na livom rukavu imaju kukasti kriz.fridrih_niche wrote:Ante, momke san posla na tvoja vrata, sačekaj ih malo...
:8)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
evo sad će nicheovi momci, samo dok završi koncert marine perazić
Guest- Guest
znači ovo je povijesni trenutak, prvi puta u povijesti foruma je neki drkatelj pederka uputio kompliment za messijabafalo wrote:dobra lopta čmessija
2015-08-25
Znalo se dogodit i prije, ajde...End wrote:znači ovo je povijesni trenutak, prvi puta u povijesti foruma je neki drkatelj pederka uputio kompliment za messijabafalo wrote:dobra lopta čmessija
:D
Al sad su se malo opustili, posto je Pederko prisa u Juvea i nije direktan konkurent Najvećem...
;)
Guest- Guest
Marca piše kako igrači žele da Valverde ostane trener Barcelone, čemu svjedoče i izjave Piquéa i Rakitića. Pored njih, smatra se da i svi ostali igrači imaju sjajan odnos sa trenerom te da se kao prirodna posljedica toga nameće njegov ostanak.
sigurno bi se coutinho s ovim složio
sigurno bi se coutinho s ovim složio
2015-08-25
i da se to dogodi barca ne bi ništa popušila to je dobro.
coutinho je doveden 120 fiksno + 40 milijuna u varijablama. bonusi su: plasman u LP 5 mil., (vrijedi za 2 sezone), osvajanje LP 5 mil., za prvih 25 utakmica liverpool je uzeo dodatnih 5 mil., a nakon 100 nastupa dobivaju 20 milijuna, a sad je na 46 nastupa.
znači ako ode na ljeto u najgorem slučaju barca ga je platila 135 mil., ako osvoji LP je 140.
a čmarnajted ga sigurno neće dobiti za siću.
coutinho je doveden 120 fiksno + 40 milijuna u varijablama. bonusi su: plasman u LP 5 mil., (vrijedi za 2 sezone), osvajanje LP 5 mil., za prvih 25 utakmica liverpool je uzeo dodatnih 5 mil., a nakon 100 nastupa dobivaju 20 milijuna, a sad je na 46 nastupa.
znači ako ode na ljeto u najgorem slučaju barca ga je platila 135 mil., ako osvoji LP je 140.
a čmarnajted ga sigurno neće dobiti za siću.
2015-08-25
Ako Barca ostane bez Coutinha nek se slobodno ugase ka klub...
;)
;)
Guest- Guest
sve je moguće dok je valverde u pitanju, mene više nijedna njegova debilna odluka ne može iznenaditi. bolje da ga proda ako će mu sjediti na klupi i ako ga misli stavljati na RM i krilo.
2015-08-25
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20