Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Primera División 18/19
još jedan dan u uredu za nišku gluperdufridrih_niche wrote:Aj opet zalipit da Junajtid na plaće troši 50 milja € vise od Cityja...
:D
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:još jedan dan u uredu za nišku gluperdufridrih_niche wrote:Aj opet zalipit da Junajtid na plaće troši 50 milja € vise od Cityja...
Guest- Guest
"Mundo Deportivo" upravo donosi ekskluzivnu vijest da se Barçin skaut i predstavnik, Andre Cury, jučer sastao s Neymarovim ocem u Londonu! Osim toga, Cury je pratio Neymarove nastupe u dresu Brazila te je razgovarao s njim na treningu reprezentacije. Inače, Cury je Barçin skaut zadužen za fudbalere iz Južne Amerike, a upravo on je bio jedan od glavnih predstavnika Barçe koji su realizovali Neymarov transfer u redove katalonskog giganta 2013. godine.
Fudbalska javnost ponovo bruji o glasinama da se Brazilac želi vratiti u Barçu, a "ulje na vatru" je dodao i Pep Segura, koji je u nekoliko navrata izjavio da vrata Barçe za Neymara nisu zatvorena zauvijek. Osim toga, sam Neymar nije želio dati odgovor na pitanje o svojoj budućnosti koje mu je postavljeno nakon utakmice sa reprezentacijom Urugvaja.
Fudbalska javnost ponovo bruji o glasinama da se Brazilac želi vratiti u Barçu, a "ulje na vatru" je dodao i Pep Segura, koji je u nekoliko navrata izjavio da vrata Barçe za Neymara nisu zatvorena zauvijek. Osim toga, sam Neymar nije želio dati odgovor na pitanje o svojoj budućnosti koje mu je postavljeno nakon utakmice sa reprezentacijom Urugvaja.
2015-08-25
Barcelona have all but given up hope of signing Ajax midfielder Frenkie de Jong, with Manchester City prepared to break their club transfer record to sign him. Man City are willing to pay 70M + 20M add ons. [Goal - @Sammy_Goal]
2015-08-25
Sad ce mali niskozemac biti kurac od igraca
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Neće, jer navodno ide u Reala...PABLO ESCOBAR wrote:Sad ce mali niskozemac biti kurac od igraca
Pa će odma bit klasa za Bracalu...
Guest- Guest
ako hoce postati najveci veznjak svijeta moze samo u barcu i kod guardiole. izabrat ce city, a barca uzima de ligta, kazu da je stoperski mbappe.
2015-08-25
prosle sezone moglo se uzet njih dvojicu za nista, al jbg vidal je bio prioritet.
2015-08-25
barca i ne treba de jonga, prevelika je to kvaliteta da sjedi na klupi, trebalo bi izbrusiti busq arthur cou da onaj debil ima imalo pameti
2015-08-25
SportBild is reporting today that Dortmund will pay Barcelona the 27 Million Euros it takes to buy Paco outright.
The deal will be announced next week.
The deal will be announced next week.
2015-08-25
Kako netriba. Nije li u paketu triba dociEnd wrote:barca i ne treba de jonga, prevelika je to kvaliteta da sjedi na klupi, trebalo bi izbrusiti busq arthur cou da onaj debil ima imalo pameti
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Onda bi trebao kod allegria. Zna se di se gospoda skolujuEnd wrote:ako hoce postati najveci veznjak svijeta moze samo u barcu i kod guardiole. izabrat ce city, a barca uzima de ligta, kazu da je stoperski mbappe.
2015-09-13
Ide on u city umjesto fernandinha, prva postava. guardiola ovo ne propusta.PABLO ESCOBAR wrote:Kako netriba. Nije li u paketu triba dociEnd wrote:barca i ne treba de jonga, prevelika je to kvaliteta da sjedi na klupi, trebalo bi izbrusiti busq arthur cou da onaj debil ima imalo pameti
2015-08-25
ZVANIČNO: Paco Alcacer je potpisao ugovor s Borussijom Dortmund do juna 2023. godine! Ukupna vrijednost ovog transfera iznosi 23 milijuna eura, a Blaugrana bi mogla dobiti još 5 milijuna eura kroz razne bonuse.
2015-08-25
2015-09-13
Još je ovo bilo finale protiv Juvea...
Kad je nadrogirani kreten Ramos isprovocira crveni karton Cuadradu...
;)
;)
Guest- Guest
I jos odkad govorim da je Juventus i najosteceniji klub u povijesti nogometafridrih_niche wrote:Još je ovo bilo finale protiv Juvea...
;)
2015-09-13
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20